23-10-2012, 12:02
Rusancım geçmiş olsun ama tecrübe kazandığın ortada, hava raporuna inat av olmaz
tecrübe = yediğin kazıkların bileşkesi

tecrübe = yediğin kazıkların bileşkesi

Hafta sonu hüsranı
|
23-10-2012, 12:02
Rusancım geçmiş olsun ama tecrübe kazandığın ortada, hava raporuna inat av olmaz
![]() tecrübe = yediğin kazıkların bileşkesi ![]()
23-10-2012, 19:55
vay vay vay,Ruşan kardeşim geçmiş olsun.bazen insan içindekine laf geçiremiyor.bu balık sevdası uğruna hemen hemen herkesin başına benzer maceralar gelmiştir.
demek ki;tutamadan rahatça eve geldiğimizdede üzülmemeliyiz.sağ salim geldiğimize şükretmeliyiz. balık olmasada bu macera sende tatlı bir anı olarak kalıcak. hepinize geçmiş olsun. ilk defa gidilicek böyle doğal yerlere ilk defa gidilicekse ayın dolunay olmasını beklemeli. etrafı ve avlak bölgesini görmek için faydası olur.
15-11-2012, 14:03
Sevgili Ruşen, tam ekşin olmuş...Zaten biz balıkçı camiasının ruhunda da bu yok mu?
![]()
15-11-2012, 20:21
rusancığım her zaman olmaz bir dahaki sefere
![]()
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTAR
![]() İSTAVRİTCİ
16-11-2012, 09:32
ishak BALLICA yazdı:Sevgili Ruşen, tam ekşin olmuş...Zaten biz balıkçı camiasının ruhunda da bu yok mu? Aynen öyle İshak abi ![]()
Sazanları özledim...
17-11-2012, 03:19
geçmiş olsun.benim nacizhane en çok dikkat ettiğim olaylardan biri bilmediğim bir meraya karanlıkta varmamaktır.karanlıkta varmak;yeri bulamamak,rahat yerleşememek ve hareket edememek demektir.bu tavsiye üzerine gidilen bir mera olunca daha fazla dikkat ederim ki hevesim iyice kaçmasın nihayetine meraya odaklanmışım.bir araba çamura saplanırsa kesinlikle acele etmem!biraz deneyelim olayına girmem sonuç bellidir çünkü
![]() ![]()
17-11-2012, 10:04
Çok geçmiş olsun Rusan kardeşim, valla ucuz atlatmışınız, iyiki ikinci traktörü bulmuşunuz, neyse bu durumlarda çok dikkatli olmamız lazım, hepimize ders olsun.Sevgiler.
![]()
Orhan Küçükbiçmen 1950 İstanbul-Karagümrük
17-11-2012, 10:28
yaşanan her macera aslında iyi bir tecrübe birikimidir kardeşim benim üzme canını
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|