Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Çanakkale Karagöz & Sarıgöz Avı Macerası
Avcı Altan yazdı:vay be vedat abi bir haftaya oradayım inşallah mutlaka beklerim çanakkaleye, birde tam olarak nereden attınız bi yazarsanız bilmiş olurum, hem buz aramayada gerek kalmaz, fotolarıda ekleseydiniz çok sevinirdik, ah be çanakkale ne balıklar tutturdun bize

Teşekkür ederim. Av yerimiz fotoda Altancım (Kilitbahir feribot iskelesinin ucundan boğaza doğru) Rastgele

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

BENİM İÇİN "EN BÜYÜK BALIK; HENÜZ TUTACAĞIM BALIKTIR"...................1967 DÜZCE[SIGPIC][/SIGPIC]
Bul
orhanekmekci yazdı:İyi tatiller Vedat hoca,Canakkale avınızın bereketli geçmiş maşallah balıklar bozulmadan dönmenizede sevindim bu sıcakta cok çabuk bozuluyor mubarek.Vedat hoca Karabigada balıkdurumu pek iç acıcı değil galiba.AfiyetGulumse

Teşekkür ederim Orhan Abi. Aynen dediğiniz gibi Karabigada balık durumupek iyi değil. (Balıkçı tekneleri balık getirmeye başlarsa liman içi biraz balık yapar inşallah)
BENİM İÇİN "EN BÜYÜK BALIK; HENÜZ TUTACAĞIM BALIKTIR"...................1967 DÜZCE[SIGPIC][/SIGPIC]
Bul
Lapsetur yazdı:Av güzel fakat bende sitem ediyorum yanımdan geçip gittiğiniz için Baby

Valla haklısınızMahcup Ramazanda rahatsız etmek istemedim. Bayrama kadar buradayım. iletişim kurarız inşallah
Bul
nihatkr yazdı:Hay maşallah. Okadar yol gidilmiş ama karşılığıda alınmış. Arada buzcu insafsızlık etsede keyifler ve balıklar bozulmamış.

Daha güzel avlara inşallah.

Çok teşekkür ederim Niko. Sanada daha güzel avlar dilerim. Rastgele
Bul
rusan yazdı:Güzel av olmuşAlkisAlkis Fotolar da olsa daha güzel olucaktı.

Teşekkür ederim Ruşancım.Sanada güzel avlar dilerim. Rastgele
Bul
kılçık yazdı:Teşekkür ederim. Av yerimiz fotoda Altancım (Eceabat feribot iskelesinin ucundan boğaza doğru) Rastgele

vedat abim birde barut iskelesi var kalenin oralarda benim mekan tam olarak orası, çok iri sarıgöz yapıyor, 1-1,5 kg civarı defalarca aldım, mercanda yapıyo ara sıra hala oralarda iseniz ben gelince oraya davet etmek isterim sizi, tanışmış eylenmiş oluruz belki iri balıkta alırız, sizin av yeri biraz takılıyo olsa gerek birde kayaların üzerinde akrobasi gercekten yorucu, üstelik durduğunuz yer sürekli eser Smile hiç rüzgarı durmaz oranın, ancak iyi balık almışsınız maşallah çok begendim, birşey daha söylemek isterim aslında düzeltmek isterim, orası eceabat degil kilitbahir yeni iskele, eceabat o çok büyük arabalıların yanaştıgı ilçe 3-4 km daha bogazın içinde saygılarımla
İlahi Azrail Sen Adamı Öldürürsün...
Bul
Avcı Altan yazdı:vedat abim birde barut iskelesi var kalenin oralarda benim mekan tam olarak orası, çok iri sarıgöz yapıyor, 1-1,5 kg çivarı defalarcca aldım, mercanda yapıya ara sıra hala oralarda iseniz ben gelince oraya davet etmek isterim sizi, tanışmış eylenmiş oluruz belki iri balıkta alırız, sizin av yeri biraz takılıyo olsa gerek birde kayaların üzerinde akrobasi gercekten yorucu, üstelik durduğunuz yer sürekli eser Smile hiç rüzgarı durmaz oranın, ancak iyi balık almışsınız maşallah çok begendim, birşey daha söylemek isterim aslında düzeltmek isterim, orası eceabat degil kilitbahir yeni iskele, eceabat o çok büyük arabalıların yanaştıgı ilçe 3-4 km daha bogazın içinde saygılarımla

Teşekkür ederim Altan. Sen daha iyi biliyorsun. Düzeltme yapim bariMahcup Valla pek rüzgargörmedik hatta terledikSiyirdim Ben bayrama kadar buradayım inşallah iletişim kurar tanışırız memnun olurum.
Bul
Fotoları yüklemeyi başarmışsın Vedat hocamAlkissanki karagöz tarlasından hasat etmişsiniz gibi bereketli av olmuş maşallah.bozulmadan götürdüğünüze sevindim.Afiyetle.
Bornova - izmir
Bul
işte şimdi şenlendi ortalık.fotolarda balıklarda çok güzel.eline sağlık vedat hocam teşekkürler.Alkis
Bul
teşekkürler arkadaşlar resimleri görünce aklıma çanakkale org geldi.daha bollarına rast gele.AlkisAlkisAlkis
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  08/07/2014 akşam suyunda karagöz,istavrit.. BALIK and OZAN 18 4,075 24-08-2014, 12:25
Son Yorum: Avcı Altan
  17 eylül 2013 selimiye mercan ve karagöz. bucalıfikret 8 1,992 19-09-2013, 00:58
Son Yorum: Cihan Deniz
  selimiye karagöz. bucalıfikret 14 2,881 12-09-2013, 13:01
Son Yorum: Cahit Acun
  06.08.2008 çanakkale çamburnu avlarımız white gull 17 64 9,141 23-07-2012, 21:08
Son Yorum: Firedevil
  Marmarada karagöz avı muhammer41 39 6,080 30-01-2012, 18:11
Son Yorum: muhammer41
  29-04-2011 karagöz avı doktor 23 5,717 06-05-2011, 10:18
Son Yorum: doktor
  2011 Karagöz avı doktor 35 8,218 27-04-2011, 21:37
Son Yorum: doktor
  Karagöz ve Kayabalığı avı. doktor 21 5,573 20-11-2010, 23:24
Son Yorum: Can ARSLAN
  karagöz ve Eşkina Avı. doktor 24 5,583 05-11-2010, 00:55
Son Yorum: thunderbolt
  Eşkina ve Karagöz H.A.R.U.N 30 5,450 16-10-2010, 12:25