Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tekne sil baştan yapılıyor.
LeVrEkCi yazdı:kolayladın adaş az kalmış,sezonda sana şimdiden rastgele..Allah kolaylık versin kazasız belasız kullanmak nasip olsun inşallah..

Amin teşekkür ederim adaş. Motor teknede inşallah montajı falanda yapılacak.
Bul
Nihat kardeşim kolaylıklar dilerim.
ağırlık koydurman mantıklı olmuş, geçenlerde izmir de bir arkadaş tabana beton atmıştı aklında olsun.
Seerf
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE] Seerf
Bul
ATMACA 7 ile,kazasiz belasiz bol balikli avlar dilerim NikoSeerf
bende denizde motorun guclu olmasi gerektigi tezini savunanlardanim..
kolaygelsin..tez zamanda deniz ile bulusmasi dilegim ile Affet
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Salih Reis yazdı:Nihat kardeşim kolaylıklar dilerim.
ağırlık koydurman mantıklı olmuş, geçenlerde izmir de bir arkadaş tabana beton atmıştı aklında olsun.
Seerf

salih reis, biz de betonu düşündük. Ancak betonun ağırlığı kurtarmadı, hafif kaldı.

Bize söylenen eğer tekne ağaçsa içi oyulmış bir ağaca mermer tozu doldurup Smile altına monte etmek. Bizde düşündük bizde ne bol sac Smile sacdan yaptık Ağırlık 120 KG. Motorda eski motora göre 2 katı ağırlığında.

Büyük ihtimalle artık sallantı çok azalacak. Tabi bu ağırlıkta tekne batmazsa Smile
Bul
Albatros-gr yazdı:ATMACA 7 ile,kazasiz belasiz bol balikli avlar dilerim NikoSeerf
bende denizde motorun guclu olmasi gerektigi tezini savunanlardanim..
kolaygelsin..tez zamanda deniz ile bulusmasi dilegim ile Affet
rastgele

Faruk abi teşekkür ediyorum. İnşallah buluşacak. Denizi baya bir özledim zira.
Bul
nihatkr yazdı:Motor geldi işte resimler.

en sondaki martı bizim maskotumuz. 1,5 yıldır tersanede kanadı kırık, burada besliyoruz.

Niko iyi günlerde kullan bol balıkların olsun 9 luk pancar motoruna benziyor ama daha küçük veye resimlerden ben öyle görüyorum.Hayırlısı iri balıkların olsun.Rasgele.AffetAffet
Bul
hus213 yazdı:Niko iyi günlerde kullan bol balıkların olsun 9 luk pancar motoruna benziyor ama daha küçük veye resimlerden ben öyle görüyorum.Hayırlısı iri balıkların olsun.Rasgele.AffetAffet

Smile aman abi ne pancarı Smile ben önceki perkinsin sesinden bıkmışım pancar deme.

Teşekkür ediyorum
Bul
nihatkr yazdı:Smile aman abi ne pancarı Smile ben önceki perkinsin sesinden bıkmışım pancar deme.

Teşekkür ediyorum

Haklısın pancarın sesine dayanmak lazımdır.Ama güvenilecek motordur.Kolay kolay yolda bırakmaz.Tabi bakarsan bağ olur bakmazsan dağ oluruda unutmamak lazım.Eeee sen şimdi motoru denize indirince İzmire gelmektende vaz geçersin.HappyHappyHappyŞaka,şaka.BalsBals
Bul
YANMAR çok doğru bir tercih benim komşumun teknesinde orjinal 27 vardı ve güvenle çok dolaştım. Allah keyifle kullanmayı nasip etsin. Tekraren tercih doğrudur76
Bul
nihatkr yazdı:Olacak inşallah. Olmazsa ben motorcuyu yerim. Tekne zaten motor hariç istediğim gibi bir dümen ve motor kaldı. oda bitince görecez Smile hep beraber inşallah

İnşallah nikocuğum allah ağız tadıyla gezmeyi ve balık tutmayı nasip etsin..
Motorda geldiğine göre gerisi teferruat sanırım..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Tekne ile ilgili bilgiler AFALA 3 4,091 08-12-2007, 16:30
Son Yorum: avanti
  tekne bakımı LeVrEkCi 0 3,030 02-05-2007, 10:31
Son Yorum: LeVrEkCi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi