Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
herkes yazmiş,bizde yazalım:)
ahhh ahhh mehmet usta bende arabama atlayıp gidip levrek tutup geleyim diyorum sandal kaldıracta motor takılı bin tut gel hatta bazen aksam gidiyim sabah 5 te cıkar 8 e kadar tutar gelirim 10:30 iş başı yapıyorum rahat rahat balıklar beni bekliyo diyorum da olmuyor işte anca hafta sonları bu hafta sonu gidemicem kısmetse ondan sonra her hafta sonu balıga bu hafta oglumda basladı benle takılmaya basladım yetiştirmeye gelecegin levrekcisini :0517:
Bul
Windsurfer Usta cocuklara da ögretelim balik tutmasini,benim oglum da biraz biraz hevesleniyor bu ise.
Kismet ya birgün hep beraber baliga cikariz.

Bul
inşallah mehmet usta benimki motordan ürküyo biraz ama alıstırdım motorda kaplumbaga resmi var yavas ta kaplumbagada git diyo hafta sonu alıstı artık tavsan resmine al diyo balık ta sansına o gün köpekbalıgı tuttuk denize girmem demeye basladı allahtan anlattım kıyıda olmaz falanda yırttık ama balıga cok hevesli zargana tutturdumda lüfer cektirecem ona kısmetse lüferin bol oldugu zaman levrek cekti
remem büyümesi lazımda lüferi ceker alır sandala asıl benim kız var o bi büyüsün valla o işte levrek bile tutar cok deli bi kızım var bildiginiz gibi degil gelir 74
Bul
Köpek baliklarinin boylari ne kadar,yüzerken tehlikeli oluyormu?
Bul
yok yaww ufaklar en büyügü 1,5 m zararsızlar kenara pek gelmezler kışın anca soguk suda kenara yaklasırlar ama yaz başı ve sonu soguk suda mutlaka tutarız aksam evden resimleri göndeririim ama aynı levrek gibi geliyo namussuzlar tek fark levrek vurur vurmaz yukarı yüzer ve kafa vurmaz köpek yukarı cıkmaz kafa vurur :0518: köpeklerin arasından levregi almak zordur oda işin inceligi köpek balıgı varsa oltayla dipten avlanmıyacaksın levrek yukarıda demektir köpek var levrek olmaz diyen yanılır hatta yunus var levrek olmaz diyende yanılır yunus levregi kovalıyor levrek kayalıga kacıyor yunus oldumu tekneyi direk kayaların üstüne sürerim levrek oradadır kesin ve hep işe yaramıstır:0516:
Bul
resimlerini merakla bekliyorum,

Selamlar.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi