Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bucalı abilerimle Narlıdere avımız
Cihan cipuralar cok guzel Alkis..afiyetleSeerf
daha da bollarina
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
cihan tebrikler kardeşim süper iş çıkarmışın bu sefer çupraları fırına atarken önceki tarifi uygula fırın poşetinin içinde pişir afiyet olsun kardeşimAlkisAlkisAlkisSeerf
balığa hasret yaşamak zor
Bul
cihan abi çupralar harika sana afiyet olsun Alkis
Bul
Cihan sen bu işi bucalıdan kaptın sanırım, daha irilerine rastgelsinAlkisAlkisAlkis
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
rusan yazdı:Cihan abi çok güzel çupralar yakalamışsınız, tebrikler AlkisAlkis
Eyvallah Ruşan daha iyileri oltanda olsun
orhanekmekci yazdı:Gelen cupralar süper maşallah.Afiyetle CihanSeerf
Aynen abi süperler
ANTALYALI07 yazdı:maşallah bunlara çupra demeyelim,yoksa bizim buralarda yakaladığımız çupraların değeri kalmayacak,bunlar alyanak olmuş artık,alyanak diyelim,yoksa bizim çupralar lidaki olacak Smile
izmir ekibine tebrikler güzel bir av olmuş,bol şanslar rastgele.
Aytekin abi bunlar göç çuprası bu aylarda geliyorlar meralara
Köksal yazdı:Çupralar gerçekten güzel bereketli olsun.Alkis
Eyvallah Köksal abi
bucalıfikret yazdı:cihan bundan sonra bir ayağın izmirde afiyet olsun kardeşim daha bollarına rast gele.AlkisSeerf
Teşekkürler abi sayenizde bişeyler öğreniyorum
Tüm balıkçı arkadaşlara rastgelsin
Bul
bucalı yazdı:Helal sana çırak sen bu işi biliyorsunSmile
Barış abi sen gerçekten ustasın kıyı avında sen bu işi çok iyi biliyorsun havadan mera seçiminden çok iyi anlıyorsun teşekkürler
bucalıfikret yazdı:selam arkadaşlar günaydın cihan arkadaşımın telefonuna uyandım abi acele gel balık var bende doğru yanlarına hareket ettim yeni geldim bir iki lidaki geldi denize iade bir vuruş aldım sormayın çekerken takımı patlattı.Hadiordanbaşkada vuruş almadım avımı balıksız sonlandırdım sağolsun cihan arkadaşım ben gelmeden üçtane güzel çupra almış süperdi barış işe gideceğinden erken ayrıldı cihan ve arkadaşı saat 7 gibi manisaya hareket ettiler bende saat 10 kadar avlandım mera çok kuvvetli bol bereketli avlarınız olsun.AlkisAlkisAlkis
Mera çok kuvvetli abi çoookkkk
bucalıfikret yazdı:cihan bundan sonra bir ayağın izmirde afiyet olsun kardeşim daha bollarına rast gele.AlkisSeerf

aynen abi izmiremi taşınsam ne yapsamGulumse
Bul
HAŞİM77 yazdı:Bereketli olsun tebrikler arkadaşlar maşallahınız var.Gulumse
Sağol abi teşekkürler
MaVrUşGiL yazdı:Balıklar muhteşemler AlkisSeerfAlkis bereketin daim olsun.
Teşekkürler Serkan abi
tepeli35 yazdı:bereketli olsun güzel av olmuş.
eyvallah sağolun
yycolak yazdı:bak şimdi yüzün nasıl gülmüş cihancım.
organizasyonda balıklar minik olunca hiç gülmüyordu.Siyirdim
eline sağlık kardeşim,afiyetle.sende aldın aşıyı bakalım bundan sonra nasıl balık beğeneceksin.HappyAlkis

gülsün abi teknede ufaak balık sıkıyor abi zaten buzamana kadar tekneden yana hiç gülmedi yüzüm teknecilere para kaptırdık hep gidersem sırf sırtı için tekne kiralarım
Bul
yalnız balıkçı yazdı:Cihan maşallahınız var.Saat kaç olsa gidiyorsun bu ara.Balıklarda süper..Şansın açık olsun.Rastgele..
Kamil abi bayramda çok doluyum kayınpeder buraya gelecek galiba oyüzden fırsatları değerlendiriyorum ne olur olmaz sağlama alıyom işi
bigbossares yazdı:Hafta sonu bayram tatili için izmir'e geleceğim balçovadayım hani tanışsak benide götürsen o narlıdere meranıza Siyirdim Çok güzel balılra avlarınız daim olsun.
Bayramda doluyum eş dost aile ziyaretleri olacak kayınpederde gelecek galiba zor gözüküyor
fish or die yazdı:cihan dizmişsin çupraları bereketli olsun kardeşim SeerfAlkis
Aynen Murat kardeş sen kalamarları dizdin bende çupraları
murki yazdı:Cihan ellerinize sağlık, org.un yorgunluğu geçti, yeni meralar kovalıyorsun. şansınız açık olsun, afiyetler.Alkis
Murat abi yorgunluk olmuyor bende abi beni tanayanlar bilir Kamil abi bucalı abiler ve İsmail abi beni iyi tanır 24 saat olta atarım yeterki balık çıksın
Mufi yazdı:Maşallah güzel balıklar... afiyet olsun .. AlkisAlkisGulumse

Sargoz35 yazdı:Cihan kardeşime yakışır çipuralar Smile Barış gibi Usta biri sana el vermiş Big Grin tutmazsan kıymeti kalmaz...Gönderin artık şu alyanakları kuzeye doğru,yoksa biz güney yollarına düşeceğiz bak Big Grin Avların kanlı olsun Cihan'ım...Rastgele...
Herzaman söylerim Barış abi İsmail abi Kamil abinin yeri bende ayrıdır sağolsunlar benim gibi bir acemiye el verdiler sonuçlar ortaya böyle çıkıyor. valla yapacak bişey yok abi Barış abiye sor nezaman gelecek kuzeye kıyı üstadı o çünkü
Bul
Albatros-gr yazdı:Cihan cipuralar cok guzel Alkis..afiyetleSeerf
daha da bollarina
rastgele
Eyvallah Faruk abi
bahriyeli yazdı:cihan tebrikler kardeşim süper iş çıkarmışın bu sefer çupraları fırına atarken önceki tarifi uygula fırın poşetinin içinde pişir afiyet olsun kardeşimAlkisAlkisAlkisSeerf
Teşekkürler İsmail abi fırın tarifi gerçekten güzel onu tekrar yaparım
acemi dalgıç yazdı:cihan abi çupralar harika sana afiyet olsun Alkis
Eyvallah kardeşim sağol
Uzun_ahmet yazdı:Cihan sen bu işi bucalıdan kaptın sanırım, daha irilerine rastgelsinAlkisAlkisAlkis

Ahmet abi kıyının üstadı kendisi yer mekan çok iyi biliyor olacak o kadar
Bul
AlkisAlkisCihan tebrikler.cipuralar çok güzelmiş.bu aralar bu merayı boş bırakma.
ellerine sağlık.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Bucali bariş/ bucali fikret /çupra avi bucalıfikret 25 3,741 02-04-2015, 10:41
Son Yorum: bucalıfikret
  Mesai arkadaşlarımla Avımız yalnız balıkçı 5 1,057 27-10-2013, 12:32
Son Yorum: Cahit Acun
  İzmir urlada kafadan bacaklı avımız :) SpinAvcısı 18 2,855 18-02-2013, 13:22
Son Yorum: xfisher
  13-12-2012 Bucalı menekop avında. bucalı 46 6,253 20-12-2012, 09:50
Son Yorum: bucalı
  29-10-2012 bucalı granyoz bucalı 45 5,256 06-11-2012, 12:51
Son Yorum: reality
  Narlıdere nin bereketli avlağı Cihan Deniz 39 4,293 29-10-2012, 20:50
Son Yorum: YaKaMoZ
  Tatlısu avımız,havyarlı sazanlar ve tebliğin 13.madde-ç bendi emrepasa 4 1,364 20-10-2012, 12:58
Son Yorum: emrepasa
  yasin ile bıyıklı balık avımız. muratcoskun 24 3,925 24-09-2012, 00:34
Son Yorum: muratcoskun
  Boğaz Çıkışında Palamut Avımız (13 Eylül Perşembe) denizbilimci 17 3,613 16-09-2012, 22:56
Son Yorum: tahsinmersin
  bursada bıyıklı avımız muratcoskun 21 3,454 23-08-2012, 21:40
Son Yorum: muratcoskun

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi