Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kalender 28/2/08 raporu
fish or die yazdı:nihat abi atmışın yine stresi azda olsa nisanda bekliyoruz zaten artık enaz 100 - 120 cm civarında şöyle alımlı güzel.. Smile
ne güzelde yazmışsın murat agzından bal damlıyor valla inşallah diyim ne diyim.
valla kalender kesmedi arkadaşlar benim ortak hastalandı eger iyiyse yarın dükkanı açarım derse ben bu akşam kaçıyorum yarın akşam dönerim pazar dükkan açıcam artık yarında kısmetse bi selam vermeye giderim fenerdeki martılara lüferlere levreklere sanıyorum özlemişlerdir baya beni.
Bul
LeVrEkCi yazdı:ne güzelde yazmışsın murat agzından bal damlıyor valla inşallah diyim ne diyim.
valla kalender kesmedi arkadaşlar benim ortak hastalandı eger iyiyse yarın dükkanı açarım derse ben bu akşam kaçıyorum yarın akşam dönerim pazar dükkan açıcam artık yarında kısmetse bi selam vermeye giderim fenerdeki martılara lüferlere levreklere sanıyorum özlemişlerdir baya beni.
valla döet gözle beklolardır oltaya atlamaya inşallah güzel resimlerle raporları beklioruzHeheRose
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
nihat senin levreklerini özledik sezonu aç artık...
Bul
benim ortak hastalanmış fikret abi ben yarın çalışmaya devam pazarda çalışmaya devam yani hayal oldu benim balık işi çalışıyorum bu hafta sonu artık birdaha ne zaman giderim kimbilir hayırlısı olsun ne diyim.
Bul
çoluk çocuk iyi olmuş.resim telefondan çok kolay aslında.
-telefonun hafıza kartından,bilgisayarın kart okuyucusu varsa oradan bilgisayara yükleyebilirsin.notebook larda var genellikle.yoksa 3-4 milyona alabilirsin.makina taşıma zahmetindede olmazsın.
-telefonun hafıza kartı yoksa cepten email adresine mesajla gönderebilirsin.
-bluetouth vasıtasıyla olabilir
Bul
özgür benim cep telefonumda o tip özellikler yok bloohtot ve hafıza kartı sok kızıl öteside yok daha önceki telefonumda hepsi vardı çok şatafatlı telefon kullanamadım devamlı gün boyu cebimde durdugu için küçük olsunda özellikli olmasın dedim dandik bişey aldım sadece konuşuluyor birde resim çekebiliyor da fotograf makineleri çok ucuzladı diyorum 100 ytl ye ufak bişey alıp olta çantama koysammı sırf balıkçılık için eski birtane varda onada pil dayanmıyor yada ona şarjlı pil alırım artık balıkta resimde önemli oldu artık.
Bul
nihat iyiki yürüyüşe çıkmışsın bak ne güzel balığını yakalamışsın levrek gibi olmasada balık zevkini yapmışsın işlerim yoğun diyorsun anlaşılan sen artık nisana kadar hep boğazda yürüyüş yapıcaksın nasib kısmet demek lazım yakaladığım her küçük izmaritte ah tam nihatlık diyorum afiyet olsun rastgele
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962

Bul
eşref abi inan senin gönderdigin rapordaki izmaritlere içim gitti ne yazık yarın gelemiyorum ctesi pazar ben açıcam dükkanı haftaya bursa planı var ondan sonraki haftada çalışıyorum yani martta sanıyorum gelemiyecegim nisana artık aklım fikrim orada inan çok özledim balıkta teknede olmayı.kıyıdan tabiiki olta atıyorum ama teknemden attııgım olta çok özletti o tarafa iş çıksa diye bakıyorum hafta içi demem kaçarım yeterki bi bahane olsun.
offffffffffff offffff bu kış çok sıkıcı geçti her yönden onun için bu sene daha fazla özledim balıkçılıgı.
Bul
Bu akşamüstü arkadaşımla bizde Baltalimanındaydık. 17.00-18.00 arası takıldık. 33 tane istavrit alabildim. Balık güzel av veriyor.
Bul
ozoca51 yazdı:çoluk çocuk iyi olmuş.resim telefondan çok kolay aslında.
-telefonun hafıza kartından,bilgisayarın kart okuyucusu varsa oradan bilgisayara yükleyebilirsin.notebook larda var genellikle.yoksa 3-4 milyona alabilirsin.makina taşıma zahmetindede olmazsın.
-telefonun hafıza kartı yoksa cepten email adresine mesajla gönderebilirsin.
-bluetouth vasıtasıyla olabilir
Özgür 3-4 tl olan nedir anlamadım
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Yılın ilk raporu.. 2013'ü istavritle karşıladık.. xfisher 20 3,743 02-01-2013, 14:40
Son Yorum: xfisher
  Sazan av raporu muhammed tr 16 2,776 28-08-2012, 11:49
Son Yorum: yycolak
  aylar sonra ilk sazan raporu araphüso26 50 5,875 18-08-2012, 02:01
Son Yorum: araphüso26
  arap ın karaburun raporu araphüso26 65 6,796 22-07-2012, 01:24
Son Yorum: araphüso26
  Tekirdağ Raporu serhat34 13 2,635 23-08-2011, 13:02
Son Yorum: nihatkr
  3 Ağustos Boğaz raporu H.A.R.U.N 25 4,933 09-08-2010, 12:29
Son Yorum: Uzun_ahmet
  tahsinmersin'in17.06.2010 raporu tahsinmersin 24 3,802 28-06-2010, 10:45