22-01-2007, 12:19
tebrik ederim balıklar çok güzel harika av olmuş balıkçı arkadaşada geçmiş olsun
kazalı bir gündü
|
22-01-2007, 12:19
tebrik ederim balıklar çok güzel harika av olmuş balıkçı arkadaşada geçmiş olsun
22-01-2007, 14:57
RIFAT YAMAN yazdı:arkadaşlar her şey çok güzel olmuş kaza hariç muhabet güzel yalnız üzülerek söylemem gerekirki ister kızın ister darılın ama bana kulak verin yerdeki mandalin portakal kabuklarını hiç sevmedim kusuruma bakmayın inş giderken toplamışsınızdır eminimki toplamışsınızdırsayin rifat bey valla ben kendi sahsima cop olarak gormuyorum umarim sizde yanlis anlamassaniz veya hatam varsa uyarirsiniz bende cok atarim mandalina kabugunu cope burada bile kimse birsey demez cunku dogada kalici ozelligi olmadigi icin ikinci gunu kuruyup topraga gider agactan meyvelerin dokulmesi gibi bir olay dikkat edilmesi gereken konular kalici ozelligi olan coplerdir sise plastik le ilgili hersey bunlarin dogada kalici ozelligi vardir cok uzun yillari alir yollarda gordugunuz plastik siseler ve torbalar doganin dengesini ve guzelligini bozar ama yinede herseyi cope atmak en uygunudur mandalina kabugundan onemli yollarimizda gordugumuz tonlarca plastik artiklari cok onemli selamlar
22-01-2007, 15:44
geçmiş olsun allah büyüklerinden korusun
balıklarda harika maşallah rastgele
22-01-2007, 15:48
bahri ozmen yazdı:baliklar cok guzel bence oltalarını toplamamanız gerekli idi şahsımca yanlış bir hareket biraz yaklaşıp konuşarak anlaşa bilirdiniz.
22-01-2007, 16:05
onuda denedik altan arkadasim uyari yaptik o kadar uygunsuz bir insan degilim aksine kayigin en yakinina atiyorlar sanki ordan beni kovmak istedikleri ap acikti kendileri rahatca avlanmak istiyolardi iki tane serseri takimiydi diyebilirim kafama nisan alir gibi atiyorlardi en son gulen ben olmak istedim limana cikisimda gelmediklerine sasirdim cunku hakli olan bendim gelmelerinide cok isterdim selamlar
22-01-2007, 23:29
bahri arkadaşım kasıt olması mümkün değil. insan kasten bir hayvana bile atmaz kurşunu sonuçta karşımızdaki bir insan şahsen ben atmam selamlar rasgele
22-01-2007, 23:56
arkadaşlar hani bir laf vardır aslında hiç sevmem bu lafı ama tam yeri geldi yazıyım ölmeyi bayılmak sanmak vardır ya bazı insanlar öyle sanıyor o kurşun adamın gözüne yüzüne kafasına her yerine gelebilir ne yazık tekneden av yapanları bazı kendini bilmez ler düşman görüyor tam tersi bazı kendini bilmez teknecilerde karadakileri düşman görüyor her iki tarafta saygılı olmalı tekne fazla kıyıya yaklaşmasa kıyıdaki kurşunu zaten atamaz ama balık alacam diye tekne giriyor hadi girdi kıyıdaki birz düşünse atsın başka tarafa yok ne yazık ben ikisinide yaşıyoırum tekneden çıktımmı iskele yakınına girmiyorum bilsem 100 lüfer tutacam girmiyorum veya kıyıdan balık atılmayan noktaya giriyorum kıyıdan olta atarkende en korktugum bi tekneye atmak insana zarar vermek dikkat etmek gerek saygı herşeyden önce olması lazım
23-01-2007, 00:16
hiçkimse kasten atmaz oltasını bir insana doğru.Ben henüz görmedim.
23-01-2007, 00:25
altan tabiiki kasten ben şunu vurayım diye atmıyor ama sinirleniyor o an gaza geliyor kurşunun yönünü tutturmak o kadar kolaymı teknenin yanına diye kafasına atıyor ölebiecegini düşünse teknenin 10 metre yanına bile atmaz atmaması lazım onu demek istedim.
23-01-2007, 00:40
Evet abicim sizi anlıyorum ve tamamen katılıyorum
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
güzel bir gündü | lüferci1907 | 33 | 5,290 |
20-01-2007, 03:50 Son Yorum: yalova tatar |