07-10-2011, 00:16
turna yazdı:Resim nerde ? balığın bi endamını görelim.
daha gitmedim abi

ak balık
|
07-10-2011, 00:16
turna yazdı:Resim nerde ? balığın bi endamını görelim. daha gitmedim abi ![]() ![]()
07-10-2011, 01:37
Marduk yazdı:daha gitmedim abi sana bir tüyo vereyim semih küçük hassas şamandıralı takım yap tek iğneli iğnede fazla büyük olmasın,susurlukta mezbaha var oradan pelteleşmiş kan bul oltana tak başka yeme gerek yok şamandıranın en küçük bir hareketinde oltayı kaldırıp balıkları al. tabi balık olan yeri bul önce sonrası kısmet .hadi rastgele.. ![]()
balığa hasret yaşamak zor
09-10-2011, 22:14
bahriyeli yazdı:sana bir tüyo vereyim semih küçük hassas şamandıralı takım yap tek iğneli iğnede fazla büyük olmasın,susurlukta mezbaha var oradan pelteleşmiş kan bul oltana tak başka yeme gerek yok şamandıranın en küçük bir hareketinde oltayı kaldırıp balıkları al. tabi balık olan yeri bul önce sonrası kısmet .hadi rastgele.. çok teşekkürler tavsiyeler ve tüyolar için bir ara gideceğim susurluk deresine dün başka biryere gittim ![]()
14-10-2011, 21:40
Arkadaşlar akbalıkbizim iznik gölünde şu sıralar bolca var. Hafta sonları yakalanabilir. bekleriz.
15-10-2011, 14:52
Kaleli17 yazdı:Arkadaşlar akbalıkbizim iznik gölünde şu sıralar bolca var. Hafta sonları yakalanabilir. bekleriz. Bursa'da okurken iznik gölüne gitmek istemiştim hep ama bir türlü fırsat bulup gidememiştim ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|