Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
''Sır Perdesi '' Kankalar İçin Aralandı...
yine konuşturmuşsun ustalığını mehmetcim.ellerine sağlık.harika balıklar.hele çipuralar..........afiyetle kerdeşim,ekibe selamlar.Alkis
Bul
Kanka'lar iyi iş çkarmışAlkisAlkis Ne demeli ki hepsi birbirinden güzel ve yorgunluğa değmiş76 Daha keyifli ve bereketli avlarınızı bekliyoruz. Anlatım her zamanki gibi süperAlkis
Bul
harika bir ortam harika avcılık çok güzel balıklar..ellerinize sağlık..terbrikler..saygılar..rastgele.Alkis
Seerf
Bul
Tebrikler Mehmet,bereketli av olmuş maşallahAlkisafiyetleSeerf
Bornova - izmir
Bul
mehmet guzel baliklar almissiniz ve keyifli gecmis anladigim kadariyla,yalniz trakonyanin bakislara dikkat ettimde bir kurtulursam soracam size der gibi bakiyoSiyirdimavlak ta guzelmis tam mangallik mekan,daha bollarina insallah
Ali KILIÇ
15.08.1980
zeytınburnu/istanbul
Bul
Tebrikler güzel balık almışsınız elinize sağlık
Tüm balıkçı arkadaşlara rastgelsin
Bul
Mehmet,şu kıyıdan yassı balık işini çok güzel kıvırıyorsun.nik'in gibi illada sargoz olucak.
sargozlarına hasta oluyorum.allah gönlüne göre versin.
ellerinize sağlık.Gulumse
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
maxtar yazdı:Güzel rapor olmuş. Afiyet olsun Alkis

Sevgili Metin teşekkürler...Rastgele...

yycolak yazdı:yine konuşturmuşsun ustalığını mehmetcim.ellerine sağlık.harika balıklar.hele çipuralar..........afiyetle kerdeşim,ekibe selamlar.Alkis

Yalçın abim teşekkürler,estağfurullah ustalık değil bizimkisi,avımızın takipçisiyiz diyelim Smile Selamlar...

ALTAYLI yazdı:Kanka'lar iyi iş çkarmışAlkisAlkis Ne demeli ki hepsi birbirinden güzel ve yorgunluğa değmiş76 Daha keyifli ve bereketli avlarınızı bekliyoruz. Anlatım her zamanki gibi süperAlkis

Ercan abim teşekkürler...Önemli olan gönüller bir olsun...Selamlar...

BALIK and OZAN yazdı:harika bir ortam harika avcılık çok güzel balıklar..ellerinize sağlık..terbrikler..saygılar..rastgele.Alkis

Sevgili Ozan teşekkürler...Daha güzelleri senin olması dileğiyle...Selamlar...
[SIZE="4"][COLOR="Red"]
*** İÇERİM GAZOZU , YAKALARIM SARGOZU ***
[/SIZE]

Bul
orhanekmekci yazdı:Tebrikler Mehmet,bereketli av olmuş maşallahAlkisafiyetleSeerf

Orhan abim teşekkürler...Rastgele...

monawar yazdı:mehmet guzel baliklar almissiniz ve keyifli gecmis anladigim kadariyla,yalniz trakonyanin bakislara dikkat ettimde bir kurtulursam soracam size der gibi bakiyoSiyirdimavlak ta guzelmis tam mangallik mekan,daha bollarina insallah

Sevgili Ali teşekkürler...Trakonya poz veriyor orda,bilir bizden zarar gelmeyeceğini Gulumse ama irisi olsaydı salmazdım,güzel lezzet gizli onda...Avlak biraz zorlu olduğu için,sadece biz ve takımlarımız oluyor,başka şeye gerek duymuyoruz...Rastgele...

Cihan Deniz yazdı:Tebrikler güzel balık almışsınız elinize sağlık

Sevgili Cihan teşekkürler...Rastgele...

tahsinmersin yazdı:Mehmet,şu kıyıdan yassı balık işini çok güzel kıvırıyorsun.nik'in gibi illada sargoz olucak.
sargozlarına hasta oluyorum.allah gönlüne göre versin.
ellerinize sağlık.Gulumse

Happy Tahsin abim sanki hiç sargoz yakalamayan biri gibi konuşmuşsun...Bir sen değil herkes hasta Siyirdim Gönlünden geçen avları tez zamanda yapman dileğiyle abicim...Selamlar.
[SIZE="4"][COLOR="Red"]
*** İÇERİM GAZOZU , YAKALARIM SARGOZU ***
[/SIZE]

Bul
Tebrikler bu güzel avlarıınızın devamını dilerim
rastgele
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962

Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Sağlık için kırmızı benekli alabalık avı yaser2sultan 7 1,413 25-11-2014, 09:24
Son Yorum: yaser2sultan
  sezonun ilk mırmırı(benim için) HIDIR 39 4,901 04-09-2009, 02:27
Son Yorum: uzman42
  Bu rapalalar İcin Fikriniz. rauf 18 4,821 09-02-2009, 11:40
Son Yorum: thomas1925
  Yazılı orkinos icin Rapala avı.! rauf 27 5,896 09-08-2008, 19:10
Son Yorum: ilerya
  13/5/2007 için yardım lazım dostlar instinct 11 3,358 09-06-2007, 21:51
Son Yorum: ekmekçi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi