Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Küçük evimiz;
rusan yazdı:Murat abi kalkan olmasa da ortamın ne kadar sıcak olduğu resimlerden belli. Orada sizlerle olmak ne kadar güzel olurdu. İnşallah bir daha ki sefere istediğiniz kalkanları yakalarsınız.Seerf
Temenniler için teşekkürler Ruşan'ım bilmukavele.
ALTAYLI yazdı:Özellikle BARAKA bu işin en baba karesi. Sizde bile anısı olduğuna göre kimbilir ağzı dili olsa anlatacakları ile ne kitaplar yazılırGulumse
Kefifle ve bereketleSeerf iyi avlar olur İnşallah76
Ağzı dili olsa her halde kimseyi almaz içeri be Ercan abi, sizlerede keyifle ve bereketle.
Lakerda yazdı:O mekanda da bir de hedeflenen av gerçekleşseymiş tadından yenmezmiş doğrusu ..Gulumse
Murat dalga kurşunu edinin ve böyle durumlarda onu kullanın derim.Av marketlerinde 5-10 tl arasında çeşitleri var..
Ah be Mehmet abicim karadenize kurşunmu dayanıyor, bu hafta böyle oldu, her zaman hüsran değiliz yani.
Salih Reis yazdı:Murat kardeşim daha ne olsun, ortam, dostluk süper,
balık herzaman bulunur ama böyle güzel bir ortam hayatta kaç kere ele geçer AlkisAlkis

rastgele Seerf
Teşekkürler Salih reisim, her zaman ele geçiririz bu ortamı yeterli dostluk kazansın.
Bul
YaKaMoZ yazdı:MURAT abi orada olmak muhabbete kaılmak bile insanın ömrünü uzatır tebriklerSeerf
Teşekkürler adaşım.
bucalı yazdı:Balık olmasada oradaki ortam anlaşıldığı üzere çok güzelmiş. Bir dahaki ava rastgele abi.
maceratorr yazdı:murat abi selamlar.400 gr kurşunu nasıl atabiliyorsun oltayla merak ettim abi???
bu sene olmaz ama seneye seninle kalkan avında buluşmak isterim..
Smile
Cuma akşamından cumartesi akşamına kadar Darıcada düğündeyim haberin ola...
Bul
Murat abicim daha ne olsun keyifler yerindeymiş balıklar daha sonra gelir nasılsa Seerf
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
Küçük ev şato gibi kıymetini bilene.Hele soğukta içerde soba başı muhabbetide varsa..WinkBalık olsada olur,olmasada.Şansınız açık ,muhabbetiniz bol olsun,rastgele.
Bul
MaVrUşGiL yazdı:Ben orada olupta yerde yatmaya razıyım Siyirdim bee Seerf.
Muhabbetiniz daim, deniziniz dalgasız ve oltanız hep dolu olsun Seerf saygılarımla sayın abim...
Nasıl yani, seni yerde yatırırmıyız Serkanım.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Bu kadar temenniden sonra kalkan yakalayıp paylaşmak zorunlu oldu, hepinize sağlıckla rastgele.Seerf
Bul
murat balık olmasada ortam harika olmuş muhabbetiniz daim olsun arkadaşlara selam.AlkisSeerf
Bul
bucalıfikret yazdı:murat balık olmasada ortam harika olmuş muhabbetiniz daim olsun arkadaşlara selam.AlkisSeerf
Teşekkürler, hep birlikteSeerf
Bul
Bu hafta sonu bende kaşıntı başladı ne dersiniz bir aksilik olmazsa birde jeneratör çalsın sazlar gelsin kalkanlarSeerfDansHelal83
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
oda güzel bir keyif olsa gerek bir dahaki sefere artık bol şans
BENİ ÖLDÜRMEYEN ACI BANA GÜÇ VERİR...

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi