Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hafta sonu hüsranı
Rusancım geçmiş olsun ama tecrübe kazandığın ortada, hava raporuna inat av olmaz Hadiordan

tecrübe = yediğin kazıkların bileşkesi Affet
Bul
vay vay vay,Ruşan kardeşim geçmiş olsun.bazen insan içindekine laf geçiremiyor.bu balık sevdası uğruna hemen hemen herkesin başına benzer maceralar gelmiştir.
demek ki;tutamadan rahatça eve geldiğimizdede üzülmemeliyiz.sağ salim geldiğimize şükretmeliyiz.
balık olmasada bu macera sende tatlı bir anı olarak kalıcak.
hepinize geçmiş olsun.
ilk defa gidilicek böyle doğal yerlere ilk defa gidilicekse ayın dolunay olmasını beklemeli.
etrafı ve avlak bölgesini görmek için faydası olur.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
Sevgili Ruşen, tam ekşin olmuş...Zaten biz balıkçı camiasının ruhunda da bu yok mu? Smile
rusancığım her zaman olmaz bir dahaki sefereSnifsinf
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTARBobo
İSTAVRİTCİ
Bul
ishak BALLICA yazdı:Sevgili Ruşen, tam ekşin olmuş...Zaten biz balıkçı camiasının ruhunda da bu yok mu? Smile

Aynen öyle İshak abi Gulumse
Sazanları özledim...
Bul
geçmiş olsun.benim nacizhane en çok dikkat ettiğim olaylardan biri bilmediğim bir meraya karanlıkta varmamaktır.karanlıkta varmak;yeri bulamamak,rahat yerleşememek ve hareket edememek demektir.bu tavsiye üzerine gidilen bir mera olunca daha fazla dikkat ederim ki hevesim iyice kaçmasın nihayetine meraya odaklanmışım.bir araba çamura saplanırsa kesinlikle acele etmem!biraz deneyelim olayına girmem sonuç bellidir çünküSmilehiç üşenmeden arabamın altını doldurmaya çalışırım bu yeter felan olayına girmem.gaza geldiim anlatayım dedim Smile tekrar geçmiş olsun.bu gibi ciddi durumlar tatlısu avına avcının göğsünde bir madalyadır!
Bul
Çok geçmiş olsun Rusan kardeşim, valla ucuz atlatmışınız, iyiki ikinci traktörü bulmuşunuz, neyse bu durumlarda çok dikkatli olmamız lazım, hepimize ders olsun.Sevgiler.Gulumse
Orhan Küçükbiçmen 1950 İstanbul-Karagümrük
Bul
yaşanan her macera aslında iyi bir tecrübe birikimidir kardeşim benim üzme canını
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi