Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
surf-spin kamış ve makina
Harun hayırlı uğurlu olsun bol balıklı avlar dilerim.
Abi Cormoranın 100 ytl ye var. 2-15 gr atarlı . Birolda onu önermişti. 2.70 boyunda ve kolay kolay kırılmıyormuş. Küçük 5 cm likleride rahat atar. Sen denerken kaç gr attın.
Amatör ruha rastgele... Katliamcılara zorgele...

HÜSEYİN KABAKCI
İSTANBUL 1981
Bul
Abi hayırlı olsun, güle güle kullan. Umarım seneye lüferleri koyacak yer bulamazsın Smile
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
Boğaziçi yazdı:Abi Cormoranın 100 ytl ye var. 2-15 gr atarlı . Birolda onu önermişti. 2.70 boyunda ve kolay kolay kırılmıyormuş. Küçük 5 cm likleride rahat atar. Sen denerken kaç gr attın.
5 cm ve 7 cm likleri denedim ama ben çok negatif bir makina ve misinayla denedim bakimm en kötüsü nasıl diye
Bul
harun abi hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanasın büyük balık tutasın inşallah.
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
doktor yazdı:harun abi hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanasın büyük balık tutasın inşallah.
Eren yalovaya hazırlıkBobo
Bul
harun abi malzemeler çok güzel görünüyor,avdada yüzünü kara çıkarmaz işallah,hayırlı ve bol balıklı avlar dilerim...
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
harun arkadaşım hayırlı uğurlu olsun iyi avlarda kullan bereketli avlar diliyorum rast gelsin...
Bul
hayırlı olur inşallah.malzemeler gayet güzel güzel balıklar çekersiniz inşallah.
RASTGELE KISMETİNİZ BOL İĞNENİZ AVCI OLSUN
GÖKSEN İNAL
ÖĞRETMEN A RH(+)
KOCAALİ/SAKARYA 1977
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  arkadaşlar  KAMIŞ OLTASIYLA ÇAYDA NASIL TUTULUR YARDIM sefagungor37 11 8,240 01-09-2007, 18:19
Son Yorum: redsniper

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi