Yorumları: 12
Konuları: 1
Bu hafta içi levrege gitcem burda <Kocaeli> kefallerin bol oldugu yagmur suları,pis sularun fılan denize dokuldugu bir yer var burda kefal oluyor burda levrege kıyıdan atsam iyi bir yermidir sizce kanca olarak kaç no nasıl bir sistem yapmalıyım yem olarak istavrit nasıl olur?Yardım Lütfen
HeRKeSe RasTGeLE
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
srcn.41 yazdı:Bu hafta içi levrege gitcem burda <Kocaeli> kefallerin bol oldugu yagmur suları,pis sularun fılan denize dokuldugu bir yer var burda kefal oluyor burda levrege kıyıdan atsam iyi bir yermidir sizce kanca olarak kaç no nasıl bir sistem yapmalıyım yem olarak istavrit nasıl olur?Yardım Lütfen
HeRKeSe RasTGeLE
yem olarak istavrit de olur ama daha iyisi hilerya ,kayabalıgı veya izmarit öneririm denize suların döküldügü yerlerde iskele altlarında kaya arkalarında ve altlarında levrek bulunabilir.
Yorumları: 569
Konuları: 43
Yorumları: 12
Konuları: 1
levrekci yazdı:srcn.41 yazdı:Bu hafta içi levrege gitcem burda <Kocaeli> kefallerin bol oldugu yagmur suları,pis sularun fılan denize dokuldugu bir yer var burda kefal oluyor burda levrege kıyıdan atsam iyi bir yermidir sizce kanca olarak kaç no nasıl bir sistem yapmalıyım yem olarak istavrit nasıl olur?Yardım Lütfen
HeRKeSe RasTGeLE
yem olarak istavrit de olur ama daha iyisi hilerya ,kayabalıgı veya izmarit öneririm denize suların döküldügü yerlerde iskele altlarında kaya arkalarında ve altlarında levrek bulunabilir.
Kanca olarak ne kullanıyım ? istavrit var yem olarak nasıl bir sistem yapıyım abi
Yorumları: 1
Konuları: 0
merhaba arkadaşlar
mudanya veya gemlikten kıyıdan ve kürekli kayık ile lüfer ve levrek avlayan arkadaşların tavsiyelerine (tecrübelerine) ihtiyacım var
şimdiden teşekkürler
nurullah bey orada avlanmıyorum ama kürekle avlanmada levrek oltasını canlı yemle salacaksın sen kürek çekeceksin olta arkadan çok geriden yavaş yavaş gelecek levrek tutmak çok kolay kayıga getirmek çok zordur oltaya takıldıktan sonrası sabırla kalama vere vere çekeceksin kepçeyle kayıga alacaksın ara bölümünden levrek yazarsanız bi çok konu var bu bilgilerle ilgili
Yorumları: 249
Konuları: 18
Ben uzun olta ile değilde sunni balık yöntemi ile yakalıyorum.Aynı sunni yeme hem levrek hemde lüfer gelebiliyor.Avlanma yerinin derinliğine ve akıntıya göre değişik gramajda sunni yemler kullanıyorum.Bu yontemde en etkin sunni yem megabait.Amerika'dan getirdim ve dehşet vericek kadar etkili.Yeterki levrek olsun.Benim avlandığım bölge 17-28 m arasında değişiyor.
Yorumları: 2,370
Konuları: 59
Özgür rapalanın resmini gönderirsen sevinirim.
Bu arada Bursa da nerelerde avlanırsın.
uet5102 yazdı:Ben uzun olta ile değilde sunni balık yöntemi ile yakalıyorum.Aynı sunni yeme hem levrek hemde lüfer gelebiliyor.Avlanma yerinin derinliğine ve akıntıya göre değişik gramajda sunni yemler kullanıyorum.Bu yontemde en etkin sunni yem megabait.Amerika'dan getirdim ve dehşet vericek kadar etkili.Yeterki levrek olsun.Benim avlandığım bölge 17-28 m arasında değişiyor.
megabait in resmi varmı varsa gönderirsen bizlerde ögrenmiş oluruz teşekkürler
Yorumları: 249
Konuları: 18
Bursa mudanya'da avlanıyorum.Ancak teknemle Gemlik,ve Eşkel arasındaki yerlerede gidiyorum.Rapala değilde 40-80 gr arasındaki sunni yemlerle avlanıyorumpembe sırtlı olanları tercih edilmeli.