20-01-2009, 19:15
orhanekmekci yazdı:Örnek alınacak düşünceniz için teşekkürlerrasgele.
Orhan Bey...
Yüceltici sözleriniz bize şevk veriyor.Daha fazlasını yapmaya teşvik ediyor.
Bizler size teşekkür borçluyuz...
Saygılar...
Doğal Alabalık Üretimi..
|
20-01-2009, 19:15
orhanekmekci yazdı:Örnek alınacak düşünceniz için teşekkürler Orhan Bey... Yüceltici sözleriniz bize şevk veriyor.Daha fazlasını yapmaya teşvik ediyor. Bizler size teşekkür borçluyuz... Saygılar...
21-01-2009, 00:31
ustam61 yazdı:Doğaya katkılarınızdan dolayı Teşekkür ederim Ahmetbey.Keşke hepimiz aynı düşüncede olsak.İnanın bazen Kızılırmaga gittiğimde bende bazı yerlere dikenli teli karıştırıp atmayı düşünüyorum.atılan ağlar,tırıvırılar ona takılsın belirli sürelerde çıkarıp temizleyeyim istiyorum.ama temizleyene kadarda takılacak balıkları düşünüp vazgeçiyorum.Tekrar duyarlılığınıza Teşekkürler . Hayrettin Bey... Vazife olarak bildiğimiz şey için teşekkür gerekmez.Ayrıca biz bu işleri kendi menfaatimiz için yapıyoruz.Bir çok insan alabalığı göremezken biz yüzlercesini besleyebiliyoruz.Avını rahat rahat yapabiliyoruz.. Birşey yapmayı düşünmek bile bu konuda bir katkıdır.Mutlaka mantıklı ve doğru olanı bulup yaparsınız. Sevgiler...
21-01-2009, 00:32
fotokopici yazdı:paylaşım için teşekkürler doğa zamanı gelince mutlaka cevap veriyor. Erol Bey... Hem de fazla fazla veriyor... Sevgiler...
21-01-2009, 00:37
LeVrEkCi yazdı:paylaşım için teşekkürler ahmet abi bu konu serkanın fidan dikme konusuyla aynı degerde yani çok değerli bir konu ben hiç bu açıdan düşünmemiştim sayende birşeydaha ögrendim ve gün gelir uygulama fırsatı bulursamda seni sevgiyle anacagım.teşekkürler Nihat Bey... Takdir edici ifadeleriniz ,doğru bir amaçta olduğuna inanan bir insanın en büyük mükafatı olabilecek kelimeler ihtiva ediyor..Teşekkür ederim... Eğer isterseniz mutlaka bir gün bir uygulama yapma imkanı bulursunuz.. Sevgiler...
21-01-2009, 00:40
MaVrUşGiL yazdı:Hiç aklıma gelmemiş olan bu sistemi düşünüp, uygulayıp bizimle paylaştığınız için çok teşekkür ederim. Sevgili Serkan... Sözlerin ,bizim hedeflediğimiz doğrultuda ,amacın hasıl olduğunu gösteriyor..Çok mutlu olduğumuzu belirtmem gerek.... Teşekkür bizden size... Sevgiler...
21-01-2009, 00:42
harun77 yazdı:cok guzel dusunce ve fıkırler onerılerın ıcın sana cok tesekkur ederım sana katılıyorum Sağolasın Harun... Aynı fikirde olduğumuzu bilmek dahi yeter... Sevgiler...
21-01-2009, 03:33
maşallah, tebrik ederim
Balık çağırmayı bilmem, onlar beni çağırır...
13-11-1971 Can ARSLAN-İSTANBUL
21-01-2009, 23:06
MaVrUşGiL yazdı:Bu arada bu konunun daha uzun süre göz önünde kalabileceği bir başlık altına taşınmasının faydalı olacağı düşüncesindeyim. Balıkçı sohbeti konusu altında gündemden çabuk düşebilir. Çok teşekkürler Serkan Bey... Katkılarınızı bekliyorum... Sevgiler...
21-01-2009, 23:07
LeVrEkCi yazdı:serkan doğa için ne yapabiliriz başlığı açtım konuyu oraya aldım senin konuyuda bulunca otaya eklerim.ilgine teşekkürler İlginize Teşekkürler Nihat Bey... Sevgiler...
24-01-2009, 01:39
balıkcı uğur yazdı:tebrikler ahmet abicim Sağolasın Evlat... Sevgiler... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Trofe Alabalık üretimi | aygroup | 24 | 5,757 |
04-08-2009, 23:33 Son Yorum: aygroup |