Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5-6-7-8 Ağustos Sarıyer Barajı
istavritci yazdı:hüseyinin halinden belli oluyor hüseyin çok pipiriklisin beehhhhhh o kadar olma rahat ol nekadar sakınırsan arıza seni bulur.Happyuzun gölün suyu çok temiz görünüyor balıklarda pek saz kokusu olduğunu zannetmiyorumGulumse

abi su boyunda bende şortla oturuyorum..yemek yediğimiz yerde daha gider gitmez ahmetin ayağına kene tırmandı yemeğe giderken tedbiri elden bırakmıyorum....balıklarda koku falan yok mis gibi vallaBobo
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
araphüso26 yazdı:abi su boyunda bende şortla oturuyorum..yemek yediğimiz yerde daha gider gitmez ahmetin ayağına kene tırmandı yemeğe giderken tedbiri elden bırakmıyorum....balıklarda koku falan yok mis gibi vallaBobo
yok yaaa kene varsa iş değişir tabi.hüseyin yaklaşık 3 yıl önce gölden geri gelmezdim ben sazanı severim hem yemesini hem tutmasını ama en önemlisi o sakinliği yokmu offfffff temiz hava neyse eski günlerim aklıma geldi.
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTARBobo
İSTAVRİTCİ
Bul
istavritci yazdı:yok yaaa kene varsa iş değişir tabi.hüseyin yaklaşık 3 yıl önce gölden geri gelmezdim ben sazanı severim hem yemesini hem tutmasını ama en önemlisi o sakinliği yokmu offfffff temiz hava neyse eski günlerim aklıma geldi.
mehmet abi bende ahmet abi ve hüseyinle av yapmayı çok istedim gidecektimde şu kene işi canımı sıktı her gidişte kene eziyorlar yaww o riske giremem diye hiç plan yapmıyorum.
giderim paşa paşa köpekbalıklarıyla dans ederimde keneyle ugraşamam Gulumse
Bul
LeVrEkCi yazdı:mehmet abi bende ahmet abi ve hüseyinle av yapmayı çok istedim gidecektimde şu kene işi canımı sıktı her gidişte kene eziyorlar yaww o riske giremem diye hiç plan yapmıyorum.

Köpek balıklarıyla dans : Hangi müzik eşliğinde acaba Wink
Bul
Abi balıklar çok şahane döktürmüşünüz yine
Bul
H.A.R.U.N yazdı:Herşey çok güzel birgün mutlaka geleceğim şu 3 günlük avlarınızdan birine

Her zaman başımızın üstünde yeriniz hazır, bekleriz Bobo
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
crazy_angel yazdı:Abi balıklar çok şahane döktürmüşünüz yine

Ayıpsın volkan, babanlarda güzel balık tutuyolarmış haberleri geliyo bana hiç o raporları koymuyosunuz buraya, söyle babana raporları yazsın..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
orhanekmekci yazdı:HelalTebrikler hemşolarım dört günlük uzun Es-Es org. buluşmuşsunuz ne mutlu sizlere.Arabım 78lık konusunda yine harikalar yaratmış,sanırım Seerfolmayan tek org.Herşey mükemmel görünüyor,paylaşım için emeğinize sağlık.Bereketli afiyet olsun,rasgele.Alkis

Çok teşekkürler orhan abi.. arabın aşçılığına diyecek yoktur her iş gelir elinden..Alkis
LeVrEkCi yazdı:mehmet abi bende ahmet abi ve hüseyinle av yapmayı çok istedim gidecektimde şu kene işi canımı sıktı her gidişte kene eziyorlar yaww o riske giremem diye hiç plan yapmıyorum.

Yok be nihatım o kadar korkulacak bişi yok bizim burlarda ha tedbiri elden bırakmamakta fayda var ama ben cıplak vaziyette daha iyi görünür diye öyle dolaşıyorum yoksa eskişehir ve civarında keneden ölen bir kişi var diye biliyorum, gerçi hüseyin hastahanede çalıştığı için o çok görüyodur orda müdahale edilenleri endişesi o yüzdendir, yoksa hüseyininde korkusu yoktur..
uzun bereketli olsun. üçlü kumpanya hayatta boş gelmez bilirimBobo.beraber av yaparız yine .ramazandan sonra kısmetse gelicem.AlkisAlkisAlkis
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  10-13 agustos 2016 levrekler LeVrEkCi 24 1,916 30-08-2016, 09:33
Son Yorum: LeVrEkCi
  28 Ağustos 2015 çeşme. Arkadaşım Mehmet ile Salih Reis 21 2,222 09-10-2015, 22:14
Son Yorum: tahsinmersin
  15 Ağustos 2015 Çeşme Salih Reis 10 1,284 07-10-2015, 08:20
Son Yorum: Salih Reis
  Ömerli Barajı sazan avı muhammed tr 22 7,576 06-09-2012, 16:53
Son Yorum: YaKaMoZ
  3 Ağustos Boğaz raporu H.A.R.U.N 25 4,935 09-08-2010, 12:29
Son Yorum: Uzun_ahmet
  çorum çomar barajı balıkcı uğur 49 8,230 26-09-2009, 11:57
Son Yorum: balıkcı uğur
  2-3 Ağustos 2009 orhanekmekci 35 5,297 05-08-2009, 19:56
Son Yorum: orhanekmekci
  Hasanlar Barajı Raporu (Değerli misafirim Tatar Erden) kılçık 79 12,853 11-02-2009, 22:39
Son Yorum: çoban77
  İzmir Seferihisar barajı av raporu adembaba 28 7,056 08-01-2009, 17:06
Son Yorum: Albatros-gr
  25 Ağustos 2008 Özbek İzmir Salih Reis 23 3,919 04-09-2008, 00:08
Son Yorum: aahmet

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi