17-10-2012, 15:30
Cihan cipuralar cok guzel
..afiyetle![Seerf Seerf](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/2/seerf.gif)
daha da bollarina
rastgele
![Alkis Alkis](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/2/alkis.gif)
![Seerf Seerf](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/2/seerf.gif)
daha da bollarina
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
[/SIZE]
![71 71](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/1/71.gif)
Bucalı abilerimle Narlıdere avımız
|
17-10-2012, 15:30
Cihan cipuralar cok guzel
![]() ![]() daha da bollarina rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
![]()
17-10-2012, 19:52
cihan tebrikler kardeşim süper iş çıkarmışın bu sefer çupraları fırına atarken önceki tarifi uygula fırın poşetinin içinde pişir afiyet olsun kardeşim
![]() ![]() ![]() ![]()
balığa hasret yaşamak zor
17-10-2012, 22:19
cihan abi çupralar harika sana afiyet olsun
![]()
18-10-2012, 00:17
Cihan sen bu işi bucalıdan kaptın sanırım, daha irilerine rastgelsin
![]() ![]() ![]()
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
18-10-2012, 01:21
rusan yazdı:Cihan abi çok güzel çupralar yakalamışsınız, tebriklerEyvallah Ruşan daha iyileri oltanda olsun orhanekmekci yazdı:Gelen cupralar süper maşallah.Afiyetle CihanAynen abi süperler ANTALYALI07 yazdı:maşallah bunlara çupra demeyelim,yoksa bizim buralarda yakaladığımız çupraların değeri kalmayacak,bunlar alyanak olmuş artık,alyanak diyelim,yoksa bizim çupralar lidaki olacakAytekin abi bunlar göç çuprası bu aylarda geliyorlar meralara Köksal yazdı:Çupralar gerçekten güzel bereketli olsun.Eyvallah Köksal abi bucalıfikret yazdı:cihan bundan sonra bir ayağın izmirde afiyet olsun kardeşim daha bollarına rast gele.Teşekkürler abi sayenizde bişeyler öğreniyorum
Tüm balıkçı arkadaşlara rastgelsin
18-10-2012, 01:24
bucalı yazdı:Helal sana çırak sen bu işi biliyorsunBarış abi sen gerçekten ustasın kıyı avında sen bu işi çok iyi biliyorsun havadan mera seçiminden çok iyi anlıyorsun teşekkürler bucalıfikret yazdı:selam arkadaşlar günaydın cihan arkadaşımın telefonuna uyandım abi acele gel balık var bende doğru yanlarına hareket ettim yeni geldim bir iki lidaki geldi denize iade bir vuruş aldım sormayın çekerken takımı patlattı.Mera çok kuvvetli abi çoookkkk bucalıfikret yazdı:cihan bundan sonra bir ayağın izmirde afiyet olsun kardeşim daha bollarına rast gele. aynen abi izmiremi taşınsam ne yapsam ![]()
18-10-2012, 01:26
HAŞİM77 yazdı:Bereketli olsun tebrikler arkadaşlar maşallahınız var.Sağol abi teşekkürler MaVrUşGiL yazdı:Balıklar muhteşemlerTeşekkürler Serkan abi tepeli35 yazdı:bereketli olsun güzel av olmuş.eyvallah sağolun yycolak yazdı:bak şimdi yüzün nasıl gülmüş cihancım. gülsün abi teknede ufaak balık sıkıyor abi zaten buzamana kadar tekneden yana hiç gülmedi yüzüm teknecilere para kaptırdık hep gidersem sırf sırtı için tekne kiralarım
18-10-2012, 01:31
(Son Düzenleme: 18-10-2012, 01:34, Düzenleyen: Cihan Deniz.)
yalnız balıkçı yazdı:Cihan maşallahınız var.Saat kaç olsa gidiyorsun bu ara.Balıklarda süper..Şansın açık olsun.Rastgele..Kamil abi bayramda çok doluyum kayınpeder buraya gelecek galiba oyüzden fırsatları değerlendiriyorum ne olur olmaz sağlama alıyom işi bigbossares yazdı:Hafta sonu bayram tatili için izmir'e geleceğim balçovadayım hani tanışsak benide götürsen o narlıdere meranızaBayramda doluyum eş dost aile ziyaretleri olacak kayınpederde gelecek galiba zor gözüküyor fish or die yazdı:cihan dizmişsin çupraları bereketli olsun kardeşimAynen Murat kardeş sen kalamarları dizdin bende çupraları murki yazdı:Cihan ellerinize sağlık, org.un yorgunluğu geçti, yeni meralar kovalıyorsun. şansınız açık olsun, afiyetler.Murat abi yorgunluk olmuyor bende abi beni tanayanlar bilir Kamil abi bucalı abiler ve İsmail abi beni iyi tanır 24 saat olta atarım yeterki balık çıksın Mufi yazdı:Maşallah güzel balıklar... afiyet olsun .. Sargoz35 yazdı:Cihan kardeşime yakışır çipuralarHerzaman söylerim Barış abi İsmail abi Kamil abinin yeri bende ayrıdır sağolsunlar benim gibi bir acemiye el verdiler sonuçlar ortaya böyle çıkıyor. valla yapacak bişey yok abi Barış abiye sor nezaman gelecek kuzeye kıyı üstadı o çünkü
18-10-2012, 01:37
Albatros-gr yazdı:Cihan cipuralar cok guzelEyvallah Faruk abi bahriyeli yazdı:cihan tebrikler kardeşim süper iş çıkarmışın bu sefer çupraları fırına atarken önceki tarifi uygula fırın poşetinin içinde pişir afiyet olsun kardeşimTeşekkürler İsmail abi fırın tarifi gerçekten güzel onu tekrar yaparım acemi dalgıç yazdı:cihan abi çupralar harika sana afiyet olsunEyvallah kardeşim sağol Uzun_ahmet yazdı:Cihan sen bu işi bucalıdan kaptın sanırım, daha irilerine rastgelsin Ahmet abi kıyının üstadı kendisi yer mekan çok iyi biliyor olacak o kadar
18-10-2012, 03:08
![]() ![]() ellerine sağlık. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|