Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bunlar Mazide Kaldı...Yenileride Olacak Elbet...
LeVrEkCi yazdı:mehmet maşallah çok iyi avların olmuş ve eminim bu tecrübenle çok güzel raporların gelecektir,tebliğe uygun her rapor bizim için pahabiçilmezdir,eski avlarına ait rapor resim ne varsa merakla görmek isteriz.
ilgine teşekkürler.Alkis

Teşekkürler Nihat abim Smile yakında yeni raporlara başlayacağız inşallah...Eski avlara ait çok fotoğraf var,zamanla onları paylaşırım madem öyle Smile Selamlar...
[SIZE="4"][COLOR="Red"]
*** İÇERİM GAZOZU , YAKALARIM SARGOZU ***
[/SIZE]

Bul
araphüso26 yazdı:güzel balıklar tebrik ederim.. mera işini saklaman doğru.balık tutacak arasın bulsun..Wink

Hüseyin abim teşekkürler Smile Çok kişinin bu yüzden meraları talan edildi,artık herkes işi sıkı tutuyor...Rastgele...

Albatros-gr yazdı:masallah Mehmet ..gecmiteki avlarin superAlkis
gelecektekileri merakla bekliyor olacagizSeerf
rastgele

Faruk abim çok teşekkürler Smile Ben de merak ediyorum gerçekten av sezonu hepimiz için iyi geçer inşallah...Rastgele.
[SIZE="4"][COLOR="Red"]
[/SIZE]

Bul
tahsinmersin yazdı:çok güzel avların olmuş.Alkisdevamını dilerim.iyi paylaşımlar.Gulumse

Tahsin abim teşekkürler Smile Senin avlarına da şöyle bir göz attım belli ki sende yaman bir avcısın Smile İnşallah daha güzel avların olur seninde...Selamlar...

yalova tatar yazdı:mehmet ailemize hoşgelmişsen Alkis ama her ne kadar mera yerinisaklasanda sitede bir üyemiz (he bide şunu diyeyim sende devamlı sitede olcan) senden özelden bir mevki istedi gerçi bizim üyelerimiz der beraber gidelim senin avlağa birini kendindine sakla diğerle yerlere götürmezmisin .Wink

Erden abim teşekkürler Smile Müşteri meralarından birine götürürüm hiç olmadı Smile Abim şaka bir yana samimiyetine güvendiğim her kişi ile belli avlakları paylaşabilirim ( Gizemli ve Denizin Köpürdüğü Yer ) bu iki mera dışında Smile Selamlar...
[SIZE="4"][COLOR="Red"]
[/SIZE]

Bul
bahriyeli yazdı:aramıza hoşgeldin mehmet. harika avlar yapmışsın resimlere imrenerek baktım egede çok az görülen eşkina bile var tebrik ederim. eşkinada madyayamı geldi.güzel paylaşımlarının devamını dilerim rastgeleAlkisAlkisAlkis

İsmail abi teşekkürler Smile Evet eşkina da madya ile alındı,genelde kullandığım yem madyadır,görünen ortada madya ile çok balık yakalıyorum...Selamlar...

Bahadır Sarıca yazdı:"İÇERİM GAZOZU , YAKALARIM SARGOZU"

Harikasın sevgili MehmetAlkis

Bahadır abim teşekkürler Smile Madya ile çok balık yakaladım ama Şehir Efsanesi ile daha bir tane bile siftahım yok Smile ne olacak bu işin sonu...At-çek olayına merak saldım çok güzel takımlar düzdüm ama anladım ki bu av şekli bana göre değil Smile Avlarında bol şanslar abim Selamlar...
[SIZE="4"][COLOR="Red"]
[/SIZE]

Bul
bucalıfikret yazdı:mehmet güzel av yapmışsın tebrikler mera ile ilgili tiyo verirsen sevinirim özeldenWinkAlkis

Fikret abim teşekkürler Smile Zamanı geldiğinde illa ki o günde gelecek Smile Sevgiyle kal Selamlar...

MaVrUşGiL yazdı:Yeni konuları dört gözle bekliyoruz Smile bu mera bilgisi paylaşmama fikrine sonuna kadar katılıyorum çünki bundan 3 sene önce balıktan öte huzuru bulduğum bir merayı bir sarıkanat tuttum diye paylaşmış ve ertesi gün yanlız takıldığım yerde oturacak yer bulamamıştım Mahcup

Sevgili Serkan yoğurttan ağzı yanan buzlu sütü bile içmiyor Smile Sonuçta her yer halka açık tapusu bize ait değil,fakat etrafta amatör diye gezinen o kadar kişiliksiz insanlar var ki...Mecburen bu gibi yerleri gizleme gereği duyuyor insan,buna da destek olduğun için ayrıca teşekkürler...Selamlar...
[SIZE="4"][COLOR="Red"]
[/SIZE]

Bul
polat_can yazdı:hay maşallah, acaba bize de kısmet olacak mı böylesi ya, kaçdır deniyoruz bi türlü balık gelmiyo izmir kıyılarında, maşallahın var abi eline koluna sağlık

Polat abim teşekkürler Smile İnşallah sizde böyle avlar yaparsınız...Rastgele

YaKaMoZ yazdı:MEHMET kardesim tebrikler eline saglik muhtesem ve ozlenen goruntuler...

Sevgili Murat teşekkürler Smile Avlarında bol şanslar...
[SIZE="4"][COLOR="Red"]
[/SIZE]

Bul
Sargoz35 yazdı:Hüseyin abim bu güzellikler her daim EGE de var.Bu avlar 2010 ve 2011 yıllarının Eylül,Ekim,Kasım ve Aralık aylarında yapıldı.Bu aylarda kıyılardan ayrılma Wink yemin sadece madya olsun...Selamlar.

Mehmet Sasalıdan başlıyayarak geriye dön çeşme altına kadar kara ve deniz olarak nerede ne çıkar hangi saatlerde nerede bulunmak gerekir çok iyi bilirim.Ama bunu ahkam kesmek için söylemiyorum çünkü buraları adım adım gezdim ve avlandım.Bilmem deniz ve tekne bilgin varmı Uzunada,Hekim adası.Hekim adası Yassıca adasının arka kısmı yani fenerin olduğu yerlerde çok sabahlamışımdır.Ama bir günden birgüne böyle yakaladığımız balıkların fotolarını çekelimde zamanı gelince sergilerim diye hiç düşünmedim.İşte yıllar sonra Amatör Balıkçılık Net'te üye olunca böyle şeyleri yapmak fotolamak gerekiyormuş meğerse.Fakat yinede hala böyle bir şeyin ihtiyacını duymuyorum.Bundan sonra tekrar aynı şetleri yaşarsam o zaman fotolarım .Hayırlısı olsun.Rasgele.
Bul
yycolak yazdı:ellerin dert görmesin mehmetcim.güzel avlar yapmışsın.şansın daim olsun.hep daha iyilere yükselerek inşallah.Alkis

Yalçın abim teşekkürler Smile Daha iyileri oltanda olması dileklerimle...Selamlar...

orhanekmekci yazdı:Bu güzel karelerin devamına inşallah,rastgele MehmetAlkis

Orhan abim teşekkürler Smile meralarına bereket abicim...Selamlar...
[SIZE="4"][COLOR="Red"]
[/SIZE]

Bul
Bunları biliyorum yenileri nerede yenileriSmile
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul
turna yazdı:Madem mazide kaldı, bunları yenilemek lazım, ellerine sağlık.

Mehmet abim dediğin gibi yenilemek lazım çok yakında Smile Selamlar...

yalnız balıkçı yazdı:Mehmet yeni sezonda bol nasipler dilerim..

Kamil abim teşekkürler Smile Beraber yoklayalım artık kerterizleri bu sene ne dersin ? Selamlar...
[SIZE="4"][COLOR="Red"]
[/SIZE]

Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Aralık son çupra avım..mazide kaldı... bucalı 36 5,613 15-01-2013, 14:53
Son Yorum: bucalı

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi