15-01-2008, 15:38
Nihat bu orgazinasyonda fazla ses çıkarmıyorsun, biraz konu ile ilgilenirsen sevinirim. katılmama gibi bir düşüncen olmaz dilerim.
izmirli yöneticiler ve abilerim. İSTANBULU KISKANDIM :)
|
15-01-2008, 15:38
Nihat bu orgazinasyonda fazla ses çıkarmıyorsun, biraz konu ile ilgilenirsen sevinirim. katılmama gibi bir düşüncen olmaz dilerim.
15-01-2008, 16:36
konuyu tekrar yukarı taşıyım istedim gözden kaçmasın
![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir. Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
15-01-2008, 16:37
muratayd54 yazdı:Nihat bu orgazinasyonda fazla ses çıkarmıyorsun, biraz konu ile ilgilenirsen sevinirim. katılmama gibi bir düşüncen olmaz dilerim.bensiz organizasyon olurmu yaww 40 derece ateşli olsam gelir görünür dönerim Allah beter bişey vermezse orada olurum sadece işlerle ilgileniyorum arada bakıyorum siteyede konu kaçırdıgım oluyorsa kusura bakmayın bu ara biraz uzak kalıyorum siteden ama gözüm ekranda arada bakıyorum.organizasyonda mutlaka olacagım çok büyük bir aksilik olmadıkça.
15-01-2008, 16:39
havalar ısınsın biraz. yollar iyi değil zaten .yakın yerlerde belki problem çıkmaz ama uzaktan gelenler için sıkıntı olabilir.şimdiye kadar 2 arkadaşımız en uzak organizasyonu yapmıştı. katılan kimdi.hatırlayan varmı.
15-01-2008, 16:43
arkadaşlar çok güzel olur bizde fotoğraflarınızı zevkle seyrederiz şimdiden iyi muhabbetler.
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTAR
![]() İSTAVRİTCİ
15-01-2008, 17:17
abi ben bu olayı anlamadım siz organizasyonlarımı karıştırdınız acaba ?? yada izmire mi geliyosunuz
![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir. Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
15-01-2008, 18:58
LeVrEkCi yazdı:murat aslında izmirden baya daha arkadaş var bir kere organizasyonda yapıldı güzelde olmuştu yapmanız lazım hem izmirde balıkta bol bu aralar toplansanızda bizlerde şenlensek biraz. valla abi bune ya balık göremiyoruz istavrtiler olmasa ege yılın her ayı bereketli maşallah..
^^#HER ŞEY KEŞKE BALIK TUTMAK KADAR ZEVKLİ OLSA#^^
>>><<BARIŞ-yalova77>><<<
16-01-2008, 00:10
artık bu konuyu sonkez çıkardım tepeye nihat abinin dediği gibi şurda şu saatte diye yeni bir forum açıcam,,, o zaman herkes katılır heralde
[SIGPIC][/SIGPIC]
16-01-2008, 00:13
vardiyam ve zaman uyarsa bende katılmak isterim murat
inşallah bir araya geliriz.
balığa hasret yaşamak zor
16-01-2008, 00:16
ismail abi istiyoruz bizde herkese en uygun zaman pazar gibi,, en sonunda yer ve zaman söyleyip buluşucaz heralde,,, varsa bildiğin yerler tavsiyelerini yaz sende abi..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir. Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|