Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Anten tasarimi hakkinda
thunderbolt yazdı:Mehmet Abi'cim ben normalde özelden mesajın ulaşmaması gibi bir sorunu Erdal'ın "ulaşmadı" sözü üzerine yazdım.Yoksa şimdiye kadar bir sorun yaşamamıştım Smile .İlginize teşekkür ederim 76

abisi benim sözüm değil mehmet abiyede özelden mesaj attım ama size attığımda aynen koyu renk olan kısım kopyala yapıştır yaptım.bilmiyorum belkide bende problem vardır.76
Bul
kolay gelsin76...
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=3830&dateline=1240958519]
Bul
Erdal bak hep sen bozuyosun bu özel mesaj bölümünü Happy Şaka şaka Hadiordan Siyirdim
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
Nedim abi bende amatör telsizciyim sendemi amatör telsizcisin.
Bul
hellori19 yazdı:Nedim abi bende amatör telsizciyim sendemi amatör telsizcisin.

Değilim Bahadır Kardeş . RF devrelere ilgim var sadece.Yani hobim oldu.Daha çok elf-ulf-vlf dalga boyları ile ilgileniyorum."Deprem" ve "radyo teleskop" devreleriyle uğraşıyorum. Lf ve Hf dalgaboylarına girmeyi pek düşünmüyorum , tabi şimdilik Siyirdimİlgilendiğim dalga boyları ile ilgili takıldığın bişey olursa , ben de öğrendiğim kadarıyla yardımcı olmak isterim.Ama daha usta olmadım , ona göre Wink Verici devrelerle hiç uğraşmıyorum , sadece yeryüzü ve uzaydan ( güneş ve diğer gezegenler ) gelen "doğal radyo dalgaları'nın alıcılarına ilgiliyim . Yani indüktif antenler yerine kapasitif antenleri kullanıyorum. Bu konu ile çok fazla dokümana da sahibim Siyirdim Paylaşmaya da hazırım Wink
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
mesleğim elektirk ama hiç ilgilenmediğim konu ama üniveresitede fotokopicilik yapıyorum ya elime bazı zamanlarda doneler geçiyor ama internetten hep okulun çocukları buluyor onu araştırmak lazım.
Bul
nedim kardeşim. bu konuların geniş bir biçimde işlendiği iki form var . buradan bu konuları inceleyebilirsin. 1 Uydukurdu form, 2. turkeyform. her ikisindende faydalanabilirsin.
DENİZLERİNİZ LİMAN , YÜREKLERİNİZ İMAN, SEPETLERİNİZ BALIK DOLU OLSUN...FARUK KAPTAN

R E N K L E R İ N İ Ç İ N D O Ğ M U Ş U M
..................YEŞİL TİMSAHLAR...........********
Bul
Tropheus yazdı:çalışmaların son halini merak ediyorum şimdiden saygılar.
nedim başaracagından eminim sadece biraz gayret basarılar
Bul
Hepinize teşekkür ederim Gulumse Artık devrelerim hazır .Hatta bitdiğim basit devreler de var. Zor olanları az yer kaplaması için pcb'leri hazırlanıyor ve daha önce çalıştığım fabrikadan arkadaşıma siparişi verip kartlarımı hazırlatacağım.Sonra da trafiğin çok az olduğu bir yere antenlerimi sabitlemem gerekiyor.İşin en zor kısmı da bu Smile Çünkü deprem ve ışımalar dışındaki her türlü çevre hareketi de bilgisayardan izlenebiliyor.Radar gibi Siyirdim
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi