Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
aylar sonra ilk sazan raporu
Tebrikler abilerim tek balık olsa da Sazan çok güzelmiş tebrikler AlkisAlkisAlkis
Sazanları özledim...
Bul
Hüseyin abi eline koluna saglik. Keyfini bilen adamsin valla. Fotograflardan enerjin fiskiriyor. Paylasimin icin tesekkürler. Daha guzel avlarin olmasi dilegiyle. RastgeleGulumse
Bul
hüso abi tebrikler devamını bekliyoruz Alkis
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
Bırak HUSEYIN abi sen denizi tatli suda bir baska yakisikli cikiyorsun tebrikler daha iyilerine abi...AlkisAlkisAlkis
Bul
kılçık yazdı:Arabım ellerine sağlık. Rapor harika. Sanada bu yakışır. Devamını dilerim. Rastgele
teşekkürler sayın hocam daha büyük ve bolları sizlere gelsin inşallah
cranium yazdı:Tebrikler Huseyin abi. Guzel balik. Avlarınızın devamını dilerim. Darısı tutamayanların başına...
Rıfat verseymiş yeni tarifi deneme şansın olacakmış, afiyet olsun.
çok teşekkürler hocam.plaki türü bir tarif ise pek bu balıkla denemezdim hocamSiyirdim
LeVrEkCi yazdı:kankim tebrikelr balık senden daha yakışıklıymış Alkis
o metre sana yeter sanmıştım ne bileyim Siyirdimilk görüşmemizde sana 2 metreliğini ayarlayacağım söz GulumseAlkisAlkis
greenpiyizcilerin cetveli..teşekkür ederim bu cidden çok yakışıklı bir balık ender çıkar ince uzun yakışıklı sazan..3 metre olsun bakarsın buralardan köpek balığı falan çıkar
maceratorr yazdı:hüseyin abi balık ve av çok güzel.3kg sazan çok lezzetli olur.yeni bir sazan pişirme yöntemi öğrendim,onu da ileride paylaşacam.
yalnız durduğunuz yer çok dere gibi,barajın dar bir yeri ve suya çok yakınsınız.acaba diyorum ağaçların sağ taraflarında yer yokmu olta atmaya?eminim büyükler daha sağdadır..

yok kardeşim arabayla gidebileceğimiz bir yer koy içi her yer ağaçlık çalılık olta atmaya yer yok.göleti yaparken hiç temizleme yapmamışlar bentin dibinde bile çalılar var.zaten ufak bir yer etrafını yayan1 saatte dolaşırsın.tarifide bekliyoruz teşekkürlerSiyirdim
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Maşallah hüseyin bereketli olsun.Affet Yanlız bir eksik gördüm af buyur eskiden sen bu balıkları temizlenmesinden tutda tavaya girene kadar resimlerdin.Siyirdim
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
bucalıfikret yazdı:maşallah elinize sağlık uzunumun şanssız günüymüş neyseki senin aldığın balık günü kurtarmış arabım [SIZE="7"]kara çaydanlık[/SIZE]
[B]emekliyemi ayırdınız muhabbetiniz daim olsun daha bollarına rast gele AlkisAlkisAlkis

hacı annemizin ellerinden öperim.
ahmet beye selamlar.
nasip oldumu gelir hintten yemeden nasip olmadımı olmaz be abicim. kara çaydanlıkları izmirdeyken çaldırdım abi bizim malzeme çantasını komple yürüttüler. bunlar yeni fakat karalandılar epeyce teşekkür ederim abicim
rusan yazdı:Tebrikler abilerim tek balık olsa da Sazan çok güzelmiş tebrikler AlkisAlkisAlkis
teşekkürler rusan
bill74 yazdı:Hüseyin abi eline koluna saglik. Keyfini bilen adamsin valla. Fotograflardan enerjin fiskiriyor. Paylasimin icin tesekkürler. Daha guzel avlarin olmasi dilegiyle. RastgeleGulumse

çok teşekkür ederim kardeşim.keyfi severimde mübarek ramazanda pek olmuyor.inşallah ramazandan sonraWinkSiyirdim
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
HAŞİM77 yazdı:Maşallah hüseyin bereketli olsun.Affet Yanlız bir eksik gördüm af buyur eskiden sen bu balıkları temizlenmesinden tutda tavaya girene kadar resimlerdin.Siyirdim

Resimleyecek HASIM abi sende dik bogaz etmeSiyirdimSiyirdim
Bul
HAŞİM77 yazdı:Maşallah hüseyin bereketli olsun.Affet Yanlız bir eksik gördüm af buyur eskiden sen bu balıkları temizlenmesinden tutda tavaya girene kadar resimlerdin.Siyirdim
AlkisDimi ya Haşim,sazan son yolculuğundan memnunmuydu acabaHappy
Bornova - izmir
Bul
hüseyin kardeş çok güzel bir gece geçirmişiniz birde yabani sazan değme keyfe daha büyüklerine inşallah
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  uzun aradan sonra paylaşıma devam (LEVREK) SpinAvcısı 17 2,694 16-11-2015, 19:33
Son Yorum: orhanekmekci
  uzun bi aradan sonra çinekoplarla buluşma robinson987 11 2,559 08-01-2015, 11:13
Son Yorum: serdal76
  biga sazan avı. bahriyeli 15 3,530 10-09-2013, 09:31
Son Yorum: ANTALYALI07
  Albatros-gr son paragattan 36 saat sonra Albatros-gr 28 3,761 06-09-2013, 00:33
Son Yorum: Albatros-gr
  Yılın ilk raporu.. 2013'ü istavritle karşıladık.. xfisher 20 3,925 02-01-2013, 14:40
Son Yorum: xfisher
  Sert Lodoslardan sonra sırtı avında gelen palamutlar. 13 Aralık 2012 Torik Orhanbaba 40 5,685 20-12-2012, 11:39
Son Yorum: Torik Orhanbaba
  Ömerli Barajı sazan avı muhammed tr 22 7,793 06-09-2012, 16:53
Son Yorum: YaKaMoZ
  Sazan av raporu muhammed tr 16 2,936 28-08-2012, 11:49
Son Yorum: yycolak
  sazan avı. bahriyeli 25 3,564 13-08-2012, 21:26
Son Yorum: Dr.Güner
  Gerede sazan avı; murki 41 8,591 30-07-2012, 09:45
Son Yorum: Uzun_ahmet

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi