Yorumları: 2,370
Konuları: 59
İşte budur. Yalova'ya giderim sahilde herkes Doktor'da Doktor der yardım ister. Ereğlide Nihat dostum herkese yardıma koşar. Balıkçılık budur işte be.
Nihat sabah hemen balığa çıkıyorum Levrek peşine düşecem. Yakaladığım an seni arayacam gel balığı çekiver diye. Gelmessen karışmam.
![Smile Smile](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/smile.png)
)))
Yorumları: 1,729
Konuları: 105
Nihatcım bizim burularada gel. ne olur
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
valla mahçup ediyorsunuz beni ben levrek görünce dayanamam kim olsa aynı şeyi yapar.
bu arada keşke imkan olsa herkes herkese gidip balık tutup tanışabilsek gürhan oraya kesin gelecegim geçerken yalovadan erden abi doktor kime ulaşabilirsemçaylarını içmekten mutlu olacagım salih abi izmire alaçatıya surf yapmaya gelecegim ama ne zaman bende bilmiyorum ilk fırsatta inşallah izmirde arkadaşlarım bir kuzenim var iş dostlarım var keşke imkan olsa dolsak bi otobüse heryere gitsekde olmuyor işte.
Yorumları: 1,729
Konuları: 105
Nihatcım beraber olmak ve beraber avlanmaktan bizler daha büyük mutluluk duyarız.
Salih Reis yazdı:Nihatcım beraber olmak ve beraber avlanmaktan bizler daha büyük mutluluk duyarız.
inşallah salih abi birgün inşallah bende buradaki herkesle avlanmaktan çok büyük mutluluk ve keyif duyarım
yaww adam levregi tutmuş lüfer gibi çekmişti şans işte bazen oluyor böyle şeyler bide kepçesiz alacaktı içeri
![Smile Smile](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/smile.png)
))) ne gündü be harun zarganamız olsa veya rapalaya gelse balık büyük zevk yapacaktık
Yorumları: 537
Konuları: 62
Nihat bey teknede kasık çizmeydi galiba üzerinde'ki?
Saygı ve Sevgilerimle.
o boy çizmesi soguklarda kıyıdan tekneye binmek için kullanıyoruz açılana kadar yani motor yere sürtmeyecek kadar açılana kadar kışın çok işe yarıyor birde teke toplarkende işe yarıyor