Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2.Foça org.Objektiflere takılanlar(vede VİDEOLAR)
Evet aytekin abi herşey çok güzeldi çoğu kişi ilk defa karşılaşmalarına rağmen dostluk ve arkadaşlık en üst seviyedeydi..sanırım bu siteyide farklı kılan bu değilmi?
BUCA FAN CLUB TARAFTARLAR DERNEĞİ

KemalİZM'İR !
Bul
Herkese sonsuz teşekkürler katkılarından dolayı Seerf Çok güzel bir gün geçirdik tavalık balığımızı tuttuk mangalımızı yaktık muhabbetimizi ettik stres attık eski dostları gördük yeni dostlarla tanıştık. Ve hiçbir aksilik olmadan evlerimize dağıldık. Bendeki fotoları akşama atacağım inşallah evden. Dün inanılmaz yorgundum,kusura bakmayın Affet akşama telafi edicem. Fikret abinin objektifi var daha ayrıca denizliden köksal abinin videosu var.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
herşey çok güzel geçmiş ordaolmak vardı ama olmadı tlf la devamlı haberleri aldık güzel ortam güzel dostluklar herşey gönlünüzce olmuş
Bul
Güzelliğiniz objektiflere yansımış, emeği geçen arkadaşları cani gönülden tebrik eder, başarılarının devamlarını dilerim. (iyot kokusunu buradan bile hissetmemek mümkün değil)
Bul
Emeği geçen herkese çok teşekkürler, inşallah 3. foça organizasyonunda bende olurum, yeni dostlar ve eski arkadaşlarla hoş beş muhabbet helal olsun sizlere..AlkisAlkisAlkis
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
ANTALYALI07 yazdı:gerçekten katılan herkese çok teşekkürler,ellerinize yüreğinizwe,muhabbetinize sağlık.
ortam çok güzel dostluk,arkadaşlık süper,balıkta varmış,eee yeter yani daha ne olsun,valla yanınızda olup o güzel anları beraber paylaşmak vardı,resimlere bakıp avunacağım artık,
yanlız fikret abiyle niyazi abi teknenin arkasında yanyana sırtı yapıyorlar,o oltalar karışmadı yav Smilesuyun içinde birleşik vaziyette duruyor gibime geldi bana Smilemasalar donatılmış,nevaleler hazır,bir yandanda yemler kesilmiş,av başlamış,of maşallah,tadından yenmez valla..
resimlerin devamı var sanırım merakla bekliyorum.
Kırk yıllık ismail oldu NiyaziSiyirdimHemşom,sabah suyuna çıkarken tekneni arkasından beş kişi sırtı yaptı onlar karışmadı vallaSiyirdimorg.bir gün evvelki şiddetli rüzgar nedeniyle yakalananamayan sardalya eksiği dışında mükemmel geçti.rasgele.
Bornova - izmir
Bul
Görüntülere bakıp ta imrenmemek elde değil.İçimden bildik melodiyi şöylece fısıldadım :
''Ah o gemide ben de olsaydım''
''Arkadaşlarımla açık denizlere yol alsaydım''

İnşallah bir gün.. diyerek tüm katılımcı arkadaşlarımı ve emeği geçenleri kutlarım..
Bul
orhanekmekci yazdı:Kırk yıllık ismail oldu NiyaziSiyirdimHemşom,sabah suyuna çıkarken tekneni arkasından beş kişi sırtı yaptı onlar karışmadı vallaSiyirdimorg.bir gün evvelki şiddetli rüzgar nedeniyle yakalananamayan sardalya eksiği dışında mükemmel geçti.rasgele.

yav valla orhan abi,gerçekten nasıl şaşırmışım ben;ismail abi özür dilerim,isimler karıştı, kusuruma bakma abi Smile
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
O ortamda, oltayı suya indirmesem bile olur vallahi. Muhabbet kallavisinden olmuş, daha ne olsun. AlkisAlkisAlkis
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
deniz , hava , muhabbet süper gözüküyor
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  erdek videolar LeVrEkCi 87 10,097 05-06-2010, 23:48
Son Yorum: bucalıfikret
  Foça Org.Videoları Lakerda 30 6,567 18-08-2009, 18:13
Son Yorum: Tropheus
  28-Haziran-2009 İzmir-Eski Foça organizasyonu yapıldı Bahadır Sarıca 155 15,219 29-07-2009, 18:58
Son Yorum: Krizoberill
  28 Haziran Pazar 3.Eski Foça Organizasyonu fish or die 309 35,133 28-06-2009, 15:39
Son Yorum: Albatros-gr
  30.Kasım Pazar Foça Organizasyonu fish or die 133 15,815 23-11-2008, 00:15
  Foça Org. 11 Mayıs 08 (Resim,video) SerenaY66 153 20,911 07-10-2008, 15:25
Son Yorum: pokai
  Foça Org. Son Durum fish or die 156 18,771 14-05-2008, 11:47
Son Yorum: Lakerda
  11/05 İzmİr / Eskİ FoÇa Organİzasyonu fish or die 217 26,587 11-05-2008, 00:21

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi