Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Makineler Genel
mustafa_altun yazdı:bu hafta sonu bir makina aldım.alba starı en altta görüncede vurgun yemiş gibi hissettim kendim şuan Smile

Mustafa bey öyle düşünmeyin Gulumse kullanım şekli ve yerine göre alba da iyi bir makinadır sonuçta bir yere giderken bmv ilede renault clio ilede gayet rahat bir biçimde ulaşabilirsiniz ama clio ile yüksek hız yapamaz makaslara bmv gibi daha güvenli giremezsiniz Wink

Bende
daiva, banax, shakespeare, silstar ve alba star marka makinalar mevcut ama alba, silstar veya banax la ağır kurşun rapala atışı yapmam uygun olmayacağı gibi shakespeare veya silstar ile mantarlı takım lüfere çalışmayacağım bir gerçektir.

Çünki banax, alba ağır makinadır at çekte daha çabuk yorulmama,
alba, silstar büyük veya güçlü balıkta zorlanacağı ve kaldıramayacağı için balığı kaçırmama sebet olacağından yerinde kullanım gereklidir.

Albanın da farklı modelleri vardır belkide sizinki sağlam ve iyilerindendir?
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
mustafa_altun yazdı:bu hafta sonu bir makina aldım.alba starı en altta görüncede vurgun yemiş gibi hissettim kendim şuan Smile

olsun be mustafacım,sıkı bir balığa denk gelirsen elle çekersin hiç olmadı.yeterki balık gelsin.sıkma canını.Hadiordan
Bul
MaVrUşGiL yazdı:Mustafa bey öyle düşünmeyin Gulumse kullanım şekli ve yerine göre alba da iyi bir makinadır sonuçta bir yere giderken bmv ilede renault clio ilede gayet rahat bir biçimde ulaşabilirsiniz ama clio ile yüksek hız yapamaz makaslara bmv gibi daha güvenli giremezsiniz Wink

Bende
daiva, banax, shakespeare, silstar ve alba star marka makinalar mevcut ama alba, silstar veya banax la ağır kurşun rapala atışı yapmam uygun olmayacağı gibi shakespeare veya silstar ile mantarlı takım lüfere çalışmayacağım bir gerçektir.

Çünki banax, alba ağır makinadır at çekte daha çabuk yorulmama,
alba, silstar büyük veya güçlü balıkta zorlanacağı ve kaldıramayacağı için balığı kaçırmama sebet olacağından yerinde kullanım gereklidir.

Albanın da farklı modelleri vardır belkide sizinki sağlam ve iyilerindendir?

kim belir belkide iyisi denk gelmiştir bana yarın tam olarak özellikleri nelerdir makinanın yazarım fotografta yüklemeye çalışırım..
Bul
Listeyi yaparken amacım hiç bir markayı kötülemek değildir. Bende de alba makine var gayet de memnunum. Tabi ki her makinenin avlanmadaki yeri ayrı. Makineniz hayırlı olsun
Sazanları özledim...
Bul
rusan yazdı:Listeyi yaparken amacım hiç bir markayı kötülemek değildir. Bende de alba makine var gayet de memnunum. Tabi ki her makinenin avlanmadaki yeri ayrı. Makineniz hayırlı olsun

Tamam rahatladım ve teşekkürler Smile
Bul
mustafa_altun yazdı:kim belir belkide iyisi denk gelmiştir bana yarın tam olarak özellikleri nelerdir makinanın yazarım fotografta yüklemeye çalışırım..

mustafa_altun yazdı:Tamam rahatladım ve teşekkürler Smile

KK 70 ALBA STAR MAKİNE MAKİNELER - ALBASTAR MAKİNELER - ALBASTAR KK MAKİNE SERİSİ Alba Shop

Bana özelden gönderdiğiniz bu linke göre albanın güzel bir makinasını almışsınız Smile güle güle kullanın.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
MaVrUşGiL yazdı:KK 70 ALBA STAR MAKİNE MAKİNELER - ALBASTAR MAKİNELER - ALBASTAR KK MAKİNE SERİSİ Alba Shop

Bana özelden gönderdiğiniz bu linke göre albanın güzel bir makinasını almışsınız Smile güle güle kullanın.

HeheHeheHeheHehe
Bul
paylaşım için teşekkürler yazdığım yazıda bu linki paylaşıp okumamı söylemiştiniz göz attım evet çok güzel bir anlatım var ama daha çok bana "şu makinayı al senin için daha iyi" gibi bir tavsiye lazım şimdiden teşekkürler
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi