Yorumları: 4,028
Konuları: 157
Ah be abicim 2007 nisan mayıs aylarında Adalet Bakanlığında kurstaydım. özel arabamla gittim. bagajda oltalar. Balık malzemecisine gittim. bana Gölbaşını tavsiye etti ordanda Dikilitaş diye bir yer tavsiye ettiler. Kızılaydan 110 km. iki ardadaş 220 km. yol aldık. Manzara müthişti akşam otele boş döndük. o zaman bu siteyi bilmediğimden dolayı şimdi pişmanlık duyuyorum. en azından seninle irtibat kurardık. nasip değilmiş.
Yorumları: 32
Konuları: 1
botla avlananları gördükçe bi bot bende alacam herhalde.çok masraf olacak gibi.
![Smile Smile](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/smile.png)
)
Yorumları: 891
Konuları: 60
Uzun süredir tatlısu av raporları gelmez oldu hasret kaldık vallaha sazanlara - yayınlara
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
muratayd54 yazdı:Ah be abicim 2007 nisan mayıs aylarında Adalet Bakanlığında kurstaydım. özel arabamla gittim. bagajda oltalar. Balık malzemecisine gittim. bana Gölbaşını tavsiye etti ordanda Dikilitaş diye bir yer tavsiye ettiler. Kızılaydan 110 km. iki ardadaş 220 km. yol aldık. Manzara müthişti akşam otele boş döndük. o zaman bu siteyi bilmediğimden dolayı şimdi pişmanlık duyuyorum. en azından seninle irtibat kurardık. nasip değilmiş.
geç kalmış sayılmassın bundan sonra inşallah.
bu sitenin güzelligi bu oldu zaten nereye gitsem bakıyorum tanıdık bir yüz varmı diye aslında şu şapkaların kılık yazlık herşeyi olabilse yagmurluk mesela o zaman heryerde herkes tanımak kolay olurdu.