31-03-2008, 09:33
istanbuldada vardır kimbilir nerede bulunur daha kahvaltı etmeden siteye bakmıyacağım sabahları en iyisi ben gidip kahvaltı ediyim çayım demlendi boyoz niyetine pohaça artık
)

Mİdye
|
31-03-2008, 09:33
istanbuldada vardır kimbilir nerede bulunur daha kahvaltı etmeden siteye bakmıyacağım sabahları en iyisi ben gidip kahvaltı ediyim çayım demlendi boyoz niyetine pohaça artık
![]()
31-03-2008, 09:36
![]() ![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir. Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
31-03-2008, 09:37
gerçekten yaww konu nereye gitti neyse artık midyeli boyoz olsun artık
![]()
31-03-2008, 09:40
güzel dağıttık konuyu son düzeltme levrekçi tarafından yapıldı konu midyeli boyoz
![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir. Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
31-03-2008, 09:42
fish or die yazdı:not : izmir e özgü bir şey olduğu için resmini koydum boyoz un Murat yeğenim böyle şeyler insanı acıktırır.Çok nefis görünüyor.Afiyet şeker olsun ellerine sağlık bizlere gösterdiğin için.,,,,Esas konuya gelince ben hiç midye yemedim ve yememde fakat deniz ürünü illaki güzeldir ona itirazım yok tabiki.Paylaşımlarınıza tşkrl.
31-03-2008, 11:22
sayın arkadaşlar midye ne kadar lezzetli de olsa , sabit yaşam sürdüren bir canlı olarak içinde aşırı düzeyde çinko ve civa bulunmaktadır. bu nedenle yıllık olarak insan sağlığı açısından 20 adet in üzerinde tüketilmesi zararlıdır.(kaynak. 18 mart.ünv. su ürn.fak.yayınları)
DENİZLERİNİZ LİMAN , YÜREKLERİNİZ İMAN, SEPETLERİNİZ BALIK DOLU OLSUN...FARUK KAPTAN
R E N K L E R İ N İ Ç İ N D O Ğ M U Ş U M ..................YEŞİL TİMSAHLAR...........******** ********
31-03-2008, 11:42
o ooo faruk abi sadece midyemi neler var neler hangisini yemeyecez daha doğrusu tam sağlıklı üretilen ne varda yiyeceğiz onu bul sen her şey karman çorban oldu şimdi üretilen hangi yiyecek bir şeylere sebep olmuyorki ?
![]() 06-FB-58
31-03-2008, 11:44
kamil abi midye çok çok zararlı onu biliyorum digerleride zararlıda midye haddinden fazla zararlı
31-03-2008, 11:46
Midyenin zararlı oldugunu bile bile istanbulda 3-4 ayda bir kere dayanamayıp yiyorum. fakat genelde yazları temiz olan sulardan kendim çıkarırsam onlarla idare ediyorum.
31-03-2008, 11:50
aynen birol senede bir de ben yerim ama temiz yerlerde yemeye çalışırım en azından sokak midyecisinden yemem yani.
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|