Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
levrek oltası
Bu hafta içi levrege gitcem burda <Kocaeli> kefallerin bol oldugu yagmur suları,pis sularun fılan denize dokuldugu bir yer var burda kefal oluyor burda levrege kıyıdan atsam iyi bir yermidir sizce kanca olarak kaç no nasıl bir sistem yapmalıyım yem olarak istavrit nasıl olur?Yardım Lütfen
HeRKeSe RasTGeLE
Bul
srcn.41 yazdı:Bu hafta içi levrege gitcem burda <Kocaeli> kefallerin bol oldugu yagmur suları,pis sularun fılan denize dokuldugu bir yer var burda kefal oluyor burda levrege kıyıdan atsam iyi bir yermidir sizce kanca olarak kaç no nasıl bir sistem yapmalıyım yem olarak istavrit nasıl olur?Yardım Lütfen
HeRKeSe RasTGeLE

yem olarak istavrit de olur ama daha iyisi hilerya ,kayabalıgı veya izmarit öneririm denize suların döküldügü yerlerde iskele altlarında kaya arkalarında ve altlarında levrek bulunabilir.
Bul
levrekci yazdı:yaw hemşerum beni güldürmeyemi celduunnn ciddumisuunnn anliyamadum haçen piz pu paluklaru nasil yakalayruk sanaysun haaa:boss:

levrekçi yem ve oltayı dene bide 71 BoboHehehe Hehehe Hehehe
Bul
levrekci yazdı:
srcn.41 yazdı:Bu hafta içi levrege gitcem burda <Kocaeli> kefallerin bol oldugu yagmur suları,pis sularun fılan denize dokuldugu bir yer var burda kefal oluyor burda levrege kıyıdan atsam iyi bir yermidir sizce kanca olarak kaç no nasıl bir sistem yapmalıyım yem olarak istavrit nasıl olur?Yardım Lütfen
HeRKeSe RasTGeLE

yem olarak istavrit de olur ama daha iyisi hilerya ,kayabalıgı veya izmarit öneririm denize suların döküldügü yerlerde iskele altlarında kaya arkalarında ve altlarında levrek bulunabilir.

Kanca olarak ne kullanıyım ? istavrit var yem olarak nasıl bir sistem yapıyım abi
Bul
merhaba arkadaşlar
mudanya veya gemlikten kıyıdan ve kürekli kayık ile lüfer ve levrek avlayan arkadaşların tavsiyelerine (tecrübelerine) ihtiyacım var
şimdiden teşekkürler
Bul
nurullah bey orada avlanmıyorum ama kürekle avlanmada levrek oltasını canlı yemle salacaksın sen kürek çekeceksin olta arkadan çok geriden yavaş yavaş gelecek levrek tutmak çok kolay kayıga getirmek çok zordur oltaya takıldıktan sonrası sabırla kalama vere vere çekeceksin kepçeyle kayıga alacaksın ara bölümünden levrek yazarsanız bi çok konu var bu bilgilerle ilgili
Bul
Ben uzun olta ile değilde sunni balık yöntemi ile yakalıyorum.Aynı sunni yeme hem levrek hemde lüfer gelebiliyor.Avlanma yerinin derinliğine ve akıntıya göre değişik gramajda sunni yemler kullanıyorum.Bu yontemde en etkin sunni yem megabait.Amerika'dan getirdim ve dehşet vericek kadar etkili.Yeterki levrek olsun.Benim avlandığım bölge 17-28 m arasında değişiyor.
Bul
Özgür rapalanın resmini gönderirsen sevinirim.
Bu arada Bursa da nerelerde avlanırsın.
Bul
uet5102 yazdı:Ben uzun olta ile değilde sunni balık yöntemi ile yakalıyorum.Aynı sunni yeme hem levrek hemde lüfer gelebiliyor.Avlanma yerinin derinliğine ve akıntıya göre değişik gramajda sunni yemler kullanıyorum.Bu yontemde en etkin sunni yem megabait.Amerika'dan getirdim ve dehşet vericek kadar etkili.Yeterki levrek olsun.Benim avlandığım bölge 17-28 m arasında değişiyor.

megabait in resmi varmı varsa gönderirsen bizlerde ögrenmiş oluruz teşekkürler
Bul
Bursa mudanya'da avlanıyorum.Ancak teknemle Gemlik,ve Eşkel arasındaki yerlerede gidiyorum.Rapala değilde 40-80 gr arasındaki sunni yemlerle avlanıyorumpembe sırtlı olanları tercih edilmeli.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  tekneden pratik levrek lüfer avı için tüyo.. LeVrEkCi 14 2,621 09-10-2015, 22:48
Son Yorum: turna
  levrek bırakması tomy77 15 6,834 06-01-2009, 12:08
Son Yorum: fotokopici
  Levrek Weasel 27 7,041 12-05-2007, 12:44
Son Yorum: LeVrEkCi
  zakkum yaprağımdan levrek sırtısı GÖKSEN 19 6,083 21-02-2007, 20:40
Son Yorum: metinaksu_59

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi