Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hollandadan Uskumru Avi
bereketli olsun şansın daimi olsun abimAlkis
Bul
ellerinize sağlık valla güzel resimler.
Bul
balıklar ayna gibi parlıyorr..nasıl bir zevki vardır tahmin edebiliyorum..paylaşım için teşekkürler..saygılar..rastgele..
Seerf
Bul
ibrahim öncelikle bu avını ve görüntüleri bizlerle paylaştığın için teşekkür ederim.benim sormak istediğm bir kaç soru olacak bu avı amatör balıkçılar için düzenliyorlar dedin. bunun karşılığında bir ücret ödüyormusunuz ,ayrıca tuttuğunuz balıkların tamamını sizmi alıyorsunuz,eğer alıyorsanız karşılığında ücret ödüyormusunuz.arkadaşlarınıza selam afiyet olsun ve rast gelsin diyorum daha güzel avlaraAlkisGulumse
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTARBobo
İSTAVRİTCİ
Bul
ibrahim av zevki böyle olur tebrikler paylaşım için tşk.
SELİM 1957 GAZİOSMANPAŞA İSTANBUL
Bul
görüntüler çok güzel..balıklar harika..
Egemen 1989
Salihli/Manisa +Eskişehir
Bul
bereketli olsun abi çok güzel bir tur olmuş, keşke burlardada düzenlense büyük bir tekne herkes oltasını yemini alıcak kişibaşı 10-15 ytl mis gibi, sabah çıkıp akşam dönüceksin.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
İbrahim çok güzel bir organizasyon olmuş ellerine sağlık, paylaşım için teşekkürler.. Diğer arkadaşlarada selamlar...Alkis
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
İbrahim sayende kaybettiğimiz Uskumruyu hollandada gördük teşekkürler birde özel yapım çapar,i olsaydı demek neler olurmuş
Bul
hollandadan bu uskumruya bolca ciktim gercekten cok balikta yakalayabiliyorsunuz herkes yakaladigini goturuyor evine eger gununde olursa bir kisinin 100 kilo uzeri yakalayabilecegini saniyorum caparilerin 10 lu sekilde kendiniz yapiyorsunuz saniyorum cikilan limanda schewenningenden cikiliyor ama gecmis yillara nazaran ordada balik azaldi
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Çaparide Uskumru, Kolyoz, avlarım, yöntemlerim, uygulamalarım. Torik Orhanbaba 46 6,250 06-12-2012, 14:41
Son Yorum: Torik Orhanbaba
  2010 yılı tekrar saroz 2 günlük avlarımız=mercan, karagöz, melanur, sarıgöz, uskumru semihkaptan 17 4,245 11-06-2010, 13:34
Son Yorum: dincobey
  15,06,08 - Gümüş + kolyos ( uskumru ) ilerya 25 5,185 27-07-2008, 11:08
Son Yorum: kovboy

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi