14-03-2012, 15:13
LeVrEkCi yazdı:kolayladın adaş az kalmış,sezonda sana şimdiden rastgele..Allah kolaylık versin kazasız belasız kullanmak nasip olsun inşallah..
Amin teşekkür ederim adaş. Motor teknede inşallah montajı falanda yapılacak.
Tekne sil baştan yapılıyor.
|
14-03-2012, 15:13
LeVrEkCi yazdı:kolayladın adaş az kalmış,sezonda sana şimdiden rastgele..Allah kolaylık versin kazasız belasız kullanmak nasip olsun inşallah.. Amin teşekkür ederim adaş. Motor teknede inşallah montajı falanda yapılacak.
14-03-2012, 15:16
Nihat kardeşim kolaylıklar dilerim.
ağırlık koydurman mantıklı olmuş, geçenlerde izmir de bir arkadaş tabana beton atmıştı aklında olsun. ![]()
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE]
![]()
14-03-2012, 15:58
ATMACA 7 ile,kazasiz belasiz bol balikli avlar dilerim Niko
![]() bende denizde motorun guclu olmasi gerektigi tezini savunanlardanim.. kolaygelsin..tez zamanda deniz ile bulusmasi dilegim ile ![]() rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
![]()
14-03-2012, 15:58
Salih Reis yazdı:Nihat kardeşim kolaylıklar dilerim. salih reis, biz de betonu düşündük. Ancak betonun ağırlığı kurtarmadı, hafif kaldı. Bize söylenen eğer tekne ağaçsa içi oyulmış bir ağaca mermer tozu doldurup ![]() ![]() Büyük ihtimalle artık sallantı çok azalacak. Tabi bu ağırlıkta tekne batmazsa ![]()
14-03-2012, 16:00
Albatros-gr yazdı:ATMACA 7 ile,kazasiz belasiz bol balikli avlar dilerim Niko Faruk abi teşekkür ediyorum. İnşallah buluşacak. Denizi baya bir özledim zira.
14-03-2012, 16:16
nihatkr yazdı:Motor geldi işte resimler. Niko iyi günlerde kullan bol balıkların olsun 9 luk pancar motoruna benziyor ama daha küçük veye resimlerden ben öyle görüyorum.Hayırlısı iri balıkların olsun.Rasgele. ![]() ![]()
14-03-2012, 16:20
hus213 yazdı:Niko iyi günlerde kullan bol balıkların olsun 9 luk pancar motoruna benziyor ama daha küçük veye resimlerden ben öyle görüyorum.Hayırlısı iri balıkların olsun.Rasgele. ![]() ![]() Teşekkür ediyorum
14-03-2012, 16:54
nihatkr yazdı: Haklısın pancarın sesine dayanmak lazımdır.Ama güvenilecek motordur.Kolay kolay yolda bırakmaz.Tabi bakarsan bağ olur bakmazsan dağ oluruda unutmamak lazım.Eeee sen şimdi motoru denize indirince İzmire gelmektende vaz geçersin. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
14-03-2012, 17:39
YANMAR çok doğru bir tercih benim komşumun teknesinde orjinal 27 vardı ve güvenle çok dolaştım. Allah keyifle kullanmayı nasip etsin. Tekraren tercih doğrudur
![]()
14-03-2012, 18:29
nihatkr yazdı:Olacak inşallah. Olmazsa ben motorcuyu yerim. Tekne zaten motor hariç istediğim gibi bir dümen ve motor kaldı. oda bitince görecez İnşallah nikocuğum allah ağız tadıyla gezmeyi ve balık tutmayı nasip etsin.. Motorda geldiğine göre gerisi teferruat sanırım..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Tekne ile ilgili bilgiler | AFALA | 3 | 4,091 |
08-12-2007, 16:30 Son Yorum: avanti |
|
tekne bakımı | LeVrEkCi | 0 | 3,030 |
02-05-2007, 10:31 Son Yorum: LeVrEkCi |