Yorumları: 8,918
Konuları: 138
Bu sorunu yaşamamanız gerekiyor. Ben sırtı çekerken en az 2 kişi oluyorum eğer daha fazla olursak mesafe ve ağırlık kullandırıyorum. Yanlış anlaşılmasın bu işin en önemli tarafı tekneyi kullanan kişinin maharetinde. Buradan anlatsamda pek faydalı olurmu bilemem ama yaşamak en doğrusu. Kaptan tekneyi kullanırken sürat-mesafe-dönüş gibi fonksiyonları yerine getirirken sırtı çekenlerin durumuna müdahale etmelidir.
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
bucalıfikret yazdı:ercan abi teşekkürler gerçekten sırt tekkelimeyle muhteşem o olayı yaşamak gerekir
benim bir sorunum var sırtı avında 2 kişi av lanıyoruz genelde takımlar karışıyor tek kişimi av yapsak dağamı iyi olur saygılar rast gele.
Tekne işinde Ercan abi daha iyi bilgi verir ama benim bildiğim dönüşlerde sorun olur dönüşlerdede dıştaki kişinin çekmesi gerekiyor
Yorumları: 8,918
Konuları: 138
Harun'cum öyle bir şeyin olmasına kesinlikle gerek yok sadece çok keskin dönüş yapmak gerekirse dönüş yapılan taraftakiş arkadaş elini aşağı indirecek ve boşluğa müdahale etmeyecektir. İşte çok kişinin yanıldığı taraf bu olay. Toplama yada boşluğu alamaya kalktıklarında karışma kaçınılmaz.
Yorumları: 719
Konuları: 0
fikret abi emeğine sağlık afiyet şeker olsun