Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ramazan Ayı Kuralları
HAŞİM77 yazdı:Mümkünse resimli olarak menüyü yayınlarsan daha iyi olur diye düşünüyorum.SiyirdimSiyirdim Ben işim gereği iş olduğu zamanlarda erken kalkıp işlerimi halledicem daha sonra sıcak çıktımı istirahata çekilirim bu esnada o resimleri göremem ancak iftara yakın görürüm soru yok yükle.SiyirdimSiyirdim

Odada beni yanliz birakmayacaksan sorun yok HASIM abi ...Happy
Bul
YaKaMoZ yazdı:Klimanin ayar dugmeleri iceride olsun bi zahmetSiyirdim

Kumandayı arap hüseyin alır adminden sen rahat olSiyirdimsen yeterki görevini yap yeter.Happy
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
YaKaMoZ yazdı:Odada beni yanliz birakmayacaksan sorun yok HASIM abi ...Happy

Ne demek iftarı berber yaparız hatta albatros ve arapta bize eşlik eder kalabalıkta iftar güzel oluyor.Siyirdim
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
YaKaMoZ yazdı:Odada beni yanliz birakmayacaksan sorun yok HASIM abi ...:

Siyirdimtabi tabiiiiiiSiyirdim

HAŞİM77 yazdı:Kumandayı arap hüseyin alır adminden sen rahat olSiyirdimsen yeterki görevini yap yeter.
alır alır tabiiii Siyirdim
HAŞİM77 yazdı:Ne demek iftarı berber yaparız hatta albatros ve arapta bize eşlik eder kalabalıkta iftar güzel oluyor.

bunada tabiiiii Siyirdimyarın görürsünüz siz kumandayıdaaa,iftarıdaaaa....hepinizi önce aynı odaya sonra ayrı odalara...1 oda 70 derce sıcak siğeri 70 derece soğuk Happy haa bide tavaynan dolaşacaz tavaynan Siyirdimyumurta kıracaz SiyirdimHappy
Bul
LeVrEkCi yazdı:Siyirdimtabi tabiiiiii

alır alır tabiiii Siyirdim

bunada tabiiiii Siyirdimyarın görürsünüz siz kumandayıdaaa,iftarıdaaaa....hepinizi önce aynı odaya sonra ayrı odalara...1 oda 70 derce sıcak siğeri 70 derece soğuk Happy haa bide tavaynan dolaşacaz tavaynan Siyirdimyumurta kıracaz

Abi dünki erol abinin tavada hoşuma gitdi Siyirdim menzili geniş Happy salladınmı hayatda boşa geçmez HappyHappy

Bu arada yumurta kırma işi hoşuma gitni ne yalan söyleyim Siyirdim
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
kurallar guzel..
saygi duyarim..
fakat cezalardan korktugumdan degil..
oda bana yabanci degil..pehHadiordan
avatarmi..alistim zatenSiyirdim..hem ne alismasi ..ozledimSefiom
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
HAŞİM77 yazdı:[SIZE="5"]Yanlız zahmet olacak odaya klima koyun hafif serin olsun[/SIZE].SiyirdimSiyirdim

Muratçığım sen yayınla hatta öğlen saati olursa daha uygun olur.Ben gerçekten tarifi oldumu güzel yemek yaparım.SiyirdimSiyirdimHappyHappy

birde TV istiyoruz..TV`iiiiiiiiiiiiiiiiiiii..alooo
cimrilik etmeyin...Hadiordan
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Nihatçım senin o güzel levrek tariflerini her gün iftara yakın yayınlasan diyorum. Siyirdim
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE] Seerf
Bul
Salih Reis yazdı:Nihatçım senin o güzel levrek tariflerini her gün iftara yakın yayınlasan diyorum. Siyirdim

yok abi iftara yakın ben hiç çekilmez biri oluyorum,kendimi bile çekemiyorum Gulumse
Bul
Albatros-gr yazdı:birde TV istiyoruz..TV`iiiiiiiiiiiiiiiiiiii..alooo
cimrilik etmeyin...Hadiordan

olllduuu onuda ayarlarız akşama kadar yemek yiyen adamları seyredersiniz Siyirdim
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  ramazan ayı yalova tatar 16 2,024 22-06-2015, 10:22
Son Yorum: LeVrEkCi
  Balıkçılığın Özel Kuralları aygroup 23 4,007 26-10-2009, 23:00
Son Yorum: tepeli35

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi