Bende okuldan öğretmenlerımızle olan sazan avımızı koyuyorum.
Pazar sabahı erdemle okuldan öğretmenlerle anlastıgımız yerde bulusup çatalcaya dogru yola koyulduk.Hava cok soguktu.Sular dolmus,eskısı gıbı toprak degıl.Sular bıraz camurlu ama olsun.Her zaman kı meramızda degıl de baska bıryerde avlanacaktık ve bızı yanlıs yere gondermısler.Oglene kadar bır tık olmayınca yerımızı degıstırmeye karar verdık ve gerı donduk.Sonunda burdakı malzemecımın tarıf ettıgı yerı bulduk.Cok kalabalıktı ve balık sureklı gezıyordu.Kısmetımızde bunlar varmıs.Aksam eve donecegımız zaman hocalar balıkları pısırmek ıstedı ve pısırdık.Guzel olmadı ama ıdare etsınler artık Balık pek olmasada muhabbet superdı
H.A.R.U.N yazdı:Hüseyin sen dua etki pantolon yakaladın boğaz kıyılarında her gün bolca gördüğüm okey lerden yakalasaydın ne yapacaktın Ki yakalayan çok var
okey ne anlayamadım harunum ama neyse iyiki yakalayamadım güldüğüne göre bu işte bir iş var
istavritci raporu İstanbul-esenkÖy-narli
sayın balıkçım erol ve çok değerli babası mehmet amca ile 18/04/2008 saat 16,30 da istanbuldan haraket ettik.çiftlik köyde değerli kardeşimiz erden bizi karşıladı. erenin yapmış olduğu olta takımlarını ve yemimizi yani boru kurtlarını da temin etmemizi sağladıktan sonra cumartesi buluşmak dileği ile ordan ayrıldık.saat 20,30 gibi esenköye geldik mehmet amcayı eve bıraktık ve biz doğru limana indik hava rüzgarlı olmasına rağmen ben 7 di adet eşkina ve 3 adet gelincik aldım bir o kadarda sayın balıkçım erol aldı.saat 11 de avlanmayı bıraktık cumartesi günülerden,eren ve erdenin dayı oğlu geldiler erolların kapıda güzel bir mangal partisi yapıp sohbet ettik.onları yolcu ettik akşam tekrar eşkina yem boru kurdu yine güzel balık aldık saat 10 da hava fena patladı toplanıp yatmaya gittik.pazar günü narlıya gittik mesut arkadaşımız bizi karşıladı çayımızı içip sohbet ettik biz av yapmadık geri dönmemiz lazımdı onları balığa uğurlayıp biz esenköye döndük.not:eren senin takımları denedim güzel balık aldım ellerine sağlık.
Attached Thumbnails