Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
logo sipariş
LeVrEkCi yazdı:eh işte ben bu yüzden seviyorum bu forumu,kim yönetici kim üye belli değil.herkes yönetici herkes üye Gulumse adam yönetici oldugunu unutmuş banada yazın diyor SiyirdimGulumseAlkisAlkisAlkisSeerf

Öyle deme sayın admin org. günü ya derse ben mesleğimi unuttum SiyirdimSiyirdimSiyirdim

Balıkları sen kızartırsın salatayıda ben yaparım susss ses çıkarmayalım.
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
HAŞİM77 yazdı:Öyle deme sayın admin org. günü ya derse ben mesleğimi unuttum SiyirdimSiyirdimSiyirdim

Balıkları sen kızartırsın salatayıda ben yaparım susss ses çıkarmayalım.

bana uyarr Gulumse ben tutar,keser,pişirir,kızartır yerim ve servis yaparım.sen ne yapacan akşama kadar gökgürültüsü şeklinde uyu gece sabaha kadar bıdı bıdı bıdııı her türlü uyutmuyorsun be yaawww Siyirdim
Bul
Bende seviyorum sitemizi abilerime kardeşlerimi hepsi pırlanta gibiler hepsi ayrı bir değerli benim için...
Basri abime murat abim olduktan sonra 500 kişi gelse farketmez herşeyi yaparız...
Bul
logolar geldi,makasım olmadığından maket bıçağıyla kestim sonra değiştireceğim.küçük olan 6 cm 6 cm gayet iyi durdu.büyük olanıda deneme amaçlı yaptırdım.büyük olanlardanda sipariş vermeyi düşünüyorum.Seerf

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Gayet güzel abicim ellerine sağlık büyük olan gayet güzel duruyor...
Bul
büyük olan olsun çok güzel.AlkisAlkis
Bul
bucalıfikret yazdı:büyük olan olsun çok güzel.AlkisAlkis

SiyirdimBüyüğü bütün para küçüğü bozuk para Fikocuğum.Siyirdim
Bul
Nihat abi büyük olan stiker ne kadar ondanda sipariş veririz olmazsa
Bul
YaKaMoZ yazdı:Bende seviyorum sitemizi abilerime kardeşlerimi hepsi pırlanta gibiler hepsi ayrı bir değerli benim için...
Basri abime murat abim olduktan sonra 500 kişi gelse farketmez herşeyi yaparız...
Evellallah kardeşim. tabiki oradayız. Basri abiyle aramızda geçen konuşma;
- Murat ne kadar kaldı,
- Neye?
- Saroz'a
- 9, 10 mayıs
- Çok ya, bu kadar vakit geçermi?
- eee nolcak, şimdiden mi gidecez.
- olmazmı?
- ühh ulan beee. (bendeki tavır), dur 1 mayıs gelsin bari bakarız.76
Bul
Abi alemsin iz ya çok özledim sizleri gerçekten çok var dahaAlkis
Bul