Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Babuba denize açılmaya hazır.
Allah kaza bela vermesin, güzel avlarda kullanman dileğiyle..Affet
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Nihat bol balıklı ve keyifli günlerde kullan kardeşim. Arkaya tente takmayı ihmal etme çok faydası var
Bul
harika gorunuyor Nihat..Alkis
bol balikli avlarin olsun Seerf
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Fevkaladenin fevkinde on numara bir tekne.Dostlarınız ile brilikte nice avlar yapmanız dileği ile ...Smile
Uzun_ahmet yazdı:Allah kaza bela vermesin, güzel avlarda kullanman dileğiyle..Affet
Teşekkür ediyorum

ALTAYLI yazdı:Nihat bol balıklı ve keyifli günlerde kullan kardeşim. Arkaya tente takmayı ihmal etme çok faydası var
Ercan abi teşekkür ediyorum. Tenteye gerek varmıki, zaten kapalı yerimiz çok.Tente Lüferde engel teşkil eder. Ondan pek sıcak bakmadım ben.
Albatros-gr yazdı:harika gorunuyor Nihat..Alkis
bol balikli avlarin olsun Seerf
rastgele
Faruk abicim teşekkür ediyorum
ishak BALLICA yazdı:Fevkaladenin fevkinde on numara bir tekne.Dostlarınız ile brilikte nice avlar yapmanız dileği ile ...Smile

Teşekkürler. Amin inşallah bol balık tutarız.
[COLOR="RoyalBlue"][SIZE="1"]TEKNE[/SIZE] [SIZE="1"]7,40 Kamaralı[/SIZE]
[SIZE="1"]RUHSAT[/SIZE] [SIZE="1"]Yeşil Kağıt (Balıkçı Ruhsatlı)[/SIZE]
[SIZE="1"]BELGE[/SIZE] [SIZE="1"]Sarı Kağıt[/SIZE]
[/COLOR]
[SIZE="1"]EHLİYET[/SIZE] [SIZE="1"]Gemi Adamı Cüzdanı + Amatör Denizci Belgesi[/SIZE]
Bul
NİHAT abi kazasız belasız güzel günlerde kullanmak nasip olsun inşallah 10 numara olmuş hele içerisi otelin kral dairesi gibi gözüküyor AlkisAlkisAlkis
Bul
hemen hemen hayalimdeki tekne olmuşSmile) tabi hayatında denize yüzmek dışında çıkmamış biri olarak sadece hayalSiyirdim bir küçük barınak ve böyle kamaralı bir teknem olsa, çalışmama gerek kalmadan maaşım olsa, para derdim olmasa, denizle aramdaki tek engel kötü hava olsaSmile)) neyse uzatmayım hayırlı olsun Allah kazasız belasız seyirler nasip etsin abicimSmile
Bul
Nihat abi hayırlı olsun harika bir tekne allah kaza bela vermesin bol avların olsun
BENİ ÖLDÜRMEYEN ACI BANA GÜÇ VERİR...
dodidodi yazdı:hemen hemen hayalimdeki tekne olmuşSmile) tabi hayatında denize yüzmek dışında çıkmamış biri olarak sadece hayalSiyirdim bir küçük barınak ve böyle kamaralı bir teknem olsa, çalışmama gerek kalmadan maaşım olsa, para derdim olmasa, denizle aramdaki tek engel kötü hava olsaSmile)) neyse uzatmayım hayırlı olsun Allah kazasız belasız seyirler nasip etsin abicimSmile

Başka doğuş kardeşim. Siyirdim Seerf

balıklarında oltana kendiliğinden yapışsa Siyirdim Seerf AlkisAlkis

teşekkür ederim.
[/COLOR]
[SIZE="1"]EHLİYET[/SIZE] [SIZE="1"]Gemi Adamı Cüzdanı + Amatör Denizci Belgesi[/SIZE]
Bul
YaKaMoZ yazdı:NİHAT abi kazasız belasız güzel günlerde kullanmak nasip olsun inşallah 10 numara olmuş hele içerisi otelin kral dairesi gibi gözüküyor AlkisAlkisAlkis
Teşekkür ederim, okadar olmasada uğraştım biraz güzel olsun diye.

oguzcanagca yazdı:Nihat abi hayırlı olsun harika bir tekne allah kaza bela vermesin bol avların olsun

Teşekkür ederim.
[/COLOR]
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi