Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
telefon numaralarınız
Tahsin Mersin
0533 xxx xx xx
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
Şafak sungur

0537 xxx xx xx
Bul
çok lazım olur ya ,bende yazayımSiyirdim
Ömer Atıcı
0532 340 42 xx
e-mail; realdeath77@hotmail.com Hehe
Bul
MaVrUşGiL yazdı:Arkadaşlar, telefon numaralarınız sadece yönetimin görebildiği bir şekilde listelenmektedir. Organizasyonlarda olsun, uzun süre siteye giremediği durumlarda olsun çok işimize yaramıştır. Telefon numarasını göndermek isteyenler Nihat abiye (levrekci) veya her hangi bir yöneticiye özel mesajla iletebilirler.
Site içerisinde diğer arkadaşlarla acil iletişim ihtiyacı duyan olursa yine yönetimden her hangi birisine özel mesajla sorulduğu zaman gerekli telefon bizde olduğu taktirde verilmektedir.

Hatırlatma...
Not: Yönetim odasına kayıt altına alındıktan sonra, buradan numaraları siliyoruz...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
Bahadır Sarıca yazdı:Hatırlatma...
Not: Yönetim odasına kayıt altına alındıktan sonra, buradan numaraları siliyoruz...
eyvallah Bahadır abi, kendi açımdan numaramın görünmesinde sakınca yok,arayan sapık olursa kontörleri bitene kadar yada faturası kabarana kadar oyalarımSiyirdim tabi sonuçta site kuralları neyse odur.. saygılar abiGulumse
Bul
Yalçın Çölak 0535 xxx xx xx

7/24/365 açıktır.
Bul
telefon numaraları bence silmeye gerek yok tabiki son karar yonetimin .
Bul
bucalıfikret yazdı:telefon numaraları bence silmeye gerek yok tabiki son karar yonetimin .

Kendi aralarında vermek isteyenler özelden birbirlerine gönderebilirler Fikret abi. Bu konu başlığı sadece organizasyonlar ve acil birbirimize ulaşmalar için açıldı.
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
[quote=Bahadır Sarıca]Kendi aralarında vermek isteyenler özelden birbirlerine gönderebilirler...SiyirdimAlkis

Peki...Tabii...Yönetim nasıl uygun görürse...HappyHappy
Bul
0531 xxx xx xx
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  telefon numarası bilgisi LeVrEkCi 18 2,746 09-03-2013, 15:22
Son Yorum: tahsinmersin

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi