Yorumları: 1,182
Konuları: 49
006 yazdı:bence dostlarla paylaşmak daha güzel derim..denizde bu pek fazla önemli değil ama bizim gibi kısıtlı alanlarda balık tutuyorsan çok önemli.
Paylaşmadan nasıl dost edinebiliriz ? Birşeyler alabilmek için birşeyler vermek gerekir. Bizim farkımız almadan da vermeyi gerektirir diye düşünüyorum.
Yorumları: 143
Konuları: 9
allah herkesin riskini verir buda ben ce böyle birsey bu siteyi tanimadan ömce ben de bircok yeri gezdim dolasdim üye olmadan bircok sitayi en fazla bir yada iki defa gezebildim ve sonra kitlen dim bu siteyide sansa buldum googleden defalarca girdim cikdim bir allahin kulu da cikip beni kitlemedi üye oldum baya bir zaman ugrayamadim aylar sonra tekrar girdim ve aldigim tepki su idi herkes girdigim günki gibi dost ve sicakkanli sunu söyle de düsünebiliriz türkiyede yüzlerce arasta var kimin de araba tamircileri dipdibe yanyan kiminde marangoz kiminde kiminde diye cogalta biliriz ve bu isyerlerine bakin allah hepsine ayri ayri rizk veriyor ve hepside birlikde ve yanyana olmakdan mutlu nedir bu paylasamadigimiz 3 yada 5 balikmi acaba senin sakladigin yere ben gidip olta atsam senin teknigini kullansam saniyormusun seninle esdegerde balik tutayim yok böyle birsey bu is sans kismet isite ben bu siteyi bunun icin sevdim cünki burdaki dostlar kaf daginda yasamiyor bosuna balikcilar baliga giderken rasgeleder sans diler saygilarimla herkese bol avlar bol sansla rast gele. haddimi asdiysam özür dilerim
Yorumları: 3,009
Konuları: 29
arkadaşlar balıkçılık birazda kısmet işidir düşünün aynı teknedesiniz ben mercan yakalıyorum arkadaşım ispari sizin başınıza gelmedimi hiç hadi birakın bunu iki tekne yanyana biri lüfer tutuyor diğeri hava gazı o yüzden ben balık yerlerini saklamam buyursun kısmetini alsın yeniçiftlik civarinda verimli taşların koordinatlarını verebilirim gps si olanlara hemde özelden değil açık açık buradan bol balıklı avlar rastgele
Yorumları: 2,342
Konuları: 160
cemal hakan yazdı:allah herkesin riskini verir buda ben ce böyle birsey bu siteyi tanimadan ömce ben de bircok yeri gezdim dolasdim üye olmadan bircok sitayi en fazla bir yada iki defa gezebildim ve sonra kitlen dim bu siteyide sansa buldum googleden defalarca girdim cikdim bir allahin kulu da cikip beni kitlemedi üye oldum baya bir zaman ugrayamadim aylar sonra tekrar girdim ve aldigim tepki su idi herkes girdigim günki gibi dost ve sicakkanli sunu söyle de düsünebiliriz türkiyede yüzlerce arasta var kimin de araba tamircileri dipdibe yanyan kiminde marangoz kiminde kiminde diye cogalta biliriz ve bu isyerlerine bakin allah hepsine ayri ayri rizk veriyor ve hepside birlikde ve yanyana olmakdan mutlu nedir bu paylasamadigimiz 3 yada 5 balikmi acaba senin sakladigin yere ben gidip olta atsam senin teknigini kullansam saniyormusun seninle esdegerde balik tutayim yok böyle birsey bu is sans kismet isite ben bu siteyi bunun icin sevdim cünki burdaki dostlar kaf daginda yasamiyor bosuna balikcilar baliga giderken rasgeleder sans diler saygilarimla herkese bol avlar bol sansla rast gele. haddimi asdiysam özür dilerim
Abi sende iyi bir dost ve ağabeyimizsin. Teşekkürler.
Uzun zaman öncesine kadar sağ elindekini sopa gibi görüyordum. Geçende dikkatli bakmışım heralde o zaman anladım.

Fotoğrafa, elinde asa olan bilge bir adam gibi bakıyordum.
Yorumları: 63
Konuları: 9
meteor yazdı:iskorpitix yazdı:arkadaşlar egoist olmaya gerek yok ben avlandığım yeri soran olursa derinliğini hangi kaya olduğunu hangi yemi kullandığımı da yazarım.balık işi kısmet işidir.herkesin kısmeti ayrıdır.bu siteye üye olunuyorsa bilgilerin paylaşılması için olunuyo balık tuttuğu yeri söylemeyen egoistin tekidir ve bu sitede bence işi yoktur.çünkü bu site adı üzerinde amatör balıkçı sitesidir.bizler tuttuğumuz balıkları satmıyoruz.herkesinde benim gibi düşünmesini isterim ben kimsenin bilmediği karagöz yemini sizlere resimleriyle ve neresinin takıldığını gstedim.bu benim için bir zevkti herkese rastgele.
Semih agresif davranmışsın, tatlı suda avcılık daha farklı biz koca deryada balık arıyoruz tatlı su öyle değil. durum ufacık su kütlesi içinde nokta atışı yapacak yeri tarif etmeye benzer sonrası malum. seninde dediğin gibi amatör balıkçıyız doğaya sahip çıkmak öncelikli görevimizdir.
kardeşler herkez kendi fikirlerini sunmuş hepsinede saygı duyuyorum ama orhan kardeşimizin dediği gibi denizle gölü veya barajı karıştırmayın lütfen durum cok farklı burda hafta sonu balığa gittiğimizde ister inanın ister inanmayın her bir balıkcı en az 20 olta seriyor ben olta atacak yer bulamayıp başka bir balıkcının kalkıp gitmesini bekliyorum ve attığım olta dam başı 4 dü geçmez..yoksa ben gittiğim zaman yanımdaki balıkcılarla her zaman iyi gecinen birisiyim çoğu zaman yanımdaki balıkçılar boş dönmesin diye balık bile veririm....
Yorumları: 166
Konuları: 8
avlak yerini isteyen yazar isteyen yazmaz.sitede böyle bir zorunluluk yokki.ama ben yzamak taraftarıyım.bir sakıncası olacağını zannetmiyorum.
Yorumları: 5,855
Konuları: 245
deniz için bir şey diyemeyeceğim ama göl ve ırmak için nokta olarak koordinat verilmesi sakıncalıdır.
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
eşref sürek yazdı:arkadaşlar balıkçılık birazda kısmet işidir düşünün aynı teknedesiniz ben mercan yakalıyorum arkadaşım ispari sizin başınıza gelmedimi hiç hadi birakın bunu iki tekne yanyana biri lüfer tutuyor diğeri hava gazı o yüzden ben balık yerlerini saklamam buyursun kısmetini alsın yeniçiftlik civarinda verimli taşların koordinatlarını verebilirim gps si olanlara hemde özelden değil açık açık buradan bol balıklı avlar rastgele
eşref abi ben babamdan ögrendim balık tutmayı ama bazen babamla aynı tekne ile çıkarız ondan daha iyi balık tuttugum olur kısmet birazda bu işler
Yorumları: 7
Konuları: 1
zaten bu sitede paylaşmak için deyilmi üye olmak isteyen 3 dakikada olur veya olmaz isteyen kerterezini verir yada vermez ama benim görüşüm bu site paylaşım sitesidir herkese rastgele
Yorumları: 678
Konuları: 38
bizim farkımızda bu herşeyi paylaşmak sonunda ziyaretçılerimiz üyeleriz oluyor hatta avlandığım yerlerde bilgilerimi paylaşıp insanlara sitenin adresini veriyorum bu şekilde üye olanlarbile var