Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
8/7/2007avım
1 numara iyi bence normal kaşıgın 00 (çift sıfır)numarasını kullanıyorlar aklar kaşık digerlerine oranla daha agır bu nedenle iş yapacak yalnız iş yaparsa ve istanbuld abulamassak o kötü işte mecburen sen bize aracılık yapacaksın dostum
Bul
Nihat tebrikler iyi av olmuş rapalayı bulamazsan bana haber ver burada vardı ben almıştım. Birde alayı kıstırdığında ikili yada 3'lü bağlamanda fayda var kesinlikle iş yapıyor
Bul
LeVReKCi yazdı:1 numara iyi bence normal kaşıgın 00 (çift sıfır)numarasını kullanıyorlar aklar kaşık digerlerine oranla daha agır bu nedenle iş yapacak yalnız iş yaparsa ve istanbuld abulamassak o kötü işte mecburen sen bize aracılık yapacaksın dostum

Tamamdır dostum yeter ki çalışsın. Ben onları sana yollarım üstlerine de Nihat diye marka bile vurdururum. Smile
Bul
nihat balıklar çok güzelmiş irileşmişler ...bereketli olsun arkadaşım....
Bul
balikoltasi yazdı:teşekkürler Gürhan.internete baktım ama bulamadım.sanırım başka yerde yok.albanın bu model bir kaşığı var ama ben pek tutmuyorum.kalın ve pek parlak yapamamışlar.

Ben bu kaşık olmadığı zamanlar alba 1 numarayı üstündeki kırmızı süsleri kurdelaları kesip öyle kullandığımda verim almıştım. Bir dene istersen Birol.
http://www.amatorbalikci.net/showthread.php?tid=3771
Bul
Nihet ayağımızı sürttükçe bereket çoğalıyor galiba
bereket versin senin orada sezon başladı anlaşılan hafta sonları gidiyorsun böyle oluyor birde 15 gün kalsan ne olacak
kıyıdan kaç metrede çıkıyor bu balık belki sallarız oralara kadar hehe
Bul
[attachment=7079]
mesafe rahat kenardan 600-700 metre belkide fazla kıyıdan olta atılamaz yani birde balık bu ayda sezon açması enteresan haftaya gidersem çapari deniyecem çinekop çaparisi bir iş yaparsa seyredin şamatayı.
Bul
çinekop mevsimi denerim Gürhan sağol.
Bul
Nihat dostum bu kaşığın biraz üstüne aralıklarla çaparinin kösteklerinden bağla bence kesin 2 li 3 lü çekersin.
Bul
zaten varya gürhan sarıkanatlar lüferler balıgı çekerken peşinden geliyorlar yakalanan balıgın sürü girmiş bakalım inşallah devam eder .diyorumya hayatında ilk defa lüfer tutmaya 2 kişi getirdim ikiside hasta oldu biri bu sabah işe gelmemiş istanbula orada kalmış balık tutmuş 8 tane almış koca adam ben işe gitmiyorum burada lüfer varken demiş balıkta enteresanlık var hem hoşuma gidiyor hem inanamıyorum bu zamanda olmaması lazım yaww hayatımda bu ayda bırak lüferi sarıkanatı istavriti zor buluyorduk bizim oralarda birkaç senedir .hayırlısı bakalım yalnız bir kötü tarafı var benim levreklerle iyi geçinemiyorlar geçinselerde izmarit ispari ne yem takarsak takalım atlıyor lüfer yani levrege dolaşamıyoruz
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi