11-04-2013, 00:17
Allah kaza bela vermesin, güzel avlarda kullanman dileğiyle..

[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Babuba denize açılmaya hazır.
|
11-04-2013, 00:17
Allah kaza bela vermesin, güzel avlarda kullanman dileğiyle..
![]()
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
11-04-2013, 20:06
Nihat bol balıklı ve keyifli günlerde kullan kardeşim. Arkaya tente takmayı ihmal etme çok faydası var
12-04-2013, 01:28
harika gorunuyor Nihat..
![]() bol balikli avlarin olsun ![]() rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
![]()
12-04-2013, 10:43
Fevkaladenin fevkinde on numara bir tekne.Dostlarınız ile brilikte nice avlar yapmanız dileği ile ...
![]()
12-04-2013, 11:07
Uzun_ahmet yazdı:Allah kaza bela vermesin, güzel avlarda kullanman dileğiyle..Teşekkür ediyorum ALTAYLI yazdı:Nihat bol balıklı ve keyifli günlerde kullan kardeşim. Arkaya tente takmayı ihmal etme çok faydası varErcan abi teşekkür ediyorum. Tenteye gerek varmıki, zaten kapalı yerimiz çok.Tente Lüferde engel teşkil eder. Ondan pek sıcak bakmadım ben. Albatros-gr yazdı:harika gorunuyor Nihat..Faruk abicim teşekkür ediyorum ishak BALLICA yazdı:Fevkaladenin fevkinde on numara bir tekne.Dostlarınız ile brilikte nice avlar yapmanız dileği ile ... Teşekkürler. Amin inşallah bol balık tutarız.
[COLOR="RoyalBlue"][SIZE="1"]TEKNE[/SIZE] [SIZE="1"]7,40 Kamaralı[/SIZE]
[SIZE="1"]RUHSAT[/SIZE] [SIZE="1"]Yeşil Kağıt (Balıkçı Ruhsatlı)[/SIZE] [SIZE="1"]BELGE[/SIZE] [SIZE="1"]Sarı Kağıt[/SIZE][/COLOR] [SIZE="1"]EHLİYET[/SIZE] [SIZE="1"]Gemi Adamı Cüzdanı + Amatör Denizci Belgesi[/SIZE]
13-04-2013, 17:33
NİHAT abi kazasız belasız güzel günlerde kullanmak nasip olsun inşallah 10 numara olmuş hele içerisi otelin kral dairesi gibi gözüküyor
![]() ![]() ![]()
14-04-2013, 19:03
hemen hemen hayalimdeki tekne olmuş
![]() ![]() ![]() ![]()
14-04-2013, 20:35
Nihat abi hayırlı olsun harika bir tekne allah kaza bela vermesin bol avların olsun
BENİ ÖLDÜRMEYEN ACI BANA GÜÇ VERİR...
15-04-2013, 12:47
dodidodi yazdı:hemen hemen hayalimdeki tekne olmuş Başka doğuş kardeşim. ![]() ![]() balıklarında oltana kendiliğinden yapışsa ![]() ![]() ![]() ![]() teşekkür ederim.
[SIZE="1"]RUHSAT[/SIZE] [SIZE="1"]Yeşil Kağıt (Balıkçı Ruhsatlı)[/SIZE] [SIZE="1"]BELGE[/SIZE] [SIZE="1"]Sarı Kağıt[/SIZE][/COLOR] [SIZE="1"]EHLİYET[/SIZE] [SIZE="1"]Gemi Adamı Cüzdanı + Amatör Denizci Belgesi[/SIZE]
15-04-2013, 12:48
YaKaMoZ yazdı:NİHAT abi kazasız belasız güzel günlerde kullanmak nasip olsun inşallah 10 numara olmuş hele içerisi otelin kral dairesi gibi gözüküyorTeşekkür ederim, okadar olmasada uğraştım biraz güzel olsun diye. oguzcanagca yazdı:Nihat abi hayırlı olsun harika bir tekne allah kaza bela vermesin bol avların olsun Teşekkür ederim.
[SIZE="1"]RUHSAT[/SIZE] [SIZE="1"]Yeşil Kağıt (Balıkçı Ruhsatlı)[/SIZE] [SIZE="1"]BELGE[/SIZE] [SIZE="1"]Sarı Kağıt[/SIZE][/COLOR] [SIZE="1"]EHLİYET[/SIZE] [SIZE="1"]Gemi Adamı Cüzdanı + Amatör Denizci Belgesi[/SIZE] |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|