Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Foça Org. Son Durum
bucalı yazdı:Ercan Abi yem işini ne yapacaksınız?
Barış 400 yada 500 adet sülünez ayırtsam yetmezmi. Oradaki arkadaşlarıma söyleyip getirtecem tek tek uğraşmayalım. Başka tür yem istiyorsanız onu da konuşayım
Bul
ALTAYLI yazdı:Ne oluyor öyle bizi 5 dakikada harcadınız yahu İzmir team haftalarca konu başlığı olucak diyorum
yok be ercan abi sen şanslısın yanında pantolon avcısı yosuncubabalar olsa görürdüm senide Bobo
Bul
LeVrEkCi yazdı:yok be ercan abi sen şanslısın yanında pantolon avcısı yosuncubabalar olsa görürdüm senide Bobo
Dur bakalım acele etmeyelim neler yaşayacağımızı henüz bilmiyoruz. Kimbilir ne süprizler çıkacak. Bu arada tutamayanı denize atsammı yani yeni pantaloncular çıkarmayalım
Bul
abi benim yemim var.. geçen hafta parasını ödeyip ayırtmıştım 3 kişilik. daha sonra programımız iptal olmuştu... onları alırım cumartesiden..biz bucadan 4 kişi geliyoz Fikret abi,hüseyin ve hakan bıçakçı ve ben...yani biz yemimizi getiriyoz.. foçada yem sorun oluyo..başka yem isteyen olursa alıp gelebilirim.
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul
bucalı yazdı:abi benim yemim var.. geçen hafta parasını ödeyip ayırtmıştım 3 kişilik. daha sonra programımız iptal olmuştu... onları alırım cumartesiden..biz bucadan 4 kişi geliyoz Fikret abi,hüseyin ve hakan bıçakçı ve ben...yani biz yemimizi getiriyoz.. foçada yem sorun oluyo..başka yem isteyen olursa alıp gelebilirim.
Barış bu işi hallederim diyorsan mesele yok bana göre iyide olur. Sendeki yem durumu nedir. Bu durumda 300-350 adet Sülünez yeterli diye düşünüyorum. Tabi başka arkadaşlar kendileri yem getirmeyecekse. Eğer olmazsa tüm arkadaşlar yemlerini istediği oran ve cinste kendileri tedarik etsinler. Bizim ilgilenme sebebimiz kimse sorun yaşamasın diye.
Bul
ALTAYLI yazdı:Barış bu işi hallederim diyorsan mesele yok bana göre iyide olur. Sendeki yem durumu nedir. Bu durumda 300-350 adet Sülünez yeterli diye düşünüyorum. Tabi başka arkadaşlar kendileri yem getirmeyecekse. Eğer olmazsa tüm arkadaşlar yemlerini istediği oran ve cinste kendileri tedarik etsinler. Bizim ilgilenme sebebimiz kimse sorun yaşamasın diye.

abi bence herkes kendi tedarik etsin. tedarik edemeyecek olanlar bizden yardım istesin. foçaya işi bırakmamak lazım. 2 ay önce bizim kaptanda bize yem ayarlayacaktı ama ayarlayamadı bizde ısparaz doğrayıp yem olarak kullandıkSmile)

Bul
Bu durumda yemini tedarik edemeyecek arkadaşlarımız buradan talepte bulunsun Barış kardeşimiz bu işin üstesinden gelmeye hazır Teşekkürler Barış
Bul
ercan abi derinlik kaç metre...
Bul
Fikret bu değişken bir durum ama 30-40mt derinliklerde avlanamayı planlıyorum eğer çok erken saatlerde gidebilse idik bu farklı olurdu. Karagöz, mercan ve çüpura için çalışacaz
Bul
yem tedarik edemeyecek durumda olan arkadaşlar en geç yarın akşama kadar beni arasın ben ayarlarım...
0555 307 85 39

Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  İzmir Organizasyonu son durum ALTAYLI 96 9,080 14-10-2012, 12:39
Son Yorum: yalnız balıkçı
  2.Foça org.Objektiflere takılanlar(vede VİDEOLAR) blue_zaire 176 20,818 29-01-2010, 00:06
Son Yorum: yycolak
  Foça Org.Videoları Lakerda 30 6,280 18-08-2009, 18:13
Son Yorum: Tropheus
  28-Haziran-2009 İzmir-Eski Foça organizasyonu yapıldı Bahadır Sarıca 155 13,996 29-07-2009, 18:58
Son Yorum: Krizoberill
  28 Haziran Pazar 3.Eski Foça Organizasyonu fish or die 309 32,594 28-06-2009, 15:39
Son Yorum: Albatros-gr
  30.Kasım Pazar Foça Organizasyonu fish or die 133 14,646 23-11-2008, 00:15
Son Yorum: bucalıfikret
  Foça Org. 11 Mayıs 08 (Resim,video) SerenaY66 153 19,607 07-10-2008, 15:25
Son Yorum: pokai
  11/05 İzmİr / Eskİ FoÇa Organİzasyonu fish or die 217 24,669 11-05-2008, 00:21
Son Yorum: bucalıfikret

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi