Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kış Kampı
görüntüler harika güveçin içinde ne var merak ettim dogrusu.
salınan balıklar için teşekkürler daha iyi avlara rastgele
Bul
Çok güzel bir kamp olmuş imrendim resmen devamı gelir inş bere ve kaşkolun renkleride na kadar uyumlu olmuş hehe
Bul
murat kampınız güzel geçmişe benziyor keyfler yerinde yoksa balıkyok sağlık olsun güvecin kokusu taaaaaaaa buraya geldi afiyet olsunrast gelsin
Bul
Güzel bir doğada çok güzel bir avcı kampı olmuş,hem kara hem deniz.Bereketli ve afiyet olsun..
Bul
LeVrEkCi yazdı:görüntüler harika güveçin içinde ne var merak ettim dogrusu.
salınan balıklar için teşekkürler daha iyi avlara rastgele
Arkadaşlara güveç sözü vermiştim. Pazardan aldığımız bıldırcın eti, patates, biber, domates kısık odun ateşinde 5 saat kadar pişti, arkadaşlarda yedikten sonra teşekkür etti. Aramızda kalsın benim bile tadı çok hoşuma gitti.
Bul
H.A.R.U.N yazdı:Çok güzel bir kamp olmuş imrendim resmen devamı gelir inş bere ve kaşkolun renkleride na kadar uyumlu olmuş hehe
Özür dilerim, kötü bir kastım yoktu. Sadece soğuktan korunmak için. Şunuda söylemek isterim. Çarşamba kızımla Csk. maçına gidiyorum.
Bul
istavritci yazdı:murat kampınız güzel geçmişe benziyor keyfler yerinde yoksa balıkyok sağlık olsun güvecin kokusu taaaaaaaa buraya geldi afiyet olsunrast gelsin
Teşekkür ederim Mehmet Ali abi.
Bul
Lakerda yazdı:Güzel bir doğada çok güzel bir avcı kampı olmuş,hem kara hem deniz.Bereketli ve afiyet olsun..
Eyvallah abicim.Soğalasın
Bul
murat hocam kampı kurup toplanmış dönmüşsünüz bile.kara avcılığıda var sanırım.ee gitmişken ikiside aradan çıksın demişsinizdir.havalar bi iyi bir kötü .sizinde şansınıza güneşli.yaz kampı desem olacak yani.renklerde yakıyor yani.burda galiba bir ortak nokta daha çoğunlukta .
Bul
SerenaY66 yazdı:murat hocam kampı kurup toplanmış dönmüşsünüz bile.kara avcılığıda var sanırım.ee gitmişken ikiside aradan çıksın demişsinizdir.havalar bi iyi bir kötü .sizinde şansınıza güneşli.yaz kampı desem olacak yani.renklerde yakıyor yani.burda galiba bir ortak nokta daha çoğunlukta .
Resimdeki yeğenimde kara avcılığı merakı var, Ben duran hedefleri bile zor vururum. Ruhsatlı silah alma hakkım olduğu halde silah almadım. Çekinirim, çünkü şakası yok. Renkle birşey diyemem Hayatımın sarı sayfaları lacivert rakamlarla numaralandırılmış durumda. Ama konumuz balık o nedenle renklere fazla girmemek istiyorum. Çünkü balıkçı herkezi doğayı sevdiği sürece seviyorum.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Alanya orman kampı(Avsallar)Videoslayt. rauf 1 3,875 20-06-2008, 11:30
Son Yorum: SerenaY66

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi