Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yeni Av Kanalı:İBERALLA TV
orhanekmekci yazdı:Teşekkür ederim Erdal.Yukarda Nihatın verdiği siteden ulaşdım.Alkis

abi işler bu ara oldukça yoğun hiç bir işle ilgilenemedim valla ne uydu ne kanal bakamadım.uydu ile ilgili problem yaşarsan elimden geldiğince yardımcı olurum.
Bul
Yani benim kısacası bu EUROBİRD uydusuna çevrili bir çanakmı olması gerekiyor.
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Uzun_ahmet yazdı:Yani benim kısacası bu EUROBİRD uydusuna çevrili bir çanakmı olması gerekiyor.

çanak şart değil lnb ve aparatı sorununu çözer.
Bul
teşekkürler hemen kaydediceğim inş.
Bul
tatar35 yazdı:çanak şart değil lnb ve aparatı sorununu çözer.

Erdal yardımların için çok teşekkürler, benim ne yapmam gerekir şimdi tam olarak şunu bi anlatsan..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
orhanekmekci yazdı:Uzun korkarım canağın yönünü değişdircenSiyirdim

Baba çanağın yönünü değiştirmeme gerek yokmuş lnb ve aparat (ne onuda bilmiyorum) olunca hallolcakmış erdal yardım ederse bu işi halledeceğim kendim yapabilecekmiyim bakalım..
Uzun_ahmet yazdı:Erdal yardımların için çok teşekkürler, benim ne yapmam gerekir şimdi tam olarak şunu bi anlatsan..

abisi sana şöyle anlatayım uydular yerleri farklıdır her biri başka yönlerden yayın verirler yumurtayı düşün bir başından başlar diyer başına doğru devam eder bu söz edilen uydu hatbort uydusunun hemen yanında yer alır ve sinyal kalitesi oldukça yüksek.mevcut anten ayarlarını bozmaktansa plastik bir arça var uyducularda bulunuyor bir çanağın üzerine taktığımız lnb sayısını çoğaltmaya yarıyor yani lnb yuvası diyeyim.buna monte edip ayarlamamız gerekiyor.ama tavsiyem bilen birinin yapması daha önce yapmamışsan sonra kulaklarımı çınlatma lnb nin 1 mm oynaması demek görüntünün gitmesi demek o yüzden tahmini 15 20 tl bu iş biter.lnb+aparat+ayar
Bul
çanak çapı ne kadar büyük iş o kadar kolay.120 lik bir çanakta hatbord uydusunun 1 cm sağ tarafa doğru çevirdiğimizde uyduyu buluyorsunuz.lnb ayarını değiştirmenize gerek yok.buda ek bilgi olsun.
Bul
Erdal verdiğin bilgiler için çok teşekkürler anlaşılan ben yapamıyacağım bu işi yinede çok teşekkürler..Alkis
Uzun_ahmet yazdı:Erdal verdiğin bilgiler için çok teşekkürler anlaşılan ben yapamıyacağım bu işi yinede çok teşekkürler..Alkis

abi gelip halledeyim diyeceğim ama mesafemiz var artık kusura bakma76
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  marmarada yeni tehlike LeVrEkCi 15 2,992 27-02-2011, 23:30
Son Yorum: yycolak
  barış'ın yeni oyuncağı. bucalıfikret 19 3,094 21-08-2009, 18:57
Son Yorum: yycolak
  Kabus gibi yeni haftanın hava raporu H.A.R.U.N 15 3,179 25-03-2008, 00:30
Son Yorum: ilerya
  yeni yılınız kutlu olsun ishak BALLICA 33 4,932 31-12-2007, 23:18
Son Yorum: serpmeci
  Denizde yaşayan 700 yeni canlı türü bulundu MaVrUşGiL 5 1,846 11-12-2007, 10:05
Son Yorum: LeVrEkCi
  Gap'ın Yenı Altın Bılezıgı: Balıkcılık LeVrEkCi 5 1,542 06-07-2007, 11:55
Son Yorum: yalova tatar
  500 yeni canlı türü LeVrEkCi 5 2,021 25-04-2007, 08:53
Son Yorum: Marjan

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi