Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2012 yılının ilk ve ikinci balıkçılığı
ufuktan26 yazdı:Harika görüntüler Ahmet Alkis Bu havada çok güzel balıkçılık yapmışsınız yine.Tebrikler...Hele son kare yokmu.Afiyet olsun..Seerf
Teşekkürler hocam, rastgele 76
maxtar yazdı:Süper süper süper! Bu havada balıklar harika, tavada mis gibi duruyorlar. Vallahi canım çekti Siyirdim Tebrikler ve teşekkürler... Alkis
Teşekkürler Metin , rastgele 76
orhanekmekci yazdı:Yeni yılın ilk hafta sonlarını boş geçmemişsin maşallahAlkisgelenlerde tavayı şenlendirmiş.Afiyetle AhmetSeerf

Teşekkürler kaptanım ,evet öyle oldu biraz o güzel havaları değerlendirelim dedik Siyirdim , rastgele 76
Bul
efese yazdı:ahmet bey ellerinize sağlık , içim ısındı gözüm şenlendi , balıklar süper
Teşekkürler Nadir, rastgele 76
bucalıfikret yazdı:ahmet elinize emeğinize sağlık bu havada balığa gitmişsiniz tebrikler güzelde çeşit almışsınız afiyetler olsun rast gele.Seerf
Teşekkürler Fiko ,rastgele 76
ALTAYLI yazdı:Kaptan ilk avın maşallah var süper av olmuş. 2ncisi ,se o havaya rağmen tavayı kızdırmış ve çilingire yakışmışSeerf Afiyet olsun daha bereketlilerine İnşallah76
Teşekkürler Ercan kaptan , rastgele 76
Kamil ILIPINAR yazdı:Alkis harikasınız siz yine tavalığı fazlası ile temin etmişsiniz gerisi şahane demek kalmış bizede Seerfbu şölenin devam etmesi dileğiyle76
Teşekkürler Kamil , rastgele 76
Bul
Albatros-gr yazdı:aretlik masallahain var..soguk..... zor hava sartlari...para etmiyor..Allah nazardan saklasinAffet
..devam..
bravo dogrusuAlkisAlkisAlkis

baliklar guzel afiyetle..
bu arada cilingir sofrasinda bakiyorum her zaman bir seyler var..yani kis gunlerinde bir haller olacagiz..Siyirdim
bize yok mu?afiyet olsun
rastgele
Teşekkürler aretlik , bakıyorum gözünden hiç birşey kaçmıyor, sende biliyorsun çipuronun yanında kavun peynir gerekiyor, ama kendi bahçemin kavunlarıydı ve sonuncuydu Snifsinf bakalım bundan sonra ne yapacaz , rastgele 76
yycolak yazdı:hey maşşallah,her şey mükemmel arkadaşım,elleriniz dert görmesin.çilingir yine harika.afiyet olsun.ekibe hürmetler.

Teşekkürler arkadaşım , rastgele 76
Bul
LeVrEkCi yazdı:ahmet abi soğuk moğuk o sofra olmasa donar insan o denizde Seerfbereketli olsun abi yine imrendirici bir av yapmışsınız maşallah.AlkisSeerf
Teşekkürler Nihat kaptan ,rastgele 76
yakamoz yazdı:AHMET abicim balıklar çok güzel gözüküyorlar hele o tavada duruşları yokmu ben burdayım diyorlar...
Teşekkürler Murat , rastgele 76
kaya yazdı:bol bereketli avlar ...çok güzel av yapmışsınız tebrikler..afiyet olsun yarasın...SeerfAlkisSeerf

Teşekkürler Kaya , rastgele 76
Bul
araphüso26 yazdı:ehlal olsun abicim sizlere alkışlıyorumAlkis şu albatrosuda götürün acık yüzene renk gelsinWink

Hüseyin arkadaş ben aretliğimi iyi tanırım eskiden daha kasımların kabahatı yokken Siyirdim soğuk moğuk demez balığa giderdi , şimdi Mahcup
HeheHehe
Bul
HAŞİM77 yazdı:Bereketli olsun ahmet abi 2012' de bol büyük bereketli avların olsun.Gulumse

Millet kavunu görmüş bense diğer şeyi aradım göremedim.Siyirdim
Teşekkürler Haşim , aradığın şey orada galiba , biraz daha dikkatli bak Siyirdim, rastgele 76
Cahit Acun yazdı:Sevgili Faruk,balıklarda sofrada mükemmel.Afiyet bal şeker olsun.Alkis
Teşekkürler Cahit kaptan ,rastgele 76
Bir yanlışlık olmuş galiba ben Ahmet , evet bazen böyle yanlışlıklar ben de yapıyorum , saygılar 76

yalova tatar yazdı:çok güzel balıkçılık olmuş tebrikler ahmet Alkis çilingir zaten o soğukta olmazsa olmazlardan Seerfdaha bereketli avlarınız olsun
Teşekkürler Erden kaptan , rastgele 76
Bul
mariner8 yazdı:Teşekkürler aretlik , bakıyorum gözünden hiç birşey kaçmıyor, sende biliyorsun çipuronun yanında kavun peynir gerekiyor, ama kendi bahçemin kavunlarıydı ve sonuncuydu Snifsinf bakalım bundan sonra ne yapacaz , rastgele 76
bak bundan sonraki fotolarinin takipcisiyim.....
haberin olsun..en azindan foto cekilirken...kavunu saklaSiyirdim
mariner8 yazdı:Hüseyin arkadaş ben aretliğimi iyi tanırım eskiden daha kasımların kabahatı yokken Siyirdim soğuk moğuk demez balığa giderdi , şimdi Mahcup
:

sende benim yasima geldiginde..sende gorursun kasimlari o zamanSiyirdim
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
vay Ahmet abi ikinci hafta gittigini bilmiyordum, olsun genede tava cikmis afiyet olsun.AlkisSeerf
Bul
elinize kolunuza sağlık .çilingir sofranızda bulunmak isterim.imrendim valla.
Bul
Teşekkürler Cahit kaptan ,rastgele
Bir yanlışlık olmuş galiba ben Ahmet , evet bazen böyle yanlışlıklar ben de yapıyorum , saygılar

Sevgili Ahmet özür diliyorum.Sevgiler...Affet
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  mariner8'den sonbahar balıkçılığı mariner8 18 2,778 16-12-2014, 00:41
Son Yorum: nihatkr
  mariner8"den ilkbahar balıkçılığı mariner8 15 1,921 03-04-2014, 22:54
Son Yorum: mariner8
  03/11/2012 Sarıkanat Avı BALIK and OZAN 19 3,893 05-11-2013, 22:22
Son Yorum: fuat
  04.08.2012 antalya jigging team av raporu ANTALYALI07 45 6,214 07-10-2013, 17:08
Son Yorum: ANTALYALI07
  Güzel sargozlar 18.Kasım 2012 Sivrice Torik Orhanbaba 37 5,037 07-01-2013, 00:01
Son Yorum: Antepli 27
  30.12.2012 yılın son avı sciftcan 17 2,458 02-01-2013, 19:49
  23/12/2012 Galata Köprüsü Balık Avı BALIK and OZAN 14 4,009 26-12-2012, 10:21
  24-11-2012 İki ada arasında nihatkr 32 3,689 26-11-2012, 22:47
Son Yorum: ALTAYLI
  Boğaziçi'nde Sarıkanat Avı 3/ 24.11.2012 ® FuRkAn * 19 2,552 26-11-2012, 21:20
Son Yorum: dagistan
  17/18 Kasım 2012 Boğazım Güzelim :)) maxtar 19 3,063 23-11-2012, 11:29
Son Yorum: fish or die

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi