Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
zıpkın palet gözlük almam lazım
Bu arada elbise almicaksan bi tane mouse pedi al abi bide duz siyah bi tisortun varsa zipkini cekerken oturtugun yere yani gogsune onu guzelce dikmeni tavsiye ederim zipkin cekerken hic zorluk cekmiyorsun aklima geldikce yaziyorum Smile
Bul
Yakamoz yazdı:Bu arada elbise almicaksan bi tane mouse pedi al abi bide duz siyah bi tisortun varsa zipkini cekerken oturtugun yere yani gogsune onu guzelce dikmeni tavsiye ederim zipkin cekerken hic zorluk cekmiyorsun aklima geldikce yaziyorum Smile

ali süpersin gerçi bende elbise var ama herzaman elbiseyle dalmam iyi fikir hemen bi tshirt ayarlıyayım kendime .oktay sende uygula güzel fikir sen baya dertlisin bu durumdan
Bul
LeVReKCi yazdı:
Yakamoz yazdı:Bu arada elbise almicaksan bi tane mouse pedi al abi bide duz siyah bi tisortun varsa zipkini cekerken oturtugun yere yani gogsune onu guzelce dikmeni tavsiye ederim zipkin cekerken hic zorluk cekmiyorsun aklima geldikce yaziyorum Smile

ali süpersin gerçi bende elbise var ama herzaman elbiseyle dalmam iyi fikir hemen bi tshirt ayarlıyayım kendime .oktay sende uygula güzel fikir sen baya dertlisin bu durumdan

Rica ederim abi dusundukce dusunuyorum aklima geldikce yazicam
Bul
nihat abi malzeme konusunda sana yardımcı olmak isterim ama istanbulda nerelerde satılır,uygun fiyatlı mağaza konusunda sen daha tecrübelisindir....
ama en başta sualtındayken en fazla lazım olanı unutma bir bıçak mutlaka al....her zaman lazım, zıpkın avı enteresandır,ucuz malzemeyle keyif vermez üstüne kaçırdığın balıklarda moralini bozar,orta karar bir malzeme tavsiye ederim,
gözlük olarak apnea tavsiye ederim...silikondan imal ve çerçevesi cam olduğu için görüş çok iyi...palet bence farketmez,ayağına rahat olan bir palet işini görür...tabiki derin suda av yapmayacaksın sanırım...ama zıpkın olayına gelince ben sana,nemrot tavsiye ederim 75 lik yada 60 lık bir nemrot alırsan senin işini görür,ileride biraz daha iyisini istersen nemrotta yedek zıpkın olarak kullanabilirsin,birde iri bir levrek gelir vurursun çıkaramazsın yırtar gider kendini ben bir makara takmanı tavsiye ederim,
sana şimdiden rastgele nihat abi....bu arada daha önce bahsettiğin şu akvaryum gibi olan meraya mutlaka uğra fotoğraflarını merakla bekliyorum,
tabi yanına ozanıda al,sualtı avı yanlız olmaz....
Bul
teşekkürler aytekin benim mera gerçekten biraz tehlikeli açıksuda fener etrafında dalacagız orada tekneyle gelip dalanlar var ama küçükten beri aramızda fenere dalan hep cesaretli bilinir fenerin etrafı sıg ama etrafının etrafı direk derin su bakalım neler yapabilecegiz görecegiz ozanla oraya eylülde gidecegiz kalabalık olarak şimdi 4 arkadaş dalacagız ilk olarak pazar günü
[attachment=7078]
Bul
nihat abi aman dikkatli olun derin suyun şakası olmaz....size şimdiden rastgele...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Fuar Bİletİ Lazim ikibinotuziki 10 3,110 12-02-2008, 15:21
Son Yorum: HIDIR

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi