Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
florolf hoşgeldin
florolf yazdı:Tüm abilerime ve kardeşlerime hoş bulduk diyorum.Buradaki insanlar hakikaten çok güzel insanlar.Umuyorum birlikte çok güzel sohbetlere avlara imza atacağız.
Müdürü de en kısa zamanda ketezeye götüreceğim.Bi tongabaş mercan çeksin bakalım ben onu nasıl zaptedeceğim Smile) Gece tüm techizatı, kumanyaları hazırlar beni uyandırır artık '' Hadi bey kalk güneş çımadan sabah balığını alalım '' o günlerde gelecek inşallah Smile)

Aytekin abi cumartesi hava bize yamuk yapmazsa, bu hafta orfozgillerden bir dost çekelim derim.Onlara çok fazla şans tanıdık.Bu hafta rovanşı alalım artık değil mi ?? Big Grin

tamaaaaam planlar hazır hedef balıkta öyle.rasgelsin o zaman mustafacım.Alkis
Bul
mustafa ailemize hoşgeldin video'nuzu zevkle izledim süper.Alkis
izmir'de org yapıyoruz dediğin gibi bir jiig org yapmak lazım tabiki kaptan arkadaş merayı iyi bilmesi gerekiyor nasip bakalım.rast gele.Alkis
Bul
son iki günde 3. mustafa bu sanırım siteye üye olan Smile bi mustafa akımıdır gidiyor hayırlısı olsun Smile

hoşgeldiniz sefalar getirdiniz..
Bul
mustafa_altun yazdı:son iki günde 3. mustafa bu sanırım siteye üye olan Smile bi mustafa akımıdır gidiyor hayırlısı olsun Smile

hoşgeldiniz sefalar getirdiniz..

Sanıyorum sizde yeni üyesiniz.Sizde hoşgeldiniz.E abi ülkedeki erkek vatandaşların yarısının ismi Mustafa olursa 3 kişi az bir istatistik.Gayet normal Siyirdim
Bul
florolf yazdı:Sanıyorum sizde yeni üyesiniz.Sizde hoşgeldiniz.E abi ülkedeki erkek vatandaşların yarısının ismi Mustafa olursa 3 kişi az bir istatistik.Gayet normal Siyirdim

muhammet mustafa ve mustafa kemal gibi adaşlarınız olursa böyle olur.ne güzel değilmi.Alkis
Bul
florolf yazdı:[SIZE="4"]Müdürü de en kısa zamanda ketezeye götüreceğim[/SIZE].Bi tongabaş mercan çeksin bakalım ben onu nasıl zaptedeceğim Smile) Gece tüm techizatı, kumanyaları hazırlar beni uyandırır artık '' Hadi bey kalk güneş çımadan sabah balığını alalım '' o günlerde gelecek inşallah Smile)
İnşallah Mustafa,yeterki içinde balıkcılık olsun ondan sonra sana kolaylıklar dilerimSiyirdimlaf aramızda arkadaşımda tecrübeyle sabittirHappy
Bornova - izmir
Bul
mustafa aramıza hoşgeldin keyifli paylaşımlar Seerf
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
florolf yazdı:Tüm abilerime ve kardeşlerime hoş bulduk diyorum.Buradaki insanlar hakikaten çok güzel insanlar.Umuyorum birlikte çok güzel sohbetlere avlara imza atacağız.
Müdürü de en kısa zamanda ketezeye götüreceğim.Bi tongabaş mercan çeksin bakalım ben onu nasıl zaptedeceğim Smile) Gece tüm techizatı, kumanyaları hazırlar beni uyandırır artık '' Hadi bey kalk güneş çımadan sabah balığını alalım '' o günlerde gelecek inşallah Smile)

Aytekin abi cumartesi hava bize yamuk yapmazsa, bu hafta orfozgillerden bir dost çekelim derim.Onlara çok fazla şans tanıdık.Bu hafta rovanşı alalım artık değil mi ?? Big Grin

mustafa inşallah dediğin gibi olur,2 seferdir takımı patlatan arkadaşla bir hesabım var zatenSmilegiden jiglere mi yanarsın kaçan balığa mı?inşallah bu haftasonu hava güzel olur,
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
ANTALYALI07 yazdı:mustafa inşallah dediğin gibi olur,2 seferdir takımı patlatan arkadaşla bir hesabım var zatenSmilegiden jiglere mi yanarsın kaçan balığa mı?inşallah bu haftasonu hava güzel olur,

hafta sonunda pek iç açıcı havanız gözükmüyor muratcım.ancak sabah suyu yapabiliyorsunuz.saat altıdan sonra hava yükseliyor.hemde güneyden ve kıbleden 6 kuvvet.pazarda aynı.gündüz rüzgar çok.tabii bu güne göre.inşallah sonradan durulur,bizimde gözümüz gönlümüz açılır kocaman balıklarla.Alkis
Bul
Mustafa kardeşim,aramıza hoş geldiniz.güzel paylaşımlar dilerim.Gulumse
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Hoşgeldin efsane(Ertan abi) Bahadır Sarıca 38 6,547 30-09-2012, 10:50
Son Yorum: Krizoberill
  Taylanovi Hoşgeldin taylanovi 29 2,881 16-04-2012, 04:42
Son Yorum: taylanovi
  hoşgeldin balikci1507 ANTALYALI07 16 1,902 14-04-2012, 12:29