Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5/11/2012 y.o.k.l.a.m.a.
hoş bulduk abilerim sağolun en demlisinden aldım afiyetle ve keyfle içiyorum eline sağlık faruk abimmSeerf
balığa hasret yaşamak zor
Bul
monawar yazdı:abi bu aksam beni uyku tutmaz, ise gelirken oltami yanima aldim evden biraz erken ciktim. eminonunde yarim saatte 2 istavritle 6 disli yakaladim hala onun sokundayim.
Maşallah,çok hızlısın aliAlkisaklın eminönünde kalmış uykumu tutarHappyAfiyetleSeerf
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Maşallah,çok hızlısın aliAlkisaklın eminönünde kalmış uykumu tutarHappyAfiyetleSeerf

abi cok guzel balik vardi at cek gibi bisey oldu vaktim olsaydi ve yem olsaydi iyi balik alirdim bereket versin 6 parca yeter bize
Ali KILIÇ
15.08.1980
zeytınburnu/istanbul
Bul
Benden sizlere iyi geceler. Kaçtım76
Bul
ALTAYLI yazdı:Benden sizlere iyi geceler. Kaçtım76

İyi geceler kaptanımGulumse
Bornova - izmir
Bul
Forumdaki Kullanıcılar?
Şu Andaki Aktif Kullanıcılar: 811 (54 üyemiz 757 ziyaretçi)
Bugüne kadar en çok ziyaretçi : 1,843, 31-07-2012 saat 22:49' de çevirimiçi oldu.

• Administrator • Co-Administrator • Moderator • Üstad • VIP • Gold • silver • Miço • Aktive Olmamış Üye

orhanekmekci, 34lonely, ADALYA, Albatros-gr+, alien13, ALTAYLI+, Avcı Altan, Ayhan ZERENER, babazor35, BABUÇ, Bahadır Sarıca+, bahriyeli+, BALIK and OZAN, baris_tutuk, brösi, bucalıfikret+, Burak Karadeniz, caner1405, cemalakar, çiçekçi, darıcalı, eiknuj, eşref sürek, fatihkaan, fish or die+, Gkmn34, Hamido, hook54, iaarslan, ibo123, keser35, Lakerda, LeVrEkCi+, maxtar, monawar+, Mufi, nihatkr, OZGUR__C, pencuse, rauf, ring, rusan+, Salih Reis+, Sargoz35, sciftcan, sıtkı Tören, ssevdim, şerpa, tedirgin SaZaN, Torik Orhanbaba, Woiwodia+, YaKaMoZ+, yeniolta, yolcu79
Erkencilere iyi gecelerGulumse
Bornova - izmir
Bul
orhan abi yoklamayi hic kacirmiyorsun
Ali KILIÇ
15.08.1980
zeytınburnu/istanbul
Bul
Merhaba Dostlar Seerf
Aydin hosgeldin..
bir cay al kendine,konunun 2.cevabinda caylar..Seerf
ve nobet seninSiyirdim
ben kacar iyi geceler beyler
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Albatros-gr yazdı:Aydin hosgeldin..
bir cay al kendine,konunun 2.cevabinda caylar..Seerf
ve nobet seninSiyirdim
ben kacar iyi geceler beyler

Tamam Faruk abim aldım çayımı lakin biraz soğumuş gibiler sankimSeerf

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi