Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
levrekler geliyor beyler :)
oh oh hadi hayırlısı eregliden levrek haberleri gelmeye başlayacak galiba .
ahmet ersoy 1957 Kadıköy-İstanbul
Bul
kesin sarıkanat ve lüferleri harun tutmuştur nihat gene menemene devammmmmmmmmRose
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Hüseyin bu mesajını editliyeyim de dönüşünde Nihat'ın gazabından kurtul.Yoksa pantolon olayını gündemden hiç düşürmeyecek.Benden söylemesi..Bobo
Bul
Lakerda yazdı:Hüseyin bu mesajını editliyeyim de dönüşünde Nihat'ın gazabından kurtul.Yoksa pantolon olayını gündemden hiç düşürmeyecek.Benden söylemesi..Bobo

sakın editleme abi bizim pantolon meselesini sağır sultan duydu heheheheh ben alıştım... ya tahminlerim tutarsa sen o zaman bak işin keyfine HappyRose
şey yolunda demektir

Atatürk olmasaydı
Bul
Nihat'ile şimdi görüştüm.Av bitmiş,levrek yok ama bolbol lüfer ve çinekop almışlar.Yarın dönecekler.Fotolar,raporlar yarın gelecek. Bu arada Nihat Arap Hüseyin'e özel selam gönderdi,o anlar dedi.Pantolon mu dedi? gömlek mi dedi? benzer birşeyler söyledi ama pek anlamadım..Bobo Ben selamı ileteyim de üzerime borç kalmasın.Elçiye zeval olmaz..
Bul
he he he lüfermiş ç,nekopmuş biz levrek bekliyoz ..köylüm. yoksa ben yollucam levrek resmini
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Lakerda yazdı:Nihat'ile şimdi görüştüm.Av bitmiş,levrek yok ama bolbol lüfer ve çinekop almışlar.Yarın dönecekler.Fotolar,raporlar yarın gelecek. Bu arada Nihat Arap Hüseyine özel selam gönderdi,o anlar dedi..Bobo

aleyküm selam hehehehehehehRose
şey yolunda demektir

Atatürk olmasaydı
Bul
Selamlar arkadaşlar yatıyordum söyle bir göz atayım dedim siteye bu konuyada bir iki resim atim dedim zaten çoğu resimler Nihat ve Gürhanda
Bende topu topu 2 resim çıktı
Detayları yarın yazarım

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
hadi arkadaşlar uyanamadınızmı daha bekliyoruz... aloooooooooooooRose
şey yolunda demektir

Atatürk olmasaydı
Bul
merhaba arkadaşlar geldik ama yorgunluktan ne yazacam inanın bilemiyorum gece 1:00 gibi harunu bıraktım 2:00 gibi gürhanı bıraktım 2:30 gibi evdeydim 3:00 da banyomu yapmış yatmıştım sabahta 7 de kalktım işe geldim yani 3 günün yorgunluğuyla buradayım bi kendime geleyim yazarım raporu.
resimler ve videolar gürhanda sanıyorum o hafta sonuna kadar bilgisayar karşısına geçemez geçsede resim gönderebilirmi bilmiyorum bende akşama göndermeye çalışırım resimleri (eve gidince sızıp kalmassam)
kısaca özetliyeyim:
pazartesi hava raporları bizi çok yanılttı lodos avımıza çok engel oldu.trofe bi levrek çok istedik ama sarıkanat çinekop lüferler gelmeye başlayınca daldık gittik onların peşine, levreğede 2 kez baktık ama bişey denk gelmedi.deniz lodostan dolayı çok pis ve bulanık alışık olmadığım ters rüzgarda av yapmak zorunda kaldık kısaca levrek yok tutamadık.
diğerlerine gelince.
1-mera marmara ereğlisi çakarı ile ereğli liman arası kıyıdan açıklık 20 ila 100 metre arası.
2-hava lodos ara sıra yağmurlu geçti lodostan dolayı tekne indirme bindirmelerde zaman kaybettik hatta 1. gün denize ancak akşam üstü çıkabildik 1 saat av yaptık.
3-takım:gürhan ve bende herzamanki gibi yozuri cristal minnow 9 cm rapala kurşunsuz 14 kulaç salarak su üstü,harunda muhtelif renk ebat ve marka denenmiş rapalalar tek tek denedi balık tuttu ama hangisi en çok balık tuttu bende kendi balıklarımla meşgul olduğum için anlamadım.ve istavrit için yeşil beyaz turuncu çaparilerle av yaptık harunun yeşil çapariye 2 de çinekop geldi.
4-tutulan balıklar:bol bol istavrit izmarit çinekop sarıkanat lüfer(lüferin birini harun tuttu telefonla konuşuyorsu 2-3 dakika gezdirdi sanıyorum balık o ara büyüdü.yani şov yaptı)
5-av şekli rapalayla su üstü kurşunsuz gezildi,çapariyle durarak avlanıldı,levreğe akıntıya bırakılarak kumdan sürtme gezdirildi.
amaç levrek tutmak kafa dinlemekti kafa dinledik levrek tutamadık ama yiyeceğimiz lüfer familyasından bol bol tuttuk canımız çıktı yorgunluktan heryerim ağırıyor ama kafam çokkkk güzel dinlendi ne kurt kaldı ne bişey kuzu oldu kuzuuu Gulumse resimler daha sonra gelecek herkese rastgele kolay gelsin.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  size de tanıdık geliyor mu? orhanekmekci 14 3,261 14-04-2008, 22:35
Son Yorum: aahmet
  hadiyin beyler uyanın yalova tatar 18 3,100 14-09-2007, 22:56
Son Yorum: ALTAYLI
  Palamut Hangi Tüye daha çok geliyor-Yardım.. than58 13 3,894 11-10-2006, 23:19
Son Yorum: GÖKSEN

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi