Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Akdeniz turunda muhteşem sinaritler..
Güneyin keyfini çıkartmışsın KorayAlkissinarit nefismişSeerfbereketli olsun.
Bornova - izmir
Bul
kayit yazdı:Helal sana birader.Valla rüya gibi bir av-tatil yapmışsınız.Balığın bol olduğu yerlerde ,farklı noktalarda ve derinliklerde değişik avlar yapmışsınız.Daha ne olsun.

Bir kaç sorum olacak yalnız.Çünkü ben de böyle bir tatil yapmayı çok arzuluyorum.

Bot-arabayla karayolu seyahatinde teknik olarak veya trafik manasında bir sıkıntı yaşadınız mı?
Bot için 2.bir yedek motor kullandınız mı?
Avlakları GPS le mi buldunuz yoksa bir bilene mi danıştınız?

bot için yedek motor kullanmadım en iyi motoru aldım honda 5 hp markası honda olmasını tercıh ederim arabamn uzerıne kapalı vazıyette brandasında seyahat ettim.vardığım noktada ufak tefek yerlerde botu hiç indirmedim 3 mt bot en fazla boyut benm için arabanın uzerıne koyulacagı için birçok poliste çıktı karsıma ceza yemedim turizm bolgelerinde sorun olcagını dusunmuyorum sağlam bağladıktan sonra agır agır gitmek sartıyla tabi.

sinaritin yaşam tarzını olsun besi zinciri olsun arastıırırsanır nerelerde olabıleceği hakkında bilgi alabılırsınız benim balık bulma yontemım en sarp yerleri bulmak 200 mt çizgi hattı 100 mt çizgi hatlarını bulmak ve kıyılarda sırtı çekmek ve hatlarda jig yapmak.söyleyebileceğim gibi insanların çok az gittikleri yerler tercih olmalı ve kara yolunun olmadıgı yerler olması dip yapısı bozuk ne ağ nede paragatın işleyebileceği yerler olmasıdır.gps ve sonar mevcut bende sonarla buldugum yerlerin koordınatlarını alıyorum hiç ugrasmadan o bolgelere gidiyorum.izmirdede alabilceğim 5-6 yer var ilerki zamanlarda oraları denemekten cekinmiceğim. Smile
[SIZE="5"]Sportif balıkçılık, canlı topla tenis oynamaya benzer.[/SIZE]
Bul
Orhan,Ruşan,Şenol abi teşekkür ederim güzel yorumlar için sizede nasip olsun inşll
Bul
SpinAvcısı yazdı:
aytekin abi troller alınmış fethiyede komple gırgır yapılmıyormus artık bundan sonra heryerdede olucakmıs yasaklanıcakmıs hatta balık avında artış oldugu soylenılıyor fethıyede bu konu hakkında yanlıs bıldıgım bırsey varsa anlatırsan sevinirim.bu yururluluk bu yıl gırmış yanı yasak bunu sylemıslerdı sen bırsey bılıyormusun bu konu hakkında peki bilen baska abiler varmıdır konu açılsa bunun hakkında fena olmaz.

net bir bilgim yok koray. ama videolar var canlı olarak izledim,inşallah yasaklanmıştır.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
Bilgiler için teşekkürler.Devamını bekliyoruz.

SpinAvcısı yazdı:bot için yedek motor kullanmadım en iyi motoru aldım honda 5 hp markası honda olmasını tercıh ederim arabamn uzerıne kapalı vazıyette brandasında seyahat ettim.vardığım noktada ufak tefek yerlerde botu hiç indirmedim 3 mt bot en fazla boyut benm için arabanın uzerıne koyulacagı için birçok poliste çıktı karsıma ceza yemedim turizm bolgelerinde sorun olcagını dusunmuyorum sağlam bağladıktan sonra agır agır gitmek sartıyla tabi.

sinaritin yaşam tarzını olsun besi zinciri olsun arastıırırsanır nerelerde olabıleceği hakkında bilgi alabılırsınız benim balık bulma yontemım en sarp yerleri bulmak 200 mt çizgi hattı 100 mt çizgi hatlarını bulmak ve kıyılarda sırtı çekmek ve hatlarda jig yapmak.söyleyebileceğim gibi insanların çok az gittikleri yerler tercih olmalı ve kara yolunun olmadıgı yerler olması dip yapısı bozuk ne ağ nede paragatın işleyebileceği yerler olmasıdır.gps ve sonar mevcut bende sonarla buldugum yerlerin koordınatlarını alıyorum hiç ugrasmadan o bolgelere gidiyorum.izmirdede alabilceğim 5-6 yer var ilerki zamanlarda oraları denemekten cekinmiceğim. Smile
Bul
tşk ederim aytekin abi insll haklısın
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Kandilli de MuhteşeM Kefal Avı yeniolta 36 4,501 03-08-2012, 19:26
Son Yorum: yeniolta
  muhteşem 3 lü kefal levrek çipura shipmen 27 4,719 20-08-2008, 18:37
Son Yorum: aahmet

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi