Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Çapa Topu
ALTAYLI yazdı:Tabii ki çok iyi olur. Bekliyoruz.76

makineyi hanım almış akşam üstü gelecek.ancak o zaman abicim.
Bul
Çapayı dipden almak için çok faydalı,ne varki teknede arabada çok yer kaplıyorGulumse
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Çapayı dipden almak için çok faydalı,ne varki teknede arabada çok yer kaplıyorGulumse

abi 70-80 metrelerden koca çapayı çekmek çin işkencesindende beter bir kere 50 metrelerde yanlışlıkla çektimde Nayirolamazben o topu sırtımda bile taşırım derinlerde av yapacaksam çapayla Smile
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
Bilgilendirme için teşekkürler Ercan kaptan,fiyat ta iyiymiş bir tane edinmek lazım..Çapayı çekmek adamı bel fıtığı yapıyor bu nedenle 20-25 kulaçlardan daha derin suda çapa atmaya pek gelemiyoruz. Tatar herzaman yanımızda olmuyor Erol ihtiyar ben ihtiyar Siyirdim
Bul
Lakerda yazdı:Bilgilendirme için teşekkürler Ercan kaptan,fiyat ta iyiymiş bir tane edinmek lazım..Çapayı çekmek adamı bel fıtığı yapıyor bu nedenle 20-25 kulaçlardan daha derin suda çapa atmaya pek gelemiyoruz. Tatar herzaman yanımızda olmuyor Erol ihtiyar ben ihtiyar Siyirdim

yok abi belli yada elli yaşlardan sonra çapa çekmek akıl işi değil Siyirdim
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
Lakerda yazdı:Bilgilendirme için teşekkürler Ercan kaptan,fiyat ta iyiymiş bir tane edinmek lazım..Çapayı çekmek adamı bel fıtığı yapıyor bu nedenle 20-25 kulaçlardan daha derin suda çapa atmaya pek gelemiyoruz. Tatar herzaman yanımızda olmuyor Erol ihtiyar ben ihtiyar Siyirdim
Kaptanım 15 metrede bile olsa topu kullanın güç harcamaya hiç gerek yok. İnanlmaz rahat. Parmak ucuyla çapanı topluyorsun. Bu nedenle derinliğe hiç bakmamak lazım76
Bul
Kamil ILIPINAR yazdı:abi 70-80 metrelerden koca çapayı çekmek çin işkencesindende beter bir kere 50 metrelerde yanlışlıkla çektimde Nayirolamazben o topu sırtımda bile taşırım derinlerde av yapacaksam çapayla Smile
Bak bu işi en iyi bilenlerdenimSiyirdim
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Bak bu işi en iyi bilenlerdenimSiyirdim
Hiç vakit geçirmeden bizim çocuklardan al koy teknene. Bana dua ediceksin76
Bul
ALTAYLI yazdı:Hiç vakit geçirmeden bizim [SIZE="4"]çocuklardan[/SIZE] al koy teknene. Bana dua ediceksin76
Hangisini kaptanımHiMahcup
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Hangisini kaptanımHiMahcup

HappyHappyHappy
Orhan baba bir tanesin.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi