Avcı Altan yazdı:vay be vedat abi bir haftaya oradayım inşallah mutlaka beklerim çanakkaleye, birde tam olarak nereden attınız bi yazarsanız bilmiş olurum, hem buz aramayada gerek kalmaz, fotolarıda ekleseydiniz çok sevinirdik, ah be çanakkale ne balıklar tutturdun bize
orhanekmekci yazdı:İyi tatiller Vedat hoca,Canakkale avınızın bereketli geçmiş maşallah balıklar bozulmadan dönmenizede sevindim bu sıcakta cok çabuk bozuluyor mubarek.Vedat hoca Karabigada balıkdurumu pek iç acıcı değil galiba.Afiyet
Teşekkür ederim Orhan Abi. Aynen dediğiniz gibi Karabigada balık durumupek iyi değil. (Balıkçı tekneleri balık getirmeye başlarsa liman içi biraz balık yapar inşallah)
BENİM İÇİN "EN BÜYÜK BALIK; HENÜZ TUTACAĞIM BALIKTIR"...................1967 DÜZCE[SIGPIC][/SIGPIC]
vedat abim birde barut iskelesi var kalenin oralarda benim mekan tam olarak orası, çok iri sarıgöz yapıyor, 1-1,5 kg civarı defalarca aldım, mercanda yapıyo ara sıra hala oralarda iseniz ben gelince oraya davet etmek isterim sizi, tanışmış eylenmiş oluruz belki iri balıkta alırız, sizin av yeri biraz takılıyo olsa gerek birde kayaların üzerinde akrobasi gercekten yorucu, üstelik durduğunuz yer sürekli eser hiç rüzgarı durmaz oranın, ancak iyi balık almışsınız maşallah çok begendim, birşey daha söylemek isterim aslında düzeltmek isterim, orası eceabat degil kilitbahir yeni iskele, eceabat o çok büyük arabalıların yanaştıgı ilçe 3-4 km daha bogazın içinde saygılarımla
Avcı Altan yazdı:vedat abim birde barut iskelesi var kalenin oralarda benim mekan tam olarak orası, çok iri sarıgöz yapıyor, 1-1,5 kg çivarı defalarcca aldım, mercanda yapıya ara sıra hala oralarda iseniz ben gelince oraya davet etmek isterim sizi, tanışmış eylenmiş oluruz belki iri balıkta alırız, sizin av yeri biraz takılıyo olsa gerek birde kayaların üzerinde akrobasi gercekten yorucu, üstelik durduğunuz yer sürekli eser hiç rüzgarı durmaz oranın, ancak iyi balık almışsınız maşallah çok begendim, birşey daha söylemek isterim aslında düzeltmek isterim, orası eceabat degil kilitbahir yeni iskele, eceabat o çok büyük arabalıların yanaştıgı ilçe 3-4 km daha bogazın içinde saygılarımla
Teşekkür ederim Altan. Sen daha iyi biliyorsun. Düzeltme yapim bari Valla pek rüzgargörmedik hatta terledik Ben bayrama kadar buradayım inşallah iletişim kurar tanışırız memnun olurum.
BENİM İÇİN "EN BÜYÜK BALIK; HENÜZ TUTACAĞIM BALIKTIR"...................1967 DÜZCE[SIGPIC][/SIGPIC]