Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
izmir inciraltı
Çok tesekkur ederim..saygılar..rasgele....
Bul
Fevzi temelleri atmaya başlamışsın..sen yarın yanına bikaç takım al. fotoğraf makinenide al, iş çıkışında gel yanıma gece 24:00 e kadar takılalım benim iş yerinin önünden olta atalım. tabi müsait olursan.
Bul
blue_zaire yazdı:Beni madur görun daha acemıyım ve elımden bıkadarı geldı daha buyuklerını yakalar yakalamaz sızlerle paylasacagım.tabı bır cok kısı gulecektır bunlarda ne bole dıye ama ne yapayım elımden bukadarı geldı....

Hiçte değil. Neden gülelimki. Bizler ve bu forumda bulunan bir çok kişide ilk başladıklarında eminimki çoğu kez bu kadarda avlayamamıştır. Bende dahil olmak üzere. Av avdır. Önemli olanbir şeyler avlamaktır. İnşallah daha büyüklerini avlarsın arkadaşım. Afiyet olsunAlkis
Bul
Daha irilerini mutlaka yakalayacaksındır.Rastgele.
Bul
12 adet balık.maaşallah daha ne olsun.karagöze benzettim.eğer karagözse herkesin tutabileceği birşey değil.çok uyanık bir balıktır.tebrikler
Bul
Evet 4 adet karagöz var..inanın bende nasıl oldugunu anlamadımSmile
Bul
barıs abı bu hafta asker arkadasımı agırlıyorum sanırım bu hafta gelemem ..ama haftaya olur kararlastırıp gıderız abı..
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  yazın İzmir Foça'da avladığım mırmır,karagöz ve ahtapot Can_Kurtul 10 1,943 25-10-2016, 20:20
Son Yorum: bucalıfikret
  inciraltı kefal avı bucalıfikret 14 3,620 23-09-2007, 22:57
Son Yorum: efese

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi