Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kasım ayının en iyileri....
tebrikler arkadaşlar Alkis
Bul
boranmursel yazdı:valla harun abiyle nihat abi bursaya gelmeden onlara birincilik yok bence bu aralar bursa ve civarı güzel balık yapıyor gene buralardan çıkar gibi geliyor birinci he he hadi bakalım hodri meydan herkese başarılar
Mürselcim birincilik sizin güzelliğiniz bizimkisi dost ziyareti
Bul
arkadaşlar tebrikler daha büyük daha bol avlar dilerim
Bul
sedatdalci yazdı:harun abı beklıyorum davetını bu ay cok ıddalıyım senınle bır takım olusturalım bu ay banko bır oluruz.Smile))))
İyide sedat sen dükkandan çıktığın yok habire kesiyorsun cut cut bense iskemleden kalktığım yok bu kışında bu kötülüğü var işte keşke uludağ eteklerinde yaşasamda her sabah eşşekle odun kesmeye gitsem ohh mis gibi hava hehe fantaziye bak
Bul
semih abi,hakan abi tebrikler,en kötü avınız böyle olsun Smilebizlerde balık tutamasak bile sizlerin göndermiş olduğu raporlarla ve resimlerle içimizi rahatlatıyoruz...şansınız bol olsun...
Bul
arkadaşlar daha iyi kısmetler yakalamanız dileğiyle sizlere başarılarınızın devamının gelmesi temennimdir rastgele
Bul
arkadaşlar tebrik eder başarılarınızın devamıni dilerim rast gelsin.
Bul
tebrikler semih hocam ve hako abi
Bul
H.A.R.U.N yazdı:
sedatdalci yazdı:harun abı beklıyorum davetını bu ay cok ıddalıyım senınle bır takım olusturalım bu ay banko bır oluruz.Smile))))
İyide sedat sen dükkandan çıktığın yok habire kesiyorsun cut cut bense iskemleden kalktığım yok bu kışında bu kötülüğü var işte keşke uludağ eteklerinde yaşasamda her sabah eşşekle odun kesmeye gitsem ohh mis gibi hava hehe fantaziye bak

abi alemsın valla sabah sabah guldurdun benı kısmet bakalım önümüz acık abı ben cok tutarsam harun abıyle beraberdık derım ama sen de öyle dekı beraber bır olalım..Smile))))))) saygılar sedat.
Bul
Bursa atağa kalktı artık, tebrik ederim
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  kasım ayı oylaması 2009 LeVrEkCi 19 4,221 03-12-2009, 12:57
Son Yorum: orhanekmekci
  kasım 2009 ayın avcısı LeVrEkCi 4 2,568 30-11-2009, 17:55
Son Yorum: LeVrEkCi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi