Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Boğaziçi'nin Çinekopları 13(Rapalayla Av-2)
LeVrEkCi yazdı:takım patlatma dedinde benim misina 2 senelik oldu şimdi ona bakıyorum elimde 1000m 35 numara misina var makineye onu sarmayı düşünüyorum ne dersin kalınmı olur iyimi olur.
çarşamba banada uyar yarın gidememde çarşamba 7 de orada olurum kısmetse.

0.35 iyidir. markası ne bilmiyorum ama. sağlam ve yumuşak bir misina olsa güzel olur. ama son 5 metreye kalın 0.40-0.50 gibi bir ek yapman gerek. ki 125-150 gr. kurşunu atarken kopmasın.
Bul
tomy77 yazdı:valla denederim sonra deniyecek balık bulamayabiliriz Big GrinBig Grin ama en az onlar kadar iş yapıcağını düşnüyorum bendekinin.. abi rapalayla atarken atış mesafesi ne kadar kısalıyor

ben eminim o da balık alır. çünkü gümüş balığının aynısı renk olarakSmile 5 cm. rapala iyi gidiyor da 7 ve üzerinde biraz kısalıyor mesafe. yemli çinekop takımı kadar gidiyor ileri. ayrıca kaliteli rapala takınca kopartma stresi oluyor insanda ve fazla abanamıyorsun.Siyirdim
Bul
maşallah gayet iyi bi av bereketli olsun şu boğaza 3 ayda bır gidebiliyorum oda benım kısmetım mi ne balık olmadağı güblere denk geliyor boğazda hiç şansın tutmadı şimdiye kadar bereketli olsun cok güzel
BEKİR SARI
İST/ALİBEYKÖY
1969
Bul
BALIK and OZAN yazdı:birol tebrikler..aslında palamut için kurşun suya düşer düşmez kapatıp çalışmak lazım hatta orta su üstü bir yerden...baya bir palamut var çün ki..bunu denemedim...kafama takıldı keşke biraz da öyle çalışsaydım diye..herhalde çinekopun büyüsüne kapıldım..palamut banada çok yakında geldi,hatta o ara kıyıya baya bir çöp akmaya başladı dedim herhalde çöpe takıldım,bi baktım palamut,ikincidede ağırlık oldu bu sfer dedim palamut geliyor bi baktık tabiki poşet hemde kocaman rapalam gidecek diye korktum..Smilebende bir an önce orada balık tutmak istiyorum.pazar sabahı büyük ihtimalle orada olucaz...balıklar baya güzel..ellerine sağlık..saygılar..rastgele...

Teşekkürler Ozan. Dediğin olay benimde kafama takılıyor ama herseferinde çinekopu görünce onu deneyemiyorumWink. palamutta hep önünden gelince sanki ilerde yokmuş gibi his uyanıyor içimde. ama vardır tabi ilerdede.suyunu bulmak gerek. dün inşallah tutarsın demiştin. tuttuk çok şükür sonunda Gulumse
Bul
thunderbolt yazdı:Maşallah Birol rapala ile bu kadar alındığına göre balık bayağı bir var dı herhalde Gulumse İyi de olmuş sana da çok güzel bir zevk yaşatmış Alkis Afiyet şeker olsun Seerf
Teşekkürler Nedim bey. Balık var evet. suda yem olmasına rağmen rapalayada atlıyor ve bizlere zevkli avlar yaptırıyor.
efese yazdı:bermuda şeytan üçgenini kurmuşsunuz , balıkları toplamışsınız tebrikler

Teşekkürler. Sizede rastgelsin.Smile
Bul
robinson987 yazdı:maşallah gayet iyi bi av bereketli olsun şu boğaza 3 ayda bır gidebiliyorum oda benım kısmetım mi ne balık olmadağı güblere denk geliyor boğazda hiç şansın tutmadı şimdiye kadar bereketli olsun cok güzel

Bekir bey şunu samimiyetimle söyleyebilirim ki bu balığı bulmak için çok sık yoklamak gerekiyor. düzenli olarak yapmıyor. ben okadar denememe rağmen busene daha ilk defa rapalayla böyle verimli av yaptım. Mesela cumartesi Ozanlar çok verimli av yaptılar. pazar o balığın yarısı bile yokmuş. ben geçen çarşamba gittim 3 tane aldım. 1 gün sonra kovalar dolmuş. nekadar balık bol gibi görünsede balıkçıda kilosu 10 liradan aşağı düşmüyor. yapması gereken yerler yapmıyor.(galata gibi) bir gariplik var yani..
Bul
ben 35 i sarayım 40 numaradan ekide yapayım olmadı senle birdaha ek yaparız o eki görmüştüm ama beceribilecekmiyim deneyeyeim sende tasdiklersin artık yada sen baglarsın tekrar Gulumse
Bul
LeVrEkCi yazdı:ben 35 i sarayım 40 numaradan ekide yapayım olmadı senle birdaha ek yaparız o eki görmüştüm ama beceribilecekmiyim deneyeyeim sende tasdiklersin artık yada sen baglarsın tekrar Gulumse

Ayarlarız Nihat kolay iş o. bazen benim attığım düğümde takılıp patlatıyor takımıSmile düğüm şu..
http://www.netknots.com/html/albright_special.html
Bul
Tropheus yazdı:vay be guzel av olmuş bızde erken den cık tık harun abiyi arabayla giderken gördüm son anda valla bız havamızı aldık sen guzel balık almışsın tebrikler birol.
Sedat niye karşılaşmadık yaw tühh
Bul
H.A.R.U.N yazdı:Sedat niye karşılaşmadık yaw tühh

abi yanına kadar geldım benzetiyorum dedim ama son radan baktımkı sensın yaw. harbiden üzüldüm abi.
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
[Resim: 3796.jpg]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Boğaziçi'nin son lüfergilleri 03.06.2013 FuRkAn * 15 2,658 06-06-2013, 21:35
Son Yorum: bahriyeli
  07.02.2013 boğaziçi BALIK and OZAN 24 3,314 11-02-2013, 19:04
Son Yorum: SpinAvcısı
  Boğaziçi'nde Sarıkanat Avı 4 / 27.12.2012 ® FuRkAn * 12 2,566 30-12-2012, 02:45
Son Yorum: xfisher
  Boğaziçi'nde Sarıkanat Avı 2 / 22.11.2012 ® FuRkAn * 9 2,044 24-11-2012, 13:35
Son Yorum: tahsinmersin
  Boğaziçi'nin nazlı palamutları 16.10.2012 ® FuRkAn * 19 2,727 18-10-2012, 15:39
Son Yorum: FuRkAn *
  Boğaziçi'nin lüfer ve çinekopları ® FuRkAn * 28 3,963 14-11-2011, 18:45
Son Yorum: OZGUR__C
  28.12.2010 Boğaziçi'nin dev sarıkanatları ve çinekopları ® FuRkAn * 31 6,809 11-01-2011, 01:07
Son Yorum: Can ARSLAN
  Boğaziçi'nde çinekop avım 09.11.2010 ® FuRkAn * 28 6,196 22-11-2010, 10:43
Son Yorum: FuRkAn *
  akşamın çinekopları ve eşkinası dede 30 4,164 04-10-2009, 15:26
Son Yorum: harun77
  Boğaziçi'nin Mırmırları balıkoltası 48 6,805 26-09-2009, 22:57
Son Yorum: tatar77

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi