Yorumları: 6,298
Konuları: 143
bucalıfikret yazdı:iyi günlerde bol avlarda kullanma nasip etsin ALLAH ım resimler süper rast gele.
fikret abi çok sağol abi..buralarda güzel ama izmirde güzeldir...sanada rastgele abi..
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Yorumları: 8,543
Konuları: 276
Kazasız belasız kullanmak nasip olsun.O bot ve küçücük küreklerle umarım deniz hep ''sütliman'' iken balığa çıkmayı ve açılmamayı tercih edersin.Naçizane bir tavsiye; sırtında bir can yeleği bulunsun,fazlalık yer kaplamaz,ağırlık yapmaz..
Rastgele..
Yorumları: 1,452
Konuları: 18
aytekin bot hayırlı olsun bol balıklar diliyorum
SELİM 1957 GAZİOSMANPAŞA İSTANBUL
Lakerda yazdı:Kazasız belasız kullanmak nasip olsun.O bot ve küçücük küreklerle umarım deniz hep ''sütliman'' iken balığa çıkmayı ve açılmamayı tercih edersin.Naçizane bir tavsiye; sırtında bir can yeleği bulunsun,fazlalık yer kaplamaz,ağırlık yapmaz..
Rastgele..
çok sağol mehmet abi..can yeleğide şart tabiki en yakın zamanda alıcam,teşekkürler..
cilingoz yazdı:aytekin bot hayırlı olsun bol balıklar diliyorum
selim abi çok teşekkürler..inşallah bol balıklarda görürüz hep beraber..
Yorumları: 966
Konuları: 69
.
Aytekin
benim bot ile pek hoş anılarım olmadığından
bu tür avlarına yorum yapmayacağım,,,
Yorumları: 657
Konuları: 11
Atekin kardes yeni botun hayirli olsun denizin maviligi harika buyuk baliklar avin olsun rasgele
Yorumları: 100
Konuları: 12
aytekin kaç kuruş o bot bende bi tane almayı düşünüyorum buralarda biraz pahalı sordumda istanbulda arkadaşlar sormuş uygun fiatta bulursam alacam seneye lazım olur bana sonuçta tatile falan gidiyoruz bide kayık aramayalım oralarda
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
aytekin bot hayırlı olsun fakat arkadaşlara katılıyorum hem çok çabuk patlayabilir hemde rüzgarda alıp götürür.
bu yaz 3 kişi aynı böyle bir botla açılmış hava bir patladı 3 genç delirmiş gibi el sallamaya başladılar kürek fayda etmiyor tekneyle almaya gittik tekne daha yaklaşmadan üçüde bottan atladı bot uçtu gitti zaten gençleri tekneye aldıgımızda tir tir titriyorlardı korkudan.
bottan atlamalarıda hataydı beklemeleri lazım böyle durumlarda ama paniklediler işte.
aman dikkat.
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
Botunu güle güle iyi günlerde kazasız belasız kullan Aytekinim,rasgele.
Bornova - izmir