Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hiç bu kadar temiz çay(dere)gördünüz mü_?_?
oy oy ben geldiğimde gitmezmiyim oralara harika bir su tadını çıkarın uşaklar AlkisGulumseSeerf
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTARBobo
İSTAVRİTCİ
Bul
filiz abla böyle derelerde büyüdüm ben.ama şimdi çevremde arasamda bulamıyorum.hakkaten çok temiz kalmış.eskiden böyle yerlerden su içerdik.şimdi su yerine evsel atık var ve kokudan yanaşılmıyor.
buraların değerini bilmek lazım.
[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul
white gull 17 yazdı: erol abi inşallah bir yazlık alırsın komşu oluruz.ondan sonra biz size gelirizSiyirdimSiyirdimesas resimler harun beyde. hele onları görsen,yazlık kesin!!SiyirdimSiyirdim

valla güzel olur inşallah diyelim ama olabilri zaman içinde.
Bul
istavritci yazdı:oy oy ben geldiğimde gitmezmiyim oralara harika bir su tadını çıkarın uşaklar AlkisGulumseSeerf
gideriz tabi m.ali abi sen yeter ki gelGulumse
Bul
SerenaY66 yazdı:filiz abla böyle derelerde büyüdüm ben.ama şimdi çevremde arasamda bulamıyorum.hakkaten çok temiz kalmış.eskiden böyle yerlerden su içerdik.şimdi su yerine evsel atık var ve kokudan yanaşılmıyor.
buraların değerini bilmek lazım.
çok haklısın ilker buraların biz kıymetini biliyoruz ,bilmiyenlerede ısrarla bilmesi için bıkmadan ,usanmadan anlatıyoruzGulumse
Bul
şimdi orda olmak vardı...teşekkürler bu güzel görüntüler için....
Seerf
Bul
Filiz hocam hakikatten havuz bile bu kadar temiz ve berrak olamaz harika görüntüler için teşekkürler..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Uzun_ahmet yazdı:Filiz hocam hakikatten havuz bile bu kadar temiz ve berrak olamaz harika görüntüler için teşekkürler..
kendi kendini temizleyen deniz ve ona bağlı olan dereGulumseben teşekkür ederimGulumse
Bul
white gull 17 yazdı:çok haklısın ilker buraların biz kıymetini biliyoruz ,bilmiyenlerede ısrarla bilmesi için bıkmadan ,usanmadan anlatıyoruzGulumse
anlatmayada devam edicez.sonuna kadar.Alkis
Bul
Filiz hanim hayatimda ilk defa goruyorum boyle temiz ve berrak denize akan cayi ! paylasim icin tesekkurler !
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Kıyıdan bu kadar orhanekmekci 20 3,323 06-03-2008, 02:10
Son Yorum: adem77
  Dünyamızı Hiç Böyle Gördünüz mü? yörükefe 16 2,983 30-06-2007, 03:05
Son Yorum: bucalıfikret
  aralık ay'ına kadar sırtıcı 5 2,574 15-09-2006, 17:22
Son Yorum: Salih Reis

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi