16-12-2008, 18:06
Paylaşım için teşekkürler Nihat,Ülkemizin sahil kesimi olarak görmediğim Orta Karadeniz ve Doğu Karadeniz kaldı.Doğu Karadeniz en çok görmeyi istediğim yerlerden,bakalım ne zaman kısmet olacak..
Rİze
|
16-12-2008, 18:06
Paylaşım için teşekkürler Nihat,Ülkemizin sahil kesimi olarak görmediğim Orta Karadeniz ve Doğu Karadeniz kaldı.Doğu Karadeniz en çok görmeyi istediğim yerlerden,bakalım ne zaman kısmet olacak..
22-04-2010, 01:18
Daha yeni gördüm bu sayfayı.Bizim oraları çok güzel anlatmışsın Nihatcım.Eline emeğine sağlık.Hanımı ikna edebilsem bir dakika durmam buralarda.Doğanın içinde yaşamak gibisi varmı.Ama nafile.Bakalım ileride belki.Tekrar teşekkürler.
22-04-2010, 01:30
Hele bir Güneyce vardıki abi orada ,kelime yetmez anlatmaya..memleket dönüşü (Erzurum) geçmiştim Rizeye.. aşırı şekilde hoşuma gittiğinden bir gece kaldım oralarda.. nasip olursa tekrarlıyacağım yine..
![]()
22-04-2010, 08:38
![]() Teşekürler. ![]()
22-04-2010, 08:47
yycolak yazdı:Daha yeni gördüm bu sayfayı.Bizim oraları çok güzel anlatmışsın Nihatcım.Eline emeğine sağlık.Hanımı ikna edebilsem bir dakika durmam buralarda.Doğanın içinde yaşamak gibisi varmı.Ama nafile.Bakalım ileride belki.Tekrar teşekkürler. ben seni anlamadım nereli olduğunu ![]() bence sen izmir'den dışarı cıkamazsın. ![]()
FİKRET YUNGA 05/04/1961 İZMİR/BUCA 0 rh (+)
Interactive Map Forecast Animated Knots List | Knots Alphabetical List | Choose a Knot Fikret Yunga (bucali_fikret): Dailymotion üzerindeki videoları
22-04-2010, 09:02
rize turkıyede en bakir kalmış şehirimiz bence ben bayılmıştım gorunce helbikki 2 saatlık mesafede kendi memleketim var ama rızdeki tadı alamamiştım valla başka yerler.
22-04-2010, 09:09
bucalıfikret yazdı:ben seni anlamadım nereli olduğunu Onu bende anlamadım Fikocum.Ama olsun yurdumun her yeri ayrı güzel.İzmirden dışarı çıkmak istemiyorum ki.Sadece Rizenin güzelliğini onaylamak açısından söylemiştim.Rişze ata toprağı.Bir sürü arazi var orada rahat edriz diye hanımı işliyorum.Bir gün ikna ederim inşallah. ![]()
23-04-2010, 16:42
yycolak yazdı:Onu bende anlamadım Fikocum.Ama olsun yurdumun her yeri ayrı güzel.İzmirden dışarı çıkmak istemiyorum ki.Sadece Rizenin güzelliğini onaylamak açısından söylemiştim.Rişze ata toprağı.Bir sürü arazi var orada rahat edriz diye hanımı işliyorum.Bir gün ikna ederim inşallah.rize güzeldir güzel olmasınada yazı yok işte o kötü be yalçın abi ![]()
24-04-2010, 03:40
LeVrEkCi yazdı:rize güzeldir güzel olmasınada yazı yok işte o kötü be yalçın abi Doğru dürüst kışıda yok be Nihatcım.Hep yağmur.Olsun yinede güzel.Sakin yaşamın merkezi benim için.Ama bazı şeyleri denk getirmek lazım. ![]()
24-04-2010, 03:45
![]() buraya yerleşince dert kalırmı sağlık yerindeyse be Yalçın abim ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|