Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
affınıza sığınarak
yycolak yazdı:muratcığımı bir şekilde tekrar "faal duruma getirmeliyiz" benim fikrim.

Haklısın yalçın abi çok özlettirdi kendiniGulumse onada buradan kolay gelsin diyelim Gulumse
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
bir üstteki yazıyı göndermeden misafir geldi bekletmek zorunda kaldım.aynı anda nihatcımda farklı bir şey belirtmemiş.her ne kadar yönetimde görev almak teknik açıdan bana fazla olsada,duygusallık konusuna katılamıyorum.yirmi küsür yıl pazarlama şirketlerinde yöneticilik yaptım.iş konusunda hiç mantığı duygusallığa yem etmedim.ancak tekrar ediyorum.muratcığımın geri dönmesi en büyük arzumdur.ne yapıpedip muratcığımı geri kazanmalıyız.hem tecrübe hem bilgi hemde sevgi adına.hürmetler efendim.76
Bul
yycolak yazdı:bir üstteki yazıyı göndermeden misafir geldi bekletmek zorunda kaldım.aynı anda nihatcımda farklı bir şey belirtmemiş.her ne kadar yönetimde görev almak teknik açıdan bana fazla olsada,duygusallık konusuna katılamıyorum.yirmi küsür yıl pazarlama şirketlerinde yöneticilik yaptım.iş konusunda hiç mantığı duygusallığa yem etmedim.ancak tekrar ediyorum.muratcığımın geri dönmesi en büyük arzumdur.ne yapıpedip muratcığımı geri kazanmalıyız.hem tecrübe hem bilgi hemde sevgi adına.hürmetler efendim.76

ah be yalçın abi şimdi örnek veriyorum fikret abi veya orhan baba (örnektir yanlış anlaşılmasın)birgün gelipte sitede bi sıkıntı yaşansa yönetim odasında oylama yapsak sen alehte oy kullanırmısın?
benim demek istediğim bu,bu gibi durumlar yaşadık sende biliyorsun en iyi dediğimiz üyelerle ne sıkıntılar yaşadık ama forum önceliği dedik kurallar dedik mecbur kaldık tamamen bunu demek istedim.Seerf
Bul
LeVrEkCi yazdı:ah be yalçın abi şimdi örnek veriyorum fikret abi veya orhan baba (örnektir yanlış anlaşılmasın)birgün gelipte sitede bi sıkıntı yaşansa yönetim odasında oylama yapsak sen alehte oy kullanırmısın?
benim demek istediğim bu,bu gibi durumlar yaşadık sende biliyorsun en iyi dediğimiz üyelerle ne sıkıntılar yaşadık ama forum önceliği dedik kurallar dedik mecbur kaldık tamamen bunu demek istedim.Seerf

asıl:ah be nihatcım.bir ara izmirde bir mod bir co.admin birlikte var diye bu konuya müdahil oldum.yönetimde yer alma gibi bir hevesim yok ve olmayacak.baştan beri hedefim kendi adıma "kaptan köşkü"olarak isimlendirdiğim ilk 15 di.orada olmanın gururu bana yetiyor.belki bir anlamı yok amaçocukça bir heves bile diyebilirsin bu yaşta.Siyirdim
onun için tekrarlıyorum:muratcığımın geri dönmesi tek arzum.ama yinede söylüyorum izmirdende bir yönetici de hevesim.Smile
Bul
LeVrEkCi yazdı:ah be yalçın abi şimdi örnek veriyorum fikret abi veya orhan baba (örnektir yanlış anlaşılmasın)birgün gelipte sitede bi sıkıntı yaşansa yönetim odasında oylama yapsak sen alehte oy kullanırmısın?

nihat aynen katılıyorum bana kıyamaz Happy murat kardeşimiz kısa zamanda aramızda olur ercan abi yapıyordu bir ara işlerinden dolayı bıraktı biliyorum ama murat bırakırsa yalçın kardeşime oyumu veririm.Alkis
Bul
Umarım Murat ı tekrar burada görürüz eskisi gibi Gulumse
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
benim aklımda aslında bir isim var da sizi izmiri yakmak istemiyorum SiyirdimBobo
Bul
LeVrEkCi yazdı:benim aklımda aslında bir isim var da sizi izmiri yakmak istemiyorum SiyirdimBobo

hus213'mü...
Bul
yycolak yazdı:hus213'mü...

yorum yok abi anlayan anladı..Siyirdim
Bul
LeVrEkCi yazdı:benim aklımda aslında bir isim var da sizi izmiri yakmak istemiyorum SiyirdimBobo

HappyHappyHappy
BoboBoboBobo
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi