Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
bu nasıl ayak.....................
Abi güzel balıklarda ağ ile avlanma yasak değilmi?
Bul
cok gusel tebrıkler...
Bul
tebrikler, kırlangıçlar harikaymış
Bul
ayak hayırlı ayakmış afiyet olsun avın daim olsun rast gelsin
Bul
tek kelime ile süper. bu kırlangıcın eti nasıldır.bizde halde falan hiç görmedim ve satılmaz.heralde tutan yiyor bu mübarekleri.
Bul
SerenaY66 yazdı:tek kelime ile süper. bu kırlangıcın eti nasıldır.bizde halde falan hiç görmedim ve satılmaz.heralde tutan yiyor bu mübarekleri.

ilker kırlangıçın çorbası süper olur iskorpitten daha güzel olur etide fırında bugulaması çok güzeldir kırlangıç balıgının tek kötü tarafı büyükleri aglar gibi ses çıkarırlar salmak istersin resmen inlerler aslında hava kesesinden gelirmiş o ses ama insan bu balık aglıyor dedirtir (gelde ye şimdi dimi )
Bul
tebrikler cengiz abi ,yav bu baligin corbasini o kadar ovdunuzki kesin deneme gerekiyor ,burda balik markette gecen gormustum bir kasa vardi bedava dencek paraya satiyorlar burada ,burda bilmezler corba filan tavasini yaparlar oda hoslarina gitmeyince ucuza satilir markette ,gidip bir iki kilo satin alcam denicem su corbayi en sonunda
Bul
bahri tavsiye ederim iyi bir tarif alıp yap sitede olması lazım tarifi inan hayatımda içtigim en güzel çorba kırlangıç ve iskorpit çorbasıdır
Bul
LeVReKCi yazdı:bahri tavsiye ederim iyi bir tarif alıp yap sitede olması lazım tarifi inan hayatımda içtigim en güzel çorba kırlangıç ve iskorpit çorbasıdır
en kisa zamanda denicem nihat ,hafta sonu gidip bakcam balik marketine,sizin ogle konusmalariniz varki site icinde insan merak ediyor corbasini,iskorpit bir ara siteye resmini eklemistim bizim oltalara cok gelir burda ama ona kanim isinmadi dikenleri ile kaynat corbasini yap kesinde emin degildim turkiye deki iskorpitmi acaba
ama kirlangic aynisi senedi bir oltamizada takiliyor ,dediginiz gibi seste cikariyor aglar gibi ,
Bul
kırlangıçlar süper bereketli olsun
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  bu nasıl bir turna böyle kovboy 8 2,119 07-08-2007, 01:00
Son Yorum: Boğaziçi
  nasıl duruyor cilingoz 22 3,693 26-07-2007, 00:43
Son Yorum: GÖKSEN
  nasıl turna ama Teknikelektronik 17 3,389 24-02-2007, 01:43
Son Yorum: rusan
  bu nasıl balık? harslan1978 7 1,865 29-12-2006, 15:33